تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 934 از 2014 اولاول ... 434834884924930931932933934935936937938944984103414341934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,331 به 9,340 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرخزادي:قطبي با واسطه گري آبروي خودش را نمي‌ريزد

کانون هواداران پرسپولیس : مجيد فرخزادي در اين رابطه گفت: در اينکه دوکارمو نتوانسته است حتي نيمي از خواسته ها را برآورده کند، شکي نيست.اما اين مساله دليل خوبي براي زير سوال بردن افشين قطبي نيست؛چون ما به عنوان بالاترين مقام باشگاه به او اعتقاد کامل داريم و مطمئن هستيم که دوکارمو با مرور زمان اعتماد به نفس لازم را پيدا کرده و براي تيم مهره اي تاثيرگذار خواهد شد. فرخزادي همچنين ادامه داد: اعضاي هيات مديره باشگاه نمي توانند در مسائل فني دخالت مستقيمي داشته باشند، اما اگر در مواردي لازم بدانيم، به طور حتم تذکرات لازم را مي دهيم تا از اين به بعد تيم با مشکلاتي اين‌چنيني مواجه نشود. وي همچنين در مورد حمايتهاي قطبي از دوکارمو اظهار داشت:هيچ کس نمي تواند موضع منفي در قبال حمايتهاي مربي از بازيکنش بگيرد.افشين قطبي مثل هر مربي ديگري وظيفه دارد تا بازيکنش را از بحران خارج کند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کريم باقري : حالا براي صدرنشيني مي جنگيم

کانون هواداران پرسپولیس : "کريم باقري" روز دوشنبه در گفت و گويي به سوالات مطرح شده در مورد شرايط تيمش و همچنين قرار گرفتنش در صدر گلزنان ليگ برتر پاسخ داد.

* انتظار داشتيد يکي از گلزنان برتر ليگ برتر شويد؟
    - به هر حال من بازيکني هستم که از همان ابتداي فوتبالم در گلزني موفق عمل مي کردم، با اين حال گمان نمي کردم که با اين تعداد گل به عنوان مدعي آقاي گلي مطرح شوم.

* چقدر به آقاي گل شدن فکر مي کنيد؟
    - همه آنهايي که کريم باقري را مي شناسند، مي دانند که من خيلي به اين مسايل فکر نمي کنم. البته از اين به بعد هم سعي مي کنم که با گلهايم زمينه ساز موفقيت هاي تيمم شوم.
    * چه عاملي را در اوج گيري دوباره خود بيشتر سهيم مي دانيد؟
    - کار خاصي را انجام ندادم، هميشه سعي کرده ام فقط به فوتبال فکر کنم و با دوري جستن از حاشيه ها به اندازه اي آماده باشم که يکي از مهره هاي تاثيرگذار تيم خود در بازي هاي مختلف باشم.

* مي توانيد روند فعلي را تا پايان ليگ برتر حفظ کنيد؟
    - نگراني بابت افت احتمالي ندارم، در حال حاضر شرايط خوبي دارم و اميدوارم در خلال فصل با مصدوميت مواجه نشوم تا بتوانم در راه تکرار قهرماني تاثيرگذار باشم.

* بازي با تيم سپاهان را چطور ديديد؟
    - رويارويي ما با سپاهان هميشه يکي از جذاب ترين فوتبال هاي هفته را رقم مي زند، اين بار هم در طول 90 دقيقه، بازيکنان دو تيم صحنه هاي جالبي را به وجود آوردند تا تماشاگران با رضايت کامل، ورزشگاه را ترک کنند.

* پرسپوليس واقعا مستحق پيروز شدن بود؟
    - ما از همان دقيقه اول نشان داديم که با استفاده از بازيکنان خوبي که در اختيار داريم، نسبت به حريف بهتر بوديم و در نهايت توانستيم سه امتياز کامل را از آن خود کنيم.

* قبول داريد که خط دفاعي تان در حد و اندازه هاي خط دفاعي يک تيم مدعي نيست؟
    - به هر حال با 18 گل خورده نمي توانيم ادعا کنيم که برنامه هاي دفاعي مان بي نقص است، اما اين دليل نمي شود که بازيکنان خط دفاعي ما زير سوال بروند. وقتي يک تيم دروازه اش را باز شده مي بيند، همه بازيکنان در گل خورده به اندازه خود نقش دارند.

* البته خط حمله تا حدودي اين عيب را پنهان کرده است.
    - پرسپوليس به لحاظ مهاجم گلزن و حرفه اي بهترين شرايط را در بين تيم هاي ليگ برتري دارد، شايد به همين دليل است که با وجود 18 گل خورده، جايگاه خوبي در جدول داريم.

* فاصله پرسپوليس با صدر جدول کمتر شد، چه زماني مي توانيد صدرنشين شويد؟
    - فعلا که در نتيجه گيري موفق هستيم، حالا بايد منتظر امتياز از دست دادن تيم هاي بالاي جدول باشيم تا بالاخره پرسپوليس هم در هشتمين دوره ليگ برتر صدرنشيني را از آن خود ببيند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیکبخت:صدبار دیگر هم آزمایش دوپینگ میدهم

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به نداشتن مشكل، اگر لازم باشد، صد بار هم آزمايش دوپينگ مي‌دهم. عليرضا نيكبخت واحدي اظهار داشت: با توجه به عدم مشكل و شرايط خوبي كه دارم، اگر لازم باشد، صد بار هم آزمايش دوپينگ مي‌دهم. هيچ وقت از هيچ كس ترسي ندارم. وي عنوان كرد: يك روز خوب و تقريبا رويارويي را پشت سر گذاشتيم. اميدوارم با فراموشي اين بازي، خود را براي ديدارهاي سخت آينده آماده كنيم چون ليگ برتر جاي خطا نيست تا دوباره شرايط مقابل ابومسلم و فولاد برايمان پيش آيد. وي افزود: گلزني را دوست دارم و بيشتر از آن، خوشحالي هواداران، بازيكنان و كادر فني پرسپوليس را چون انگيزه ام چند برابر مي‌شود.
    عليرضا نيكبخت واحدي گفت: خوشحال هستم كه رضايت دوستداران پرسپوليس را جلب كردم. مطمئن باشيد براي اهداف بزرگتر، برنامه ويژه اي دارم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باقري‌ها: اگر میباختیم هرگز خودم را نمي‌بخشيدم

کانون هواداران پرسپولیس : مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت به دليل اشتباه در گل دوم، اگر مي‌باختيم، هرگز خودم را نمي‌بخشيدم. سپاهان مانند فصل قبل بسيار سر سخت و با انگيزه بود. از مهاجمان اين تيم تقريبا شناخت داشتم. آنها از بهترين هاي ايران هستند؛ مهاجم عراقي كه بسيار تند و تيز است.
    وي ادامه داد: هرگز دوست نداشتيم بازنده اين ديدار باشيم؛ حتي يك امتياز به حريف بدهيم. فكر كنم باز هم از موقعيت هاي خود استفاده نكرديم تا به سختي بتوانيم سپاهان را شكست دهيم. باقري ها عنوان كرد: باتوجه به اينكه در خوردن گل دوم صد در صد مقصر بودم، اگر مي‌باختيم، هرگز خودم را نمي‌بخشيدم چرا كه مي‌دانستم زحمات 24 بازيكن، كادر فني و 60 هزار هوادار را از بين برده ام.
    وي خاطر نشان ساخت: از دوستانم در خط دفاعي كه زحمات زيادي كشيده اند، تشكر مي‌كنم. اميدوارم در بازي هاي آينده نيز اين پيروزي‌ها براي ما تداوم داشته باشد چون دوست نداريم مانند بازي مقابل ابومسلم و فولاد خوزستان بازنده باشيم كه حقمان هم نباشد.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینا کاری جز قرقره بلد نیستن . یعنی مغز اندازه مغز فنج هم نیست !!!!
    خدا پدر مظفری رو بیامرزه که یه پنالتی تقدیم کرد بهشون .
    خاکتوسر پیکان که افتضاح بازی کرد .
    مزدک رو به خاطر باکلاسیش دوسش دارم ولی فهمیدم که یه اس اسیه صد در صد ه . تو ... عروسی بود .
    عکس از خبر با بریده جراید کلی فرق می کنه

ممنون از بریا و یحئی بابت خبر ها

امشب نود هست فک کنم باید خیلی سوژه داشته باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •