محدودم عایا؟؟؟؟؟
محدودم عایا؟؟؟؟؟
هر مشکلی داشته باشی پشتیبان های همراه اول میگن با یه گوشی دیگه تست کن . یک درصد هم احتمال نمیدن مشکل از خودشون باشه . من طرح نا نمحدود شبانه دارم و به پشتیبانش گفتم به خاطر اختلالی که به وجود اومده یک روز از طرح نا محدود ۳۰ روزه ی من هدر رفته گفت مشکلی نیست شب ها رایگانه و حجمی حساب نمیشه که بخواد ضرری به شما وارد کنه !
دوستان من از سرور های خارجی محدودیت دانلود ۸ مگ دارم . راهی هست برای برطرف کردنش؟
Last edited by PAK FA; 03-11-2017 at 01:17.
من دو تا سیم کارت همراه اول دارم که یکی اعتباری و یکی دائمی هستش. مدتی از اینترنت هدیه همراه اول با مودم فورجی استفاده کردم اما بعد از یک هفته که به این سرشماره پیامک زدم پیغام داد شامل حالم نمیشه تعویض رایگان به یوسیم. تا مهرماه هر از گاهی پیامکها رو تکرار می کردم و همون جواب می اومد که شامل حالم نمیشه تا اینکه اواسط مهر به صورت ناگهانی یه پاکت پشت در خونه دیدم که از همراه اول بود و داخلش یه یوسیم خام که معلوم نبود برای کدوم سیم کارتم اومده و منم با سیم کارت اعتباریم کد فعالسازیش رو شماره گیری کردم و کمتر از دو دقیقه وصل شد و بسته هدیه هم اومد و بعد از دو هفته دوباره یک پاکت دیگه پشت در خونه دیدم که این بار دائمی رو باهاش فعال کردم و در یک هفته اخیر هم دو تا یوسیم خام دیگه هم برام از طریق پست ارسال شده که ظاهرا به دلیل تکرار پیامک ها بوده و با این حساب چند تا دیگه هم شاید تو راه باشه. فکر کنم با این یوسیم های خام اضافه بتونم سیم کارت های معمولی اطرافیانم رو به یوسیم تبدیل کنم.
به هر صورت خواستم بگم احتمال ارسال پستی با وجود پیامک اینکه شامل حالتون نمیشه خیلی زیاده اما نظم درستی نداره و معلوم نمیشه کی دست تون میرسه.
دم همراه اول گرم با این طرح دانلود رایگان شبانش
با این که سایت های فیلم رو بستن هاردم دیگه جا نداره
1 روز همراه من مقدار اینترنت مصرفی نشون نمیده و نتم کلا قطع شده و کانکت نداره برای دوستان مشکلی نداره ؟![]()
استفاده ی آزاد اینترنت نوترینو هر کیلوبایت چند ریاله؟
توی سایت همراه اول نوشته هر کیلوبایت برای سیمکارت دائمی 0.4 و اعتباری 0.6 ریاله
اما تو صفحه همراه من نوشته هر کیلوبایت برای سیمکارت دائمی 0.5 و اعتباری 0.75 ریاله
شما حساب کن بزرگترین اپراتور مملکت، دو تا عدد تعرفه توی سایتشون یکسان نیست![]()
خر نفهمن این همراه اولیا
میگم باو گوشیم منطقه همه چیم اوکیه قبلا وصل بود چرا volte قطع کردید
دوباره دستی وصل کنین
با سلام
مشترک گرامی، روند فعالسازی این سرویس به صورت دستی و از جانب ما نمی تواند صورت پذیرد. این سرویس در تاریخ 02/08 بر روی خطتان غیرفعال شده و در صورتی که در بازه ای از گوشی که پشتیبانی می نماید خط شما بهره مند شود شبکه خودکار خط را شناسایی و اجازه فعالسازی سرویس را خواهد داد و در سایت لیست گوشی ها موجود می باشد. در خصوص فعالسازی سرویس کد ذیل را می توانید شماره گیری فرمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *10*
اندازه گاو حالیشون نیست، ۲ هفتس گفتم مشکل منم برطرف کنن هنوز volte م فعال نشده.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
اخه برای من فعال بود استفاده داشتم میکردم
الان میگه شما مشمول نیستی
یعنی چی اخه
دستی هم میگه امکان پذیر نیست مثل سگ داره دروغ میگه
گوشی هم تحت پشتیبانیه چیزیه که تو خود سایتش زده
جالبیش اینجاس سیمکارت من فقط اینطوریه سیمکارت اقام میندازم میاد بالا volte
سرویس رو کسایی که اون اول کد رو گرفتن برای اولین بار فعال کردن فعال مونده
فکر میکنم بین دائمی و اعتباری هم تفاوت قائل شده
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)