همینطور یک مگ و دو مگ شش ماهه
همینطور یک مگ و دو مگ شش ماهه
دوست عزیز نمیدونم تعریف شما از شرکت خصوصی چیه!! اما اگه منظورتون به فروش سهامه.. باید بگم بازم بیش از 50 درصد سهام به نام دولته (و قرارم نیست بیشتر ازین بفروشن!) که با این حساب میشه یک شرکت دولتی و نه خصوصی و در ضمن سهامداران هیچ دخالتی در اداره ی امور یک شرکت یا موسسه ندارن!
واگه منظورتون زیر مجموعه های مخابراته که بصورت پیمانکاری دست بخش خصوصیه .. باز هم عملکرد این بخش ها زیر نظر شرکت مخابرات و اونها سرخود کاری انجام نمیدن! و باز هم این زیر مجموعه های خصوصی اسم مخابرات رو از یک شرکت دولتی به خصوصی تغییر نمیده!!!
Last edited by mili.rkvnd; 04-09-2013 at 11:43.
اگه فکر کردی از مخابرات می رم کور خوندیدارم یه خط جدید می گیرم تا یه اینترنت دیگه بگیرم من هنوزم به مهندسای گل مخابرات امید دارم
این عصر تلکام حیف که منطقه مخابراتی ما رو تحت پوشش نمیده الان یه هفتست دارم به تمام ایمیل های شرکت(از مدیر تا ابدارچی) ایمیل می زنم که بابل رو کامل پوشش بدن و یه روز درمیون هم زنگ می زنم اینقدر اینکارو می کنم تا خسته شن اخرشم فکر کنم یه کابل اختصاصی از مرکز مخابراتی تحت پوشششون تا خونمون بکشن
یه هفته نشده اومدن اینجا رضایت نامه گرفتن !!!![]()
انگار بازم باید شکایت بزنیم به سازمان تنظیم
این چه وضعه تاز ه6 روزه
256 نصف ماه ول کردم اومدم 128
سرعت شده 8 کیلو
لعنتی ها
آخه دیگه واسه چی موندی اینجا،کیفیت داغون،می گم دیروز پیش پشتیبانی بودم،همه چیز فیکس شده،جدول به من نشون داد که 512 نامحدود تا 48 سرعت دانلودش باید باشه
ميشه حداکثر سرعت سرويس های نا محدود رو به ترتيب نام ببريد ؟
128=
256=
512=
1024=
2048=
یک مگ یک ساله محدود 4 گیگ= 230 تا 250 متغیر
دوست عزیز مطمن هستید؟
الکی پول تو جیب این .........نریزیم
از 6 ماهه یک میگ خبر ندارید؟از دوستان کسی اطلاعی نداره یک مگ 6 ماهه روز و شب دانلودش چنده؟
من خودم یک مگ یک ساله دارم سرعتش تا دیروز همین بود الان رو نمیدونم غروب که خونه رفتم نتیجه قطعی رو میزارم
داداشم 512 شش ماهه محدود داره سرعت اون رو هم غروب اعلام میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)