منم همچین تجربه ای داشتم
ولی بعد فهمیدم که بازی تا 64 یا%65 بیشتر نیست
و بقیه ی درصدش هم باید امتیاز بگیرید مثل کشتن اون پرنده ها فکر کنم!!!
منم همچین تجربه ای داشتم
ولی بعد فهمیدم که بازی تا 64 یا%65 بیشتر نیست
و بقیه ی درصدش هم باید امتیاز بگیرید مثل کشتن اون پرنده ها فکر کنم!!!
نه اگر پایان بازی رو البته پایان داستان بازی رو اعلام نکرده و اون آهنگ آخر بازی و سازندگان بازی نیومده بازی تموم نشده کاری که باید بکنی اینه که همینطوری توی بازی چرخ بزن و وقت گذرونی کن تا یکی بهت زنگ بزنه اگه نشد برو یه چندتا مرحله فرعی رو برو یا با دوستات بر بیرونی جایی تا درجاتت دوستیت بره بالا باهاشون برو کاباره دارت و غیره مسابقات ماشین رو تکمیل کن ژابهای لیتل جاکوب و از اینجور چیزا مخصوصا هوای رومن و دیمیتری رو خیلی داشته باش دوستیت رو بیشتر کن
داداش من بازی رو از بوت منیجر پلی 3 بازی میکنم مستقیم میرم تو بازی برا همین توی کاپ پلی 3 درصد نمیزنه برام
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
نه من درصد توی ترپلی کاپ پلی 3 رو نمیگم اونو که هیچ وقت 100 % نمیکنممنظورم کلا خود بازیه که دوستمون میگه تموم نشده
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
آره دیگه نه آهنگ اومده و نه اسم ها اومده
پس باید الکی بگردم تو بازی به هر کیم زنگ میزنی میرن تو منشی نامردا![]()
آره دیگه شما حالا یکمی توی شهر ها برای خودت بچرخ و حال کن تا خوشون بهت زنگ بزنن یکمی باید صبور باشی اصولا زود زنگ میزنن شاید براشون کاری پیش اومده![]()
دوستان کسی آموزش از تمام قسمتها و آیتم های مخفی بازی و بررسی جزئیات بازی داره ؟!
دوست عزیز تمام این موارد توی اینترنت هستن ولی من متاسفانه لینکی ندارم که بدم خدمتتون ولی با یه سرچ توی گوگل به راحتی میتونید تمام این موارد رو پیدا کنید
چون من هم آموزش مراحل و هم مراحل مخفی رو دیدم توی اینترنت ولی متاسفانه یادم نیست کجا بوده ولی مطمئن هستم که وجود داره
حالا شما سرچ کن اگه نتونستی پیدا کنی بگو که من هم یه جستجو بکنم برات
موفق باشید![]()
گفتم بچه ها 100% کنن
راهنمای قدم به قدم 100% کردن مراحل Gta IV با عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی میتونه لینک نرم افزاری که برای استفاده از دسته توی بازی هست، بذاره ؟
هر چقدر تو گوگل گشتم چیزی نیافتم !![]()
تو تاپیک زیر هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراحل مخفی چیه؟
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
[QUOTE=Ghaioom;6031446]تو تاپیک زیر هست
[/QUOTEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس سر راست تر نداشتی بدی؟ یک سوزن رو چطور تو کاهدون میشه پیدا کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)