نخیر دوست عزیز. من خودم همین شرایط رو داشتم و الان سربازم
طبق قانون جدید باید خدمت کنید. یعنی 21 ماه
نخیر دوست عزیز. من خودم همین شرایط رو داشتم و الان سربازم
طبق قانون جدید باید خدمت کنید. یعنی 21 ماه
سلام اصفهانی ها من کجا باید برم واکسن بزنم تو قائمیه کجا
محتوای مخفی: درد و دل
Last edited by ali_agha1981; 17-07-2012 at 21:24.
خب عزیز من واسه این میگم خون که اگه واکسن تو خونت نباشه باید دوباره بری بزنی.
نه با دو ماه گیر نمیدن.فردا مدارکت رو ببر پلیس+10.
از هموشون هم یکی دو تا کپی بگیر.
اول و اخر باید بری سربازی تا راههای جدیدی جلوی پات باز بشه.اون کسی هم گفته نرو بدون که خیر و صلاحت رو نمیخواد.
---------
یادمه خودم که توی تیپ بندرعباس بودم چ روزهای سختی که نگذروندم.بعضی وقتا کار به جایی می کشید که فقط فحش به خودم می دادم و می گفتم احد حقته.باید بیشتر از اینا زجر بکشی.یه جریاناتی هم پی اومده بود که نمیشه گفت.
خونواده هم بااینکه نزدیک بود بهم سر نمیزدم.واقعا تنها شده بودم.کادری ها هم مزخرف و بی شعور.واقعا دوران بدی بود تا اینکه مثل خودشون گرگ شدم.اون موقع راحت گذشت.با بچه ها هم رفیق شدیم و اخرش فقط خیلی دیر می گذشت لامصب.یادمه 67 روز مونده بود خدمتم تمام شه انگار 20 سال طول کشید.
الان خدا رو شکر به اخلاق خوب گذشته برگشتم.
دوستانی که تازه میخوان برن فقط بگم که 1 ماه اولش سخته.بعدا عادت میکنی.کامپیوتر و این حرفا رو هم مثل آب خوردن فراموش میکنی.
بهتره زودتر بری اینو تمومش کنی به خدا هر چی بگذره بدتر میشه . اومد و چند ماه دیگه اومدن گفتن 24 ماه اونوقت با 3 ماه باید 27 ماه خدمت کنی برو ببین اگر عفوی چیزی هست که بهتر زودتر بفرست . اگرم نیست چاره ای نیست
نمی دونی من خودم خوراکم بازی و فیلم و ...کلوپ و ... بود الان یک ساله خدمتم نمی گم خدمت ادمو مرد میکنه ولی دیگه با بازی و اینجور چیزا حال نمیکنم از سرم پریده تو هم زودتر بفرست بازی و این چیزا نون و اب نمیشه چهار روز دیگه به خودت میای می بینی از همه عقب افتادی . این از اون حرفهای جدی بود که فقط به رفیقام می زنم![]()
دوستان راهی هست که خودت انتخاب کنی کدوم ارگان بیفتی؟ حتی با پارتی؟
به نظرتون کدوم بهتره؟ ارتش؟ ناجا؟ سپاه؟ (من خودم به شخصه از ناجا متنفرم. از اینکه سر چهارره بیفتم یا توی کلانتری متنفرم)
در ادامه ي صحبت هاي احد بايد بگم وقتي خدمتت رو شروع ميكني ناخداگاه از عادتهاي معمولي فاصله ميگيري. نه كه خوشت نياد ديگه ،حوصله اي واسش نداري.
من وقتايي كه مي اومدم نت شايد هفته اي دو سه بار . اونم مي اومدم يه سر به ياهو ميزدم و ايميل هام رو چك ميكردم. يه سر به گوگل پلاس و شايد فيسبوك.بيشتر هم همين فروم مي اومدم ببينم دنيا دست كيه و چه شده چي نشده!!!
.
در كل مثل قبلا كه هميشه با يه حالتي آنلاين بودم ديگه نيست. حتي الان.
در كل روز فقط شبا اونم همين حدودا يعني . 9 تا12 ميام .
من قبل از سربازي كلا فوتبال زياد بازي ميكردم با PC. رفتم يه ايكس باكس خريدم كه با دوستان و پسر خاله فوتبال بزنيم.
فقط بگم وقتي سربازيم تموم شد تازه دادم ايكس باكسم رو آپديت كردن كه بشه روش بازي كرد.
و خيلي چيزاي ديگه.
وقتي سربازي تموم ميشه كم كم حال و حوصله و حس و حال اون قبلت دوباره برميگرده بهت.
زمان ميبره فقط!
سربازي آدم رو مرد نميكنه (البته سختي هاش صبوري رو يادت ميده ) بيشتر سعي ميكنه تحملت رو روي مشكلات و سختي ها بيشتر كنه
من تازه كم كم دارم برميگردم به خودم. بس كه ياد گرفتم خودم كسي نيستم و دقيقا نقش يه سرباز رو بايد بازي ميكردم يه كسي كه بايد هركي هرچي ميگه بگي بله قربان. بله جناب!!!
ديگه چي؟ پپسي هم باز كنم واستون؟؟؟
نيرو رو اگه پارتي خيلي خيلي فجيه داشتي باشي بله امكانش هست. دوست خودم از نيرو دريايي فرستادنش نيرو هوايي.
ولي اگه نيرو هم پارتي نشد يگان و محل راحت تر ميشه با پارتي جا به جا بشي.
معمولا بدون پارتي جا به جايي سه چهار ماه طول ميكشه!!
مخلصیم اتفاقن هوس پیپسی کردم
نه منظورم جا به جایی نبود. من الان تو دوران نقاحت قبل از ارسال دفترچه هستم.پارتی هم میشه گفت دارم. امکانش هست مثلاً بهش بگم بتونه منو بندازه سپاه؟
هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)