تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 933 از 1746 اولاول ... 43383388392392993093193293393493593693794398310331433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,321 به 9,330 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

افرین همین درسته هی با جکس( راحت میتونی هر بازی رو باهاش کری کنی تو این لولای پایین حتی بازی های 100% باخته رو ) بازی کن ip ها هم برای ریون بگذار rp هم خرج نکن واستا یه اسکین خوب بگیر باهاش اگه مصرف کردی برو ریفاندش کن.
    هر چقدر با چمپ کمتری بازی کنی ماهر تر میشی توشون(بعدا کارایی یاد میگیری که کمتر کسی با اون چمپ ها بلده(تا اونجایی که چشم بسته میگی کدوم جنگ ها رو میری کدوم ها رو میبازی ).)اگه ازشون خسته شدی با همین فری ها بازی میکنی بعدا که ریون گرفتی ببین از اونا کدومشو خوشت اومد همونو بگیر. بعد حداکثر تا لول 20 (اگه رو مبتدی زدی سطحشو) نیازی نیست برای هر رولی یه چمپ داشته باشی اگه نتونستی اون رولی رو که میخوای بازی کنی و بقیه گیر دادن فوقش یه بازیه دیگه ، چمپی که باهاش بلد نیستی از تو فری ها انتخاب کن مختص با اون رول.
    خلاصه قبل از اینکه ریون بگیری فقط یه دوتا چمپ بگیر پولتو جمع کن برای ریون تو لول 20 چون ریون ها باهم فرق دارن tire 3 اش رو بگیربرای tire 2 و1 ip تو هدر نده.ip تو جمع کن بشه 20000 تایی بعد هر ریونی که دلت خواست بگیراگه خواستی add ات میکنم تا جایی که بشه جکس رو بهت یاد میدم
    من پدرم در اومد تا فهمیدم منظورت از ریون چیه

خانواده من که همش 19 سال دارم به من هم گیر میدن میگن این بازی ماله کوچولوهاست بازی نکن اما من همین جا اعلام کنم که این بازی اصلا ماله کوچولوها نیست اتفاقا مال آدم بزرگاست چون شعور خیلی بالایی میخواد این بازی (البته دلیل نمیشه همه ادم بزرگا شعور داشته باشن) و من تا روزی که چشمام ببینه و دستام از کار نیوفته به این بازی ادامه میدم

2. 2 کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

باشه. رون ، رون

درستش کردم الان راه افتاد دوباره سرورا و سایتشون اشتباه کردم پست دادم.
    Last edited by daniel'; 22-10-2013 at 22:10.

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تا وقتی 4 تا بچه باحال که عقده ای نباشن و سنشون(سن عقلی) به اندازه یه بچه 4 ساله نباشه گیر نیارم محاله به صورت رندوم با عقده های خارجی رنک بازی کنم!
    حتی اگه ایرانی هم باشه و (چون تو یکی دو بازی دیدم) عین عقده ای ها شروع به گریه کردن کنه ترجیح میدم همون بازی های شوتر آنلاین که قابلیت کیک کردن حین گیم رو دارن بازی کنم
    تا یه بازی مثل این که کودن های لهستانی توش موج میزنن
    بیخیال لیگ آف کیدز !

5. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من تا روزی که چشمام ببینه و دستام از کار نیوفته به این بازی ادامه میدم
    من فک کنم دیگه کار به اونجاها نکشه!
    احتمال داره ریوت هم مثل خیلی از شرکت های بازیسازی ورشکست شه یا اینکه یه زمانی دیگه این بازی براش سوددهی نداشته باشه و پروندشو ببنده یا بعد اینکه مطمئن شد امثال ما رو به طور کامل معتاد کرده مثل world of warcraft پولی بشه که با این وضع دلار بیچاره میشیم یا اینکه بعد به نتیجه نرسیدن مذاکرات ژنو و 5+1 (3+3 یا 4+2 یا 6+0 یا 1-7) کلا ریوت IP های ایرانی رو بن کنه یا اینکه.....
    هی وای من! حالا بدون لول چی کارکنیم؟

7. 3 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

من با پدر بزرگم میزنیم خیلی کارش درسته با brand بازی رو کری میکنه اسکینه Zombie brand هم داره بی شوخی راست میگم ترول نیست 62 سالشه کارش درسته به من میگه نوبه سگ چون اصلا mid نمیتونم بازی کنم

9. 4 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هم حوالی 30 هستم بچه هم دارم، اما زیادی گیر میدن به این بازی
    مثلا اون روز سوسک اومده بود من گفتم بزار بازی تموم شه، بعد می کشمش ، بعد رفنتم سوسکه قایم شده بود ، الآن روابط تیره و تار شده!
    بعد خودشون این همه وظیفه شرعی دارن یکیشو درست انجام نمی دن ، حق نداره یک شکایت کوچیک بکنی
    عجب جامعه زن سالاریداریم ما
    قدیم طرف می رفت 4 تا زن می گرفت یکشون سرش تو جیک و پوک شوهرش نبود همه هم عاشق شوهرشون بودند،الآن با رعایت مسائل مختلف می خوای به جای تی وی دیدن بقیه، بشینی gold شی نمی گذارند.
    والا یک مدت به جای 8 ساعت5 ساعت می خوابیدم صبح بعد نماز میومدم رنک،همونم برام حرف در میاوردن،دیگه اختیار خوابتم نداری.
    هم جمع کنبم بریم معتاد شیم بهتره والا ، من که بعید می دونم تو این مهلتو با این سیستم matchmaking بشه gold شد.
    به به میبینم که همه متاهل هستن.من رو هم به گروه اضافه کنید.آره راست میگی زندگی خیلی سخت شده ولی باید ساخت دیگه.

11. این کاربر از hadi_gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

udyr چقدر بازی باهاش مشکل بود اصلا نمی تونم بازیش کنم باز راموس بد نیست!

همینجور پیش بره جمعیت متاهل ها لول از مجردها بیشتر می شه :d

13. این کاربر از Ali-ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

udyr چقدر بازی باهاش مشکل بود اصلا نمی تونم بازیش کنم باز راموس بد نیست!

همینجور پیش بره جمعیت متاهل ها لول از مجردها بیشتر می شه :d
    یک جمله آذری هست که میگه( سوبایلغ سلطانغ ) فکر کردین مجرد بودن کم حال داره؟

15. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

مجردی هم عالم خوش خودش داره ما که نگفتیم بده!

توصیه من هم به همه اینه که اگر قصد ازدواج دارین و علاقمندیتون به نت و سیستم زیاده حتما خانم محترم رو از روز اول در جریان بزارید که من جهت کسب اطلاعات و پرداختهای اینترنتی و یکم بازی و اینها نیازمندم روزانه چند ساعت پشت کام باشم بعدا براتو ن مشکلی نیست خانم محترم؟ بعد ازدواجم اون یکم بازی رو بکنید روزی 4 -5 ساعت بازی

یکی از دوستام که توی استارکرافت 2 باهم بودیم وبچه بوشهره هم وارد بازیش کردم مثل خودم تازه کار و نوب هست می گه با جینکس خوب بازی می کنم
    آیدیش drone691
    خودمم که ali7000
    هردو eu west هستیم

------------
    راستی سر این پینگ و لگ من توی استارکرافت یه تایم اوت هم می گرفتم قشنگ تو بازی مشخص بود لگش ولی این سرور لول خیلی عالیه تا حالا یه ثانیه هم لگ نداشتم اصلا نیم دونم لگ تو لول چجو.ریه؟ علایمش چیه؟ من مخابرات نامحدود 256 دارم

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

من ادد کردمت اما انگار اون پایین سمته راست علامت تعجب رو نمیبینی که داره خودکشی میکنه

18. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •