تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 933 از 1124 اولاول ... 4338338839239299309319329339349359369379439831033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,321 به 9,330 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

اره سوال منم هست شبانه از 1 شروع میشه یا 2 ؟؟؟ (جدید)

بعد دوستان یه مورد دیگه من یه فایل 48 مگابایتی رو بعد از کانکت شدن زدم دانلود شه هیچ صفحه ایم باز نکردم فقط کانکت و استارت دانلود رو زدم یعنی 48 مگ فقط مصرف کردم ولی بعد تو قسمت استاتوس کانکشن دیدم 50 مگ دریافتی رفته و 2 مگ ارسالی ..ارسال چرا 2 مگ رفته ؟؟؟؟
    یعنی 4 مگ این وسط بیشتر دانلود کرده خوب تعداد و حجم بالاتر داملود کنم حجم بیشتری اضافه میبره قضیش چیه ؟؟؟

و یه سوال دیگه اینکه من دو مگ محدود گرفتم الان سرعت دانلودم بین 260 تا 300 متغییره کمتر نمیشه معمولا میانگین 280 میگیره اون ده بیست ثانیه اول که استارت میخوره 350 تا 450 میگیره خواستم بدونم من 2048 نامحدود بگیرم یک به 5 سرعت 450 رو میده دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویرایش:
    الان ساعت 4.53 دقیقه دارم با سرعت 270-300 شبانه رایگان دانلود میکنم ایرانی و خارجم نداره

اولین نفری که سرویس بالای دو مگ رو اگه بیارن میخره منم کاش زودتر بیارن
    لطفا با فونت کوچک و عادی بنویسین عزیز

دوما سرعت اکانت ۲ مگابیت قرار نیست اگه ۱ به ۵ باشه بیشتر بشه ! سرعت واقعی یه اکانت ۲ مگابیت ۲۵۶ کیلوبایت در ثانیه هست . ۱ به ۸ یعنی این پهنای باندی که به شما دادن با 7 نفر دیگه شریک هستین اگه اونا دانلود کنن از این سرعت 256 شما ممکنه کم بشه .
    1 به 5 یعنی با 4 نفر دیگه شریک هستین و احتمال کاهش سرعت براتون کمتر میشه قرار نیست 1 به 5 سرعتش 450 بشه !!! سرعت استارت اولیه دانلود عادیه که یه لحظه زیاد شروع میشه ممکنه به خاطر پینگ بالای ما یا سنجش سرعت خود Download Manager باشه .

ظاهرا از سرعت ما نامحدود های بیچاره گرفتن دارن میدن به محدود ها

کسانی که نامحدود دارن . یه برنامه کوچک مینویسم که سر یه زمان مشخص مثلا هر 20 دقیقه ( قابل تنظیم ) اینترنت رو Reconnect کنه که بتونین این محدودیت سرعت مخابرات دزد رو دور بزنین

امروز فردا میذارم برای دانلود

2. 3 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من 1 مگ 1 به 5 گرفتم قبل عید !برام عجیبه که مشکلی نداره حتی با آی پی 5 هم میشه سرعت بالایی گرفت ! حدود 150 و اینا ، هر چند خیلی مواقع میاد روی حدود 110 ولی اگه 2 تا فایل باهم بزنی برای دانلود هر 2 تا رو همزمان با سرعت حدود 80 تا دانلود می کنه !! فک کنم 1 هفته ای باشه که اینجوری شده ! ولی فک کنم محدودیت دانلود براش گذاشتن احتمالا حدود 10 گیگ در روز ! چون یدفه قطع میشه و بعد 12 شب وصل میشه !

4. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

لطفا با فونت کوچک و عادی بنویسین عزیز

دوما سرعت اکانت ۲ مگابیت قرار نیست اگه ۱ به ۵ باشه بیشتر بشه ! سرعت واقعی یه اکانت ۲ مگابیت ۲۵۶ کیلوبایت در ثانیه هست . ۱ به ۸ یعنی این پهنای باندی که به شما دادن با 7 نفر دیگه شریک هستین اگه اونا دانلود کنن از این سرعت 256 شما ممکنه کم بشه .
    1 به 5 یعنی با 4 نفر دیگه شریک هستین و احتمال کاهش سرعت براتون کمتر میشه قرار نیست 1 به 5 سرعتش 450 بشه !!! سرعت استارت اولیه دانلود عادیه که یه لحظه زیاد شروع میشه ممکنه به خاطر پینگ بالای ما یا سنجش سرعت خود Download Manager باشه .

ظاهرا از سرعت ما نامحدود های بیچاره گرفتن دارن میدن به محدود ها

کسانی که نامحدود دارن . یه برنامه کوچک مینویسم که سر یه زمان مشخص مثلا هر 20 دقیقه ( قابل تنظیم ) اینترنت رو Reconnect کنه که بتونین این محدودیت سرعت مخابرات دزد رو دور بزنین

خوب شمام محدود بگیر که سرعتت بالا باشه البته همسایه ما وقتی کابل مسی بود از مخخابرات گرفت افتضاح بود الان فیبر شده خیلی خیلی بهتر شده شاید ماله فیبره

سرعت 2 مگ هم گفتم که اونجوری میشه از یکی تو همین شرکتا پرسیدم گفت هر سرعت محدودی رو که میگیری تقسیم بر 8 کن سرعتت در همون حدودا باید باشه ماله مخابرات رو میگکفت ...ولی مثلا پارس انلاین 256 با 1 مگ هیچ فرقی نداره

6. این کاربر از METZELDER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان سلام، من هم امروز سرویس نامحدودم تموم شد و سرویس یک ماهه دو مگ محدود با ترافیک 5 گیگابایت را خریداری کردم، حالا سوالم از شما عزیزان این است که آیا با خرید حجم اضافی، مثلا با خرید بسته 50 گیگابایتی، اگر تمام حجم بسته خریداری شده در مدت زمان یک ماهه سرویس مصرف نشود، آیا مابقی بسته 50 گیگابایتی با تمدید سرویس به ماه بعد منتقل میشه یا همش میسوزد؟؟؟

8. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نیازی نیست زحمت بکشی ! این نرم افزار همین الان وجود داره و عزیزان میتونن براحتی دانلود و استفاده کنند.

برنامه ADSL Autoconnect رو میتونن دوستان دانلود کرده و با تنظیم زمان دلخواه هر چند دقیقه یکبار(دلخواه) دوباره کانکت بشه...

هرچند این روش پیشنهادی این کاربر محترم تنها برای دانلود مفیده و برای استفاده از اسکایپ و سایر نرم افزارها ی ارتباطی بدرد نمیخوره

امری که مسلمه اینه که مهاجرت از مخابرات با این کیفیت نت قطعیه !

یکی از دوستان در پستی قبل تر در مورد طرح های اینترنت همراه با مودم رایگان سوال پرسیده بود که به ایشون باید عرض کنم ، های وب همچین طرحی رو الان داره که اتفاقاض پوستر تبلیغاتش تو میدان نفت هم نصب شده که اینترنت 15 ماهه با 45 گیگ ترافیک و مودم رایگان 130000 تومن ... لینک زیر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته این طرح مدعی سرویس 8 مگ هست که فکر نکنم کرمانشاه رو پوشش بده این مقدار از سرعت هنوز
    Last edited by misam5526; 25-03-2014 at 18:26.

10. 4 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان سلام، من هم امروز سرویس نامحدودم تموم شد و سرویس یک ماهه دو مگ محدود با ترافیک 5 گیگابایت را خریداری کردم، حالا سوالم از شما عزیزان این است که آیا با خرید حجم اضافی، مثلا با خرید بسته 50 گیگابایتی، اگر تمام حجم بسته خریداری شده در مدت زمان یک ماهه سرویس مصرف نشود، آیا مابقی بسته 50 گیگابایتی با تمدید سرویس به ماه بعد منتقل میشه یا همش میسوزد؟؟؟
    تا اونجا که من میدونم ترافیک میسوزه،فقط برا ماه جاری قابل استفادست

12. 3 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

خوب شمام محدود بگیر که سرعتت بالا باشه البته همسایه ما وقتی کابل مسی بود از مخخابرات گرفت افتضاح بود الان فیبر شده خیلی خیلی بهتر شده شاید ماله فیبره

سرعت 2 مگ هم گفتم که اونجوری میشه از یکی تو همین شرکتا پرسیدم گفت هر سرعت محدودی رو که میگیری تقسیم بر 8 کن سرعتت در همون حدودا باید باشه ماله مخابرات رو میگکفت ...ولی مثلا پارس انلاین 256 با 1 مگ هیچ فرقی نداره
    ارزش نداره برادر من دانلودم زیاده ماهی بیشتر از 25 30 گیگ دانلود دارم . پارس آنلاین جدیدا سرویس های محدود بالای 128 رو روی 9 مگ میبنده . البته به گفته خودشون ، من تست نکردم

نیازی نیست زحمت بکشی ! این نرم افزار همین الان وجود داره و عزیزان میتونن براحتی دانلود و استفاده کنند.

برنامه ADSL Autoconnect رو میتونن دوستان دانلود کرده و با تنظیم زمان دلخواه هر چند دقیقه یکبار(دلخواه) دوباره کانکت بشه...

هرچند این روش پیشنهادی این کاربر محترم تنها برای دانلود مفیده و برای استفاده از اسکایپ و سایر نرم افزارها ی ارتباطی بدرد نمیخوره

امری که مسلمه اینه که مهاجرت از مخابرات با این کیفیت نت قطعیه !

یکی از دوستان در پستی قبل تر در مورد طرح های اینترنت همراه با مودم رایگان سوال پرسیده بود که به ایشون باید عرض کنم ، های وب همچین طرحی رو الان داره که اتفاقاض پوستر تبلیغاتش تو میدان نفت هم نصب شده که اینترنت 15 ماهه با 45 گیگ ترافیک و مودم رایگان 130000 تومن ... لینک زیر:

البته این طرح مدعی سرویس 8 مگ هست که فکر نکنم کرمانشاه رو پوشش بده این مقدار از سرعت هنوز
    دیر گفتی دیگه نوشتمش . حالا میذارم کسی دوست داشت استفاده کنه
    روش کار هم اینه که کانکشن باید Bridge باشه . به کانکشن مورد نظر کانکت میشین . بعد برنامه رو باز کنین از لیست کانکشن رو انتخاب کنین user و pass و میزان دقیقه رو بنویسید و دکمه Run رو بزنید

در IDM هم در بخش Scheduler قسمت Number of retires for each file if downloading failed رو یه عدد بالایی مثل 50 یا 100 بزنین ( البته برای لینک های مستقیم و مطمئنی . وگرنه ممکنه 30 دقیقه وقت بذاره سعی کنه یه فایل پاک شده رو دانلود کنه ! )

توجه داشته باشین این راه موقتی هست و فقط برای اینکه تا پایان مدت قراردتون کمتر اذیت بشین . به نظر من بعد از مدت قرارداد ISP رو عوض کنین

برای کسایی که دانلود زیاد دارن :

پارس آنلاین : سرویس 256 نامحدود ویژه : 20 گیگ اول با سرعت 3 مگابیت . 10 گیگ بعد با سرعت 1 مگابیت ( 30 گیگ ) . بقیه با سرعت واقعی 256 کیلوبیت . قیمت ماهیانه 45 تومن
    های وب : سرویس 8 مگابیت 9 ماهه ماهی 1 گیگ + 18 فشفشه 1 گیگ 1 روزه ( 27 گیگ ) ( این رو شما برای 2 تا 3 ماهتون در نظر بگیرید و هر 2 3 ماه دوباره همین سرویس رو بگیرید ) قیمت 9 ماهه 54 تومن

توجه داشته باشین در های وب اگه دانلود زیاد دارین غیر از ساعات دانلود رایگان میتونین فشفشه بخرین که قیمت هاش فوق الاده خوبه اما بدیش اینه محدودیت زمانی داره
    3 گیگ 1 روزه : 3 تومن
    9 گیگ 3 روزه : 8 تومن
    15 گیگ 5 روزه : 12 تومن

14. 6 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

دوستان با عرض شرمندگی ! برنامه در پست بالایی یه اشکالی داشت که زمان رو درست حساب نمیکرد مشکلش رو برطرف کردم

Last edited by BZ7; 26-03-2014 at 05:35.

16. 4 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

سلام
    2 تا سوال از مخابراتی ها :
    1. شما هم قطعی دارید ؟! من مدتیه شبا قطع و وصل میشه
    2. سرویس 256 حجمی با چه سرعتی دانلود میکنه ؟ سرعت 128 حجمی چطور ؟!
    Last edited by mohsen_djd2; 26-03-2014 at 09:04.

داره خودمونی میشه lonely--boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان با عرض شرمندگی ! برنامه در پست بالایی یه اشکالی داشت که زمان رو درست حساب نمیکرد مشکلش رو برطرف کردم

دمتگرم دوست عزیز حالا خودت امتحان کردی ؟ جواب داد ؟
    اگر از این برنامه استفاده میکنی رو چند دقیقه گذاشتی ؟

خداییش دمتگرم با عنوان برنامه ت خیلی حال کردم عجب اسم برازنده ای
    Last edited by lonely--boy; 26-03-2014 at 10:02.

19. این کاربر از lonely--boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •