من option file که تمام بازیکنان کلاسیک آزاد بودن استفاده کردم ولی فقط تیم های کلاسیک آزاداند! چرا؟
چه جوری میشه واسه تیم های مثل چلسی که توی لیگ قهرمانان لیسانس نشداند واسشون لباس جدا از لیگ تعریف کرد؟
اگه میشه نرم افزار و آموزش بزارین؟
من option file که تمام بازیکنان کلاسیک آزاد بودن استفاده کردم ولی فقط تیم های کلاسیک آزاداند! چرا؟
چه جوری میشه واسه تیم های مثل چلسی که توی لیگ قهرمانان لیسانس نشداند واسشون لباس جدا از لیگ تعریف کرد؟
اگه میشه نرم افزار و آموزش بزارین؟
این برنامه واسه من اجرا نمیشه و ارور میده
سلام.اقا من یه پچ کامل لیگ برتر می خام.یعنی کسی خبر نداره!
با درود
ايا اين سوپر استار تو مسترليگ هم تاثير گذار هست؟ايا فقط بايد اپشن فايل رو سوپر استار كرد يا اينكه سيو مستر ليگ هم بايد اين كار رو كرد؟من كه كردم سيو خراب شد.وقتي مي خواد لود كنه. مي پره بيرون.
من پچ 1.2 PESEDIT رو چند بار دانلود كردم اما هر بار كه از حالت زيپ مي خوام خارج كنم ارور خراب بودن فايل رو ميده!مشكل از كجاست كسي امتحان كرده؟با برنامه اي ميشه درستش كرد؟
سلام ارمین
فیس عقیلی تو تایپیک ادیت اشتباه هست و فیس یکی دیگه هست فیس حاج صفی هم نداره.
اگر ممکنه این دوتا فیس برام لینکش بزار .
ممنون
سلام آرمین جان.والا منم نتونستم کیت های سوم رو بیارم نمی دونم چه جوریه
شما میتونید با زدن دکمه ی شماره ی 1 و 2 کیبورد لباس های دیگه ی موجود در پوشه ی GDB هر تیم را در بازی انتخاب کنی.
شماره ی 1 برای تیم میزبان و 2 برای تیم میهمان.
ببین فیس بازیکنان ایرانی به بدترین شکل ممکن ساخته می شن یکی از رو اعصاب ترین نواقص اینها فقدان فایل Hair هست. کلا برای این PES2010 من فیس خوب ندیدم (منظورم فیس بازیکنان ایرانی که توسط فیس میکر های هم وطن ساخته میشه البته کاملا مشخصه این فیس ها توسط یک نفر ساخته می شه چون همگی مشابه هستند و بی کیفیت یادمه برای PES های قبلی فیس های خوبی ساخته می شد ولی من هنوز هم فیس درست حسابی ندیدم اگه هم هست برای دانلود نمی ذارن کلا ما ایرونی ها عادت داریم مفت استفاده کنیم ولی مفت چیزی در اختیار دیگران قرار ندیم)
در هر صورت فیس خوب گیر آوردی از بازیکنان ایرانی سلام منو بهش برسون در ضمن منو هم خبر کن
ارمین جان بابت توضیحات فیس ممنون کلا ما شمارو خیلی به زحمت انداختیم که شرمنده هستیم.
الان برام یه مشکل اساسی پیش اومد من الان آخرین کیت سرور نصب کردم که با پچ 1.03 هم سازهگاره خوب هم نصب شد تغییرات هم اعمال شد ولی حالا که میخوام وارد سیو مستر لیگم بشمپیغام زیر میاد بعد میپره بیرون بیچاره میشم اگه کار نکنه همه زحماتم به باد میره توروخدا یه راهی بگو که مشکلم حل بشه .
این چه جوری عمل میکنه و تو کدوم قسمت بازی هست ؟؟؟ چون من دکمه های 1 و 2 رو زدم ولی تغییری نکرد !!
باید حتما کیت سرور 9.2 نصب کرده باشین و توی فولدر هر هر تیم به جز لباس اول و دوم لباس دگه ای هم باشه(به جز لباس دروازه بان ها) بعد برین تو قسمت kit selection منوی قبل از بازی دکمه ی 1و2 رو بزنین .برای من بیشتر تیما کار میکنه ولی آرسنال و چلسی و چند تا تیم دیگه کار نمی کنه که اگه کسی می دونه چطوری میشه این مشکل حل کرد ازش ممنون میشم اگه راهنمایی کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)