تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 933 از 1211 اولاول ... 4338338839239299309319329339349359369379439831033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,321 به 9,330 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

من option file که تمام بازیکنان کلاسیک آزاد بودن استفاده کردم ولی فقط تیم های کلاسیک آزاداند! چرا؟
    چه جوری میشه واسه تیم های مثل چلسی که توی لیگ قهرمانان لیسانس نشداند واسشون لباس جدا از لیگ تعریف کرد؟
    اگه میشه نرم افزار و آموزش بزارین؟

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

با این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاثیرش خیلیییی اونچنانی نییست! ، اما سخت تر شدنش قابله لمسه ، اینم بعد از یه مدتی واسه آدم آسوون مییشه...
    این برنامه واسه من اجرا نمیشه و ارور میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

سلام. بچه ها من یه پچ کامل لیگ برتر می خوام.مه اینکه فقط اسم تیم ها رو درست کنه.
    سلام.اقا من یه پچ کامل لیگ برتر می خام.یعنی کسی خبر نداره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با درود
    ايا اين سوپر استار تو مسترليگ هم تاثير گذار هست؟ايا فقط بايد اپشن فايل رو سوپر استار كرد يا اينكه سيو مستر ليگ هم بايد اين كار رو كرد؟من كه كردم سيو خراب شد.وقتي مي خواد لود كنه. مي پره بيرون.
    من پچ 1.2 PESEDIT رو چند بار دانلود كردم اما هر بار كه از حالت زيپ مي خوام خارج كنم ارور خراب بودن فايل رو ميده!مشكل از كجاست كسي امتحان كرده؟با برنامه اي ميشه درستش كرد؟

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام ارمین

فیس عقیلی تو تایپیک ادیت اشتباه هست و فیس یکی دیگه هست فیس حاج صفی هم نداره.
    اگر ممکنه این دوتا فیس برام لینکش بزار .
    ممنون

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا منم نتونستم کیت های سوم رو بیارم نمی دونم چه جوریه
    سلام آرمین جان.
    شما میتونید با زدن دکمه ی شماره ی 1 و 2 کیبورد لباس های دیگه ی موجود در پوشه ی GDB هر تیم را در بازی انتخاب کنی.
    شماره ی 1 برای تیم میزبان و 2 برای تیم میهمان.

7. 2 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام ارمین

فیس عقیلی تو تایپیک ادیت اشتباه هست و فیس یکی دیگه هست فیس حاج صفی هم نداره.
    اگر ممکنه این دوتا فیس برام لینکش بزار .
    ممنون
    ببین فیس بازیکنان ایرانی به بدترین شکل ممکن ساخته می شن یکی از رو اعصاب ترین نواقص اینها فقدان فایل Hair هست. کلا برای این PES2010 من فیس خوب ندیدم (منظورم فیس بازیکنان ایرانی که توسط فیس میکر های هم وطن ساخته میشه البته کاملا مشخصه این فیس ها توسط یک نفر ساخته می شه چون همگی مشابه هستند و بی کیفیت یادمه برای PES های قبلی فیس های خوبی ساخته می شد ولی من هنوز هم فیس درست حسابی ندیدم اگه هم هست برای دانلود نمی ذارن کلا ما ایرونی ها عادت داریم مفت استفاده کنیم ولی مفت چیزی در اختیار دیگران قرار ندیم)

در هر صورت فیس خوب گیر آوردی از بازیکنان ایرانی سلام منو بهش برسون در ضمن منو هم خبر کن

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ببین فیس بازیکنان ایرانی به بدترین شکل ممکن ساخته می شن یکی از رو اعصاب ترین نواقص اینها فقدان فایل Hair هست. کلا برای این PES2010 من فیس خوب ندیدم (منظورم فیس بازیکنان ایرانی که توسط فیس میکر های هم وطن ساخته میشه البته کاملا مشخصه این فیس ها توسط یک نفر ساخته می شه چون همگی مشابه هستند و بی کیفیت یادمه برای PES های قبلی فیس های خوبی ساخته می شد ولی من هنوز هم فیس درست حسابی ندیدم اگه هم هست برای دانلود نمی ذارن کلا ما ایرونی ها عادت داریم مفت استفاده کنیم ولی مفت چیزی در اختیار دیگران قرار ندیم)

در هر صورت فیس خوب گیر آوردی از بازیکنان ایرانی سلام منو بهش برسون در ضمن منو هم خبر کن
    ارمین جان بابت توضیحات فیس ممنون کلا ما شمارو خیلی به زحمت انداختیم که شرمنده هستیم.

الان برام یه مشکل اساسی پیش اومد من الان آخرین کیت سرور نصب کردم که با پچ 1.03 هم سازهگاره خوب هم نصب شد تغییرات هم اعمال شد ولی حالا که میخوام وارد سیو مستر لیگم بشمپیغام زیر میاد بعد میپره بیرون بیچاره میشم اگه کار نکنه همه زحماتم به باد میره توروخدا یه راهی بگو که مشکلم حل بشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آرمین جان.
    شما میتونید با زدن دکمه ی شماره ی 1 و 2 کیبورد لباس های دیگه ی موجود در پوشه ی GDB هر تیم را در بازی انتخاب کنی.
    شماره ی 1 برای تیم میزبان و 2 برای تیم میهمان.

این چه جوری عمل میکنه و تو کدوم قسمت بازی هست ؟؟؟ چون من دکمه های 1 و 2 رو زدم ولی تغییری نکرد !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این چه جوری عمل میکنه و تو کدوم قسمت بازی هست ؟؟؟ چون من دکمه های 1 و 2 رو زدم ولی تغییری نکرد !!
    باید حتما کیت سرور 9.2 نصب کرده باشین و توی فولدر هر هر تیم به جز لباس اول و دوم لباس دگه ای هم باشه(به جز لباس دروازه بان ها) بعد برین تو قسمت kit selection منوی قبل از بازی دکمه ی 1و2 رو بزنین .برای من بیشتر تیما کار میکنه ولی آرسنال و چلسی و چند تا تیم دیگه کار نمی کنه که اگه کسی می دونه چطوری میشه این مشکل حل کرد ازش ممنون میشم اگه راهنمایی کنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •