این Piece Of a Note Part 2 به چه دردی میخوره؟
جایی لازم میشه؟
بفروشم خیلی پول گیرم میاد آخه: دی
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
این Piece Of a Note Part 2 به چه دردی میخوره؟
جایی لازم میشه؟
بفروشم خیلی پول گیرم میاد آخه: دی
این شغل رو هم باز کردم.الان لیبورم 5 هست.
![]()
با درود!
===
1. به دلیل مشکل امتحانات + اوضاع قمر در عقرب اینترنت + و یک ازمون سرنوشت ساز در تاریخ 19 تیر سال یک هزار سیصد هشتاد و هشت , مدتی نبوده و احتمالا تا اواخر تیر ماه نخواهیم بود!!!
2. محمد اون یوزر مشنگ و خیار رو بردار تا حروم نشده!! پسورد هاش همون قبلی ها هستن! اون یوزر اصلیم هم یکی برداره دیگه!! یوزر پسوردش رو چاقال داره! فقط عوض نکنین حوصله دنگ و فنگ ندارم موقع بازگشت!!
3. چاقال شما هم یه پا استخدامی وست باز کردی!! هی آدم میاد شما خوش امد می گی!! ما که وست شروع کردیم نه آمدی داشتیم نه خوش آمدی!!
5. در این مدتی که نیستم پراکنده بعضی وقت ها سر میزنم یه اهم اهومی می کنیم محض اطلاع!!!
4. الان دارم میرم اوضاع ورلد چطوره!!
ببخشید این یعنی چی :
trade with inadians for 9 hours
یعنی باید چیکار کنم؟ رفام 9 ساعت trade کردم نشد !
1. من خیال کردم این شهر سیلور تا الان تموم شده!! البته چون مشنگ و خیار دست من بوده و ...!!
2. ممبر های چانگ آن کمتر شدن باز؟!! چانگ آن داره نیرو کمکی می فرسته؟!! جنگ با میدلتون کجا رسید؟!
باید برم تا مدت نامشخص دیگر!!!
بدرود!
سلام حاجی نیستی دلمون تنگ شد بابا
امیدوارم شما و بقیه بچه ها (آرش-محمد-سعید-مهرداد و ...) تو امتحانات موفق باشین
راستش حاجی قدیما من اینجا میومدم ولی پست نمیذاشتم (یه اکانت نوامبر 2005 از فروم دارم ولی به دلایل شخصی یکی جدید ساختم) . تو این ورد چون تعدادمون کم بود بد آوردیم باید افراد جمع کنیم واسه ورد 103. چاقال شما هم یه پا استخدامی وست باز کردی!! هی آدم میاد شما خوش امد می گی!! ما که وست شروع کردیم نه آمدی داشتیم نه خوش آمدی!!
از وضعیت چینی ها و میدلتون من خبری ندارم ! سرم تو لاک ه خودمه دارم با سرعت نور لول آپ میکنم . حاجی آمار رو داری ؟ 40 پیروزی یه شکست با متوسط 57 تجربه از هر دوئل (خیلی هاش بخاطر پول )
حاجی لطفا من رو معاف کن میترسم بن شی (ما که شانس نداریم)
همین کار trade with inadians رو 9 ساعت انجام بدی حلهببخشید این یعنی چی :
trade with inadians for 9 hours
یعنی باید چیکار کنم؟ رفام 9 ساعت trade کردم نشد !
1 . خدا به همرات
2 . چاقال بیا این یوزر ها دستت باشه حال کن![]()
من که همیشه دارم این تاپیک رو چک میکنم ولی پست نمیدم !
توی این مدت هم که حال جواب دادن ندشتم فقط چاقال جان به سوالات بچه ها جواب دادند
ایشا اگه هماهنگ باشیم میتونیم ورلد 10 رو بگیریم و شرط اول این بازی داشتن پریمیومه
از نظر من که همه ی بازی های آنلاین رو تجربه کردم در حال حاظر eRepublik ( زندگی مجازی ) که کلی طرفدار هم داره خیلی زیبا و باحاله و به من که خیلی خوش میگزره !خواستین بیایین بگین حتما دعتتون کنما
فقط جون منو توی ورلد ده این HoJJat_007 رو خبر نکنه که کلا هکر میارم سایت وست رو هک کنه !!
امیدوارم همتون توی امتحانات موفق باشین هرچند که من امتحان قبلیو گند زدم![]()
یک نمره غلط داشتم !!
باید اول کوست رو قبول کنی بعد کار کنی !
اگه قبول نکنی کار کردنتو حساب نمیکنه
امروز دیدم که رنکم رفت زیر 200 !!
فقط چند قدم تا دو رقمی شدن مونده ... خداااا
منم میگیرم xDایشا اگه هماهنگ باشیم میتونیم ورلد 10 رو بگیریم و شرط اول این بازی داشتن پریمیومه
یادش بخیر ! من اولین سرهنگ ایرانی تو این بازی بودم اواخر تابستون پارسال بازی رو گذاشتم کنار (فقط اگه فهمیدی من کیم صداشو در نیار که تحت تعقیبم) راستی الان رئیس جمهور کیه ؟ خبری از مجتبی یا آتیلا داری ؟ این بچه حجت رو هم میشناسم ! کلا دنیایی داره واسه خودش . واسه ما که سوژه خنده بود .از نظر من که همه ی بازی های آنلاین رو تجربه کردم در حال حاظر eRepublik ( زندگی مجازی ) که کلی طرفدار هم داره خیلی زیبا و باحاله و به من که خیلی خوش میگزره ! خواستین بیایین بگین حتما دعتتون کنما
فقط جون منو توی ورلد ده این HoJJat_007 رو خبر نکنه که کلا هکر میارم سایت وست رو هک کنه !!
چرا خالی میبندی الان که رنکت 198امروز دیدم که رنکم رفت زیر 200 !!
فقط چند قدم تا دو رقمی شدن مونده ... خداااا
چرا دوئل نمیکنی ؟ یه 4 - 5 تا عمله میدلتونی رو بزن رنکت 3 سوت دو رقمی میشه![]()
ایول باعث افتخاره . شیطونه میگه امضاتو بزنم جای امضای خودم![]()
چاقال هرچی گلد و پول داری به حساب من میریزی ؟ : دییادش بخیر ! من اولین سرهنگ ایرانی تو این بازی بودم اواخر تابستون پارسال بازی رو گذاشتم کنار (فقط اگه فهمیدی من کیم صداشو در نیار که تحت تعقیبم) راستی الان رئیس جمهور کیه ؟ خبری از مجتبی یا آتیلا داری ؟ این بچه حجت رو هم میشناسم ! کلا دنیایی داره واسه خودش . واسه ما که سوژه خنده بود .
آتیلا هم فعلا چند دوره هست توی ریاست جمهوری نیستش ... مافیا هم بعد بالاش به گند کشیده شد
lolچرا خالی میبندی الان که رنکت 198
چرا دوئل نمیکنی ؟ یه 4 - 5 تا عمله میدلتونی رو بزن رنکت 3 سوت دو رقمی میشه
ایول باعث افتخاره . شیطونه میگه امضاتو بزنم جای امضای خودم
یه آیتم توپ خریدم برای دوئل دیگه شکست ناپذیر میشوم !
آخه چاقال اینجا همه پاس اوت هستن بجز دوئلر های خیلی خیلی قوی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)