بچه ها پورت ساکس من امروز کار نمی کنه و بسته شده. .نمی تونم با.....فایر کار کنم. شاتل دارم. مال شما هم اینطوریه؟
بچه ها پورت ساکس من امروز کار نمی کنه و بسته شده. .نمی تونم با.....فایر کار کنم. شاتل دارم. مال شما هم اینطوریه؟
کسی از افرانت و آریا گستر اسپادانا چیزی می دونه؟
عجیبه سایت netindex افرانت رو اول معرفی کردم ولی هیچ کدوم از این ها این جا تاپیک ندارند.جریان چیه؟
برای من که اصفهانم کدوم بهتره؟(دارم از صبا میرم پس می خوام بهتر باشه)
درود،
پیشگامان سرویسهاشو تغییر داده (اصفهان) به نطر میاد بدتر شده! سرویسهای Home فقط دانلود شبانه دارن. و نوشته شده از ۱۲۸ تا ۲ مگ.
کسی از این سرویسها استفاده کرده؟ سرعت شبانه چقدره؟
شبکیه چطوره؟ سرعت شبانه ۱ مگ چقدره؟ به دانشجو ۱ مگ میدن؟
با توجه به تصوير شما سرعت شما 10 مگابيت بر ثانيه هست. !!!!!!!!!!!!!
شاد باشيد![]()
شاتل گرونه ؟ کدوم سرویسش ؟
من خودم پارس انلاین و اسیاتک و شاتل داشتم و دارم
شاتل سرویس های اکوش برای کم مصرفا عالیه ولی حجم بالا بخوای گرون در میاد
اسیا تک برای من تو منطقه عباس اباد عالی بود سرویس ۵۱۲ و ۲۵۶ استفاده کردم سرعت دانلود ۳۰۰ تا ۴۰۰ KB/S
پارس انلاین هم الان دارم که میخوام بگم از رانژه در بیارن (البته من مشکلم استثنایی بوده . چون ۱۰ گیگ از حجمم پرید بی دلیل . )وگرنه سر همین مشکلم خیلی باهاشون دعوا کردم ولی همشون مودب بودن و جواب هم خوب میدادن . فقط تو سیستمشون یه مورد کوچولو هست که زیر بار نرفتن خودشون (نمیدونم چرا) ولی در کل من فکر میکنم پارس انلاین خوب باشه . چون شرکت بزرگتریه و مشترک بیشتری داره ( و پهنای باند بیشتر نسبت به سایر شرکت ها)با ۵۱۲ تا ۲۰۰ KB/S دانلود دارم
...
به طور خلاصه بگم من خودم 256 نامحدود مخابرات دارم تحقیق که کردم شرکت های خصوصی به ندرت نامحدود با این قیمت مخابرات میدن اما سرعت مخابرات نسبت به شرکت های خصوصی کمه من سرعت برام زیاد اهمیت نداره حجم کارهای که انجام میدم بیشتر اهمیت داره مخابرات مشکلی که داره نقاط شهر ممکن سرعت دانلودشون 10 تا 20 با هم متفاوت باشه!
اما در مورد شرکت های خصوصی پرس و جو کردم میگفتن صبا نت خیلی بهترهمخابرات اگه یه روز اینترنت قطع بشه دوباره بهت اضافه می کنه و اگه به هر دلیلی نتونی شارژ کنی مثل این ماه دو روز رایگان میدم که خودم این ماه اینطوری شد گفتن پنلمون مشکل داره!!
سلام
من میخواستم Adsl بگیرم میخواستم با توجه به شرایطم دوستان لطف کنن یه شرکت رو بهم معرفی کنن ؟
1- هزینه ماهیانه تا سقف 45 هزار تومان
2- سرعت بالا
3- اینترنت نامحدود
البته مخابراتم نباشه و ضریب اشتراک سرویساش پایین باشه ....با تشکر
Last edited by hamed-akbarie; 29-08-2012 at 10:03.
[QUOTE=amirfakhrian;7174004]الان چند وقتی است که وقتی در ساعت رایگان یک فایلی را دانلود می کنم سرعتش از 60 یا 150 بالاتر نمی ره ولی اگر چند تا فایل را همزمان دانلود کنم کل فایل ها با همون سرعت دانلود می شند. چرا اینطوریه. در صورتی که در ساعتهای غیر رایگان اینطوری نیست. الان این عکس رو نگاه کنید که حدود 25 فایل رو به صورت همزمان با سرعت 40 ، 50 دانلود می کنم. مشکل از کجاست. این مشکل تقریبا یک ماهی هست که ایجاد شده. قبلا سرعت شبم 300 بود ولی جدیدا اینطوری شده
[/QUOTE
شما از کدوم شرکت اینترنت گرفتی؟کدوم شهر؟
این که مشکل نیست عزیزم،موهبته!!!! برو لذتشو ببر![]()
کدوم اینتر نت از همه ارزونتر و کدام از همه بهتر است
ارزانترین سرویس اینترنت در حال حاظر توست شرکت نوین نت (pap) ارائه میشه.
1. سرویس 512 کیلوبیت با 5 گیگ حجم قیمت 7500 تومان!!!!!
2. سرویس 2 مگ با 3 گیگ 7500 تومان!!!!!!
3. سرویس 4 مگ با 9 گیگ 21 هزار تومان!
4. سرویس 512 با 1 گیگ 5 هزار تومان!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)