تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 933 از 2365 اولاول ... 433833883923929930931932933934935936937943983103314331933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,321 به 9,330 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

امروز پخش r536 jvc قبلی رو با 7016 عوض کردم.
    (dls 1073 & pioneer 5500t)
    اما نظرم بعد از تعویض (تنظیمات امپلی رو تغییر ندادم):
    - کیفیت صدا خیلی بهتر شد.
    - چرا این پخش lcd بی کیفیتی داره؟، اولا response time خیلی بالایی داره پیکسلاش(موقع حرکت نام اهنگ رو صفحه سایه ایجاد میکنه، مثلا زیر نویس تو تلویزیون اگه سریع حرکت کنه مات میشه یه چیزی تو این مایه ها) دوما نور led ها از بقل صفحه میزنه بیرون و رنگها تو سراسر صفحه به یک میزان روشنایی نداره و خیلی تو ذوقم خورد.
    - ظاهر خیلی جالبی داره.
    - فلش 16 گیگ پاتریوت rage منو که توش علاوه بر موزیک کلی فایل دیگه هم بود مثل بنز اجرا کرد!
    - باند dls 1073 فراتر از اون چیزی بود که تصور میکردم، وقتی نصاب پخش رو روشن کرد و مشغول تنظیم بود چند نفر از نصابهای دیگه با تعجب میگفتن مگه میشه بدون ساب این جور صدایی از پخش گرفت!(بنده خداها سیستم رو فقط به اسم پایونییر میشناختن!!!) واقعا نیازی نمیبینم که فعلا ساب بندازم.
    - تشکر فراوان از دوست گرامی حمید خان گل بابت راهنمایی های گذشته.
    خیلی خیلی مبارکه

LCD اش واقعا داغونه، ولی کلا موقع رانندگی که آدم زیاد به پنل نگاه نمیکنه. فکر کنم اگه رنگ حالت Positive رو انتخاب کنی باز راحت تر خونده میشه و AutoScroll رو برداری (یه بار اسکرول میخوره بعد ثابت میشه تا آهنگ یعدی)
    بابت فلش پاتریوت اگه مطمئنی برم یه دوجین بخرم. چه مدلی از پاتریوت هست؟ چون مدلای مختلف با هم فرق دارن

این AUX رو میدونم از پشت میخوره، ولی کابلی چیزی نداره مثل یو اس بی بفرستیمش جلو؟! یعنی تو جعبه اش که نبود، جدا باید تهیه کرد؟

2. 2 کاربر از m.aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

از دوستان کسی قیمت باند باند dls 1073 رو داره؟و ایا برای نصبش به چیز خاصی نیاز هست یا اینکه راحت مثل باندهای دیگه نصب میشه؟ممنون
    Last edited by kalantarahura; 06-02-2013 at 13:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان واسه پراید 7009 کنوود کیفیت صداش خوبه !؟

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام دوستان واسه پراید 7009 کنوود کیفیت صداش خوبه !؟
    نه عزیز تو پراید کیفیت نداره فقط رو e300 بنز جواب میده !
    از اون سوالا بودااااا
    7009 پخش خوبیه صدای خوبی هم داره...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امروز پخش r536 jvc قبلی رو با 7016 عوض کردم.
    (dls 1073 & pioneer 5500t)
    اما نظرم بعد از تعویض (تنظیمات امپلی رو تغییر ندادم):
    - کیفیت صدا خیلی بهتر شد.
    - چرا این پخش lcd بی کیفیتی داره؟، اولا response time خیلی بالایی داره پیکسلاش(موقع حرکت نام اهنگ رو صفحه سایه ایجاد میکنه، مثلا زیر نویس تو تلویزیون اگه سریع حرکت کنه مات میشه یه چیزی تو این مایه ها) دوما نور led ها از بقل صفحه میزنه بیرون و رنگها تو سراسر صفحه به یک میزان روشنایی نداره و خیلی تو ذوقم خورد.
    - ظاهر خیلی جالبی داره.
    - فلش 16 گیگ پاتریوت rage منو که توش علاوه بر موزیک کلی فایل دیگه هم بود مثل بنز اجرا کرد!
    - باند dls 1073 فراتر از اون چیزی بود که تصور میکردم، وقتی نصاب پخش رو روشن کرد و مشغول تنظیم بود چند نفر از نصابهای دیگه با تعجب میگفتن مگه میشه بدون ساب این جور صدایی از پخش گرفت!(بنده خداها سیستم رو فقط به اسم پایونییر میشناختن!!!) واقعا نیازی نمیبینم که فعلا ساب بندازم.
    - تشکر فراوان از دوست گرامی حمید خان گل بابت راهنمایی های گذشته.

پیرو پست 9286 اولا این پخش ورودی aux در پشت پخش داره، دوما دوست گلمون فرمودن وقتی ماشین خاموشه امپلی برق نداره، ولی تا اونجایی که من میدونم ما از باتری برق مستقیم برای امپلی میبریم و به سوییچ و خاموش بودن ماشین ربطی نداره.
    از دوستان کسی قیمت باند باند dls 1073 رو داره؟و ایا برای نصبش به چیز خاصی نیاز هست یا اینکه راحت مثل باندهای دیگه نصب میشه؟ممنون
    دوستان یه لطف کنن بگن از کجا خریدن اگه به صورت پیغام خصوصی باشه ممنون میشم مرسی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من دیروز یه پست گداشتم که گویا دیده نشد ،

الان سوالمو جوره دیگه ایی مطرح میکنم که ممنون میشم جواب بدید :

ببینید من نه اهل سیستم بازی هستم نه صدای بلند ، فقط میخام یه موزیکی توی ماشین پخش بشه که آدم حوصله اش سر نره . امروز رفتم چند جا تا پخش پایونیر قیمت کنم ماشالله هیج جا زیره 300 قیمت ندادن ، بحث پولش نیست ولی من نمیخام اینقدر پول پخش بدم .
    با توجه به این تفاسیر گفتم اصلا بیخیال مارک معروف بشم و برم سراغ مارک های متفرقه مثل مارشال یا کاروزریا ، حالا با توجه به توقعات من فکر میکنید این مارک ها اصلا بدرد من میخورن یا نه ؟

راستی نظرتون در مورد پخش هایی با همین مارک که فقط یو اس بی و رادیو هستند چیه ؟

با تشکر

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام
    آقا حمید
    یه آمپ دیگه هست دستو دو
    قیمت پایه 250 تومن اینه مدلش: kenwood Kac-8404

اینم هست میگه 410

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی دیگه همین آمپو میده 388 تازه آکه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

دوستان من دیروز یه پست گداشتم که گویا دیده نشد ،

الان سوالمو جوره دیگه ایی مطرح میکنم که ممنون میشم جواب بدید :

ببینید من نه اهل سیستم بازی هستم نه صدای بلند ، فقط میخام یه موزیکی توی ماشین پخش بشه که آدم حوصله اش سر نره . امروز رفتم چند جا تا پخش پایونیر قیمت کنم ماشالله هیج جا زیره 300 قیمت ندادن ، بحث پولش نیست ولی من نمیخام اینقدر پول پخش بدم .
    با توجه به این تفاسیر گفتم اصلا بیخیال مارک معروف بشم و برم سراغ مارک های متفرقه مثل مارشال یا کاروزریا ، حالا با توجه به توقعات من فکر میکنید این مارک ها اصلا بدرد من میخورن یا نه ؟

راستی نظرتون در مورد پخش هایی با همین مارک که فقط یو اس بی و رادیو هستند چیه ؟

با تشکر
    سلام دوست عزیز

اگر حوصله داری هر روز با پخشت کلنجار بری و هر روز یه شاهکار جدید ازش ببینی! برو دنبال این مدلها که گفتی. مطمئن باش صاحب اول و آخرش خودت هستی..

ما هم خیلی هامون دنبال سیستم بازی نیستیم و نمیدونم چرا هر کی ساب و آمپ و . . . میبنده میگن طرف سیستم بازه یا میخواد گوش فلکو کر کنه. نه والا. اکثرا دنبال یه صدای با کیفیت هستیم و میخوایم از موسیقی لذت ببریم.
    بنظرم پولتو برای مارکهای متفرقه دور نریز. اگر میخوای هزینه نکنی و کیفیت صدا هم برات مهم نیست (که بعید میدونم)، یدونه از اینا بگیر که میره تو فندکی ماشین اونوقت با دوستان که میرین شمال فرکانس رو بهشون بگو رو رادیو بگیرن همه با هم لذتشو ببرین

موفق باشی

10. 2 کاربر از m.aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام
    آقا حمید به فکر یه باکس پورتد برای ما باش

میخاوم کل بندازن با یکی .
    هر چی بزرگ تر بهتر

12. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    یه رادیو پخش می خوام که رادیوی خیلی قوی داشته باشه که تو جاده خیلی خوب بگیره،بعضیا میگن کنوود sw دار خوبه،نظر شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •