ان شا الله
تا آخر فصل همه رو ميتركونيم........
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
ان شا الله
تا آخر فصل همه رو ميتركونيم........
با مقاومت بازی داریم ؟
تو کدوم شهر؟
علي كريمي بازي مقابل مقاومت سپاسي را از دست داد
کانون هواداران پرسپولیس : علي كريمي كه در بازي روز گذشته در دقايق پاياني دچار درد از ناحيه پاي راست شد و در تمرين امروز شركت نكرد، با بررسي پزشك باشگاه مشخص شد كه از ناحيه عضله كشاله ران پاي راست دچار كشيدگي شده و ديدار مقابل مقاومت سپاسي را از دست خواهد داد.
دكتر زرينه، پزشك تيم فوتبال پرسپوليس در گفت و گویی اظهار داشت: باتوجه به تلاشهايي كه انجام دادهايم، 3 روز كريمي نياز به استراحت دارد. خيلي بعيد است كه بتواند در ديدار مقابل مقاومت سپاسي به ميدان برود. اين مورد را به سرمربي پرسپوليس اعلام كردم كه متاسفانه خبر ناخوشايندي براي ما است.
وي افزود: مسعود زارعي نيز كاملا زير نظر كادر پزشكي قرار خواهد گرفت. سعي ميكنيم او را هرچه زودتر به شرايط آرماني برسانيم.
غياثى: هر دو گل سپاهان مردود بود / نيكبخت از يك جنجال بزرگ جلوگيرى كرد
کانون هواداران پرسپولیس : تحلیل رضا غياثى رييس اسبق كميته داوران از قضاوت محسن تركى و كمك هايش جالب است: به اعتقاد من عليرضا واحدى نيكبخت با زدن گل سوم تيمش از يك جنجال بزرگ ديگر در داورى كشور جلوگيرى كرد. اگر بازى با تساوى يا شكست پرسپوليس به پايان مى رسيد، اشتباهات تاثيرگذار داورى اعتراضات و جنجالى بزرگتر از اتفاقات ديدار پرسپوليس برابر مس كرمان را به دنبال داشت.وى افزود: در دقيقه ۲۸ اين ديدار گل نخست سپاهان در موقعيت آفسايد به ثمر رسيد كه از چشم رسول فروغى، كمك داور دوم اين مسابقه دور ماند.
همچنين در صحنه گل دوم اين تيم كه توسط عماد رضا به ثمر رسيد اين بازيكن با دست چپ، نبى ا... باقرى ها را هل داد و پس از خطا بر روى او گل دوم خود را به ثمر رساند كه اين گل نيز مردود بود.غياثى در مورد اخراج هادى عقيلى، مدافع سپاهان هم گفت: او به دليل شبيه سازى خطا در محوطه جريمه حريف كارت زرد دوم را دريافت كرد كه تصميم تركى كاملا صحيح بود.همچنين در صحنه اى كه توپ در محوطه جريمه به دست مدافع سپاهان برخورد كرد ادامه بازى بهترين تصميم بود كه داور مسابقه به درستى اين كار را انجام داد.
به نام خدا
میانگین امتیازات را گرفتم که نتایج را به ترتیب می نویسم
1 - علیرضا نیکبخت واحدی 4.92
2 - کریم باقری 4.4
3 - علی کریمی 4.3
4 - ایوان پتروویچ 4.2
5 - پژمان نوری 3.7
6 - مهدی واعظی 3.5
7 - سپهر حیدری 3.2
8 - مجتبی شیری 3.1
9 - منصوری 3
10 - مازیار زارع 2.7
11 - باقری ها 2.6
12 - فرانک آتسو 2.4
13 - دی کارمو 1.8
تعداد شرکت کننده 28 نفر
بهترین بازیکن بر اساس آرا ->
1 - نیکبخت با 23 رای
2 - کریمی و پترویچ با 2 رای
4 باقری با یک رای
بد ترین بازیکن بر اساس آرا ->
1 - دی کارمو با 18 رای
2 - آتسو با 4 رای
3 - مازیار زارع با 1 رای
بازی این باقالیا رو دیدین ؟
میگن شما به داور اعتراض میکنین و بی فرهنگین و از این حرفا
ما 7 امتیازمون پرید یه اعتراض کوچیک کردم
اینا یه صحنه خطرناک رو داور گرفته تازه لطف کرده مربیشون رو اخراج نکرده به داور فحش میدن
بد شد .........
xxxicestar جان بابت نمره ها دستت درد نکنه.
خیلی حیف شد ولی تیم بازیکن زیاد داره که میتونه به جای علی بزاره. ایشالا میبریم.علي كريمي بازي مقابل مقاومت سپاسي را از دست داد
هواداران مرا ببخشند، جبران می کنم//در بازی با سپاهان فشار روحی زیادی تحمل کردم
کانون هواداران پرسپولیس : بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس درخصوص عدم گلزنی خود در دیدار با سپاهان گفت: هواداران مرا ببخشند قول می دهم در بازی های آتی جبران کنم.
"دی کارمو "در گفتگویی خاطرنشان کرد: بعد از به هدر دادن دو موقعیت صد درصد گلزنی در بازی برابر سپاهان چیزی نمی توانم بگویم جز اینکه از هواداران عذرخواهی کنم و شرمنده آنها باشم .
وی تصریح کرد: می دانم همه از من انتظارات گلزنی دارند اما خودم هم هنوز متوجه نشده ام چرا به این شکل بازی می کنم و توپ را به این راحتی از دست می دهم. وی ادامه داد: در بازی با سپاهان پس از به هدر دادن دو موقعیت گل، فشار روحی شدیدی بر من وارد شد و همین موضوع بر استرس من تا پایان بازی تاثیر گذاشت. دی کارمو اذعان داشت: نیاز به زمان دارم و مطمئنم با همکاری تیمی بازیکنان و دستورات تاکتیکی قطبی همانطور که انتظارات از من بالا است بتوانم برای پرسپولیس گل بزنم.
پتروویچ:پرسپولیس باید بهتر از این باشد
کانون هواداران پرسپولیس : پرسپوليس در يك ديدار سخت و نزديك برابر سپاهان به برتري دست يافت تا كماكان در كورس مدعيان قهرماني باقي بماند.
ايوان پترويچ در گفتوگويي در خصوص ديدار با سپاهان گفت: «تيم ما واقعاً از حريف در طول 90 دقيقه بهتر بود. بازيكنان ما در ديدار با سپاهان بهتر توپ را به گردش درآوردند، بازيسازي به شكل مطلوبي انجام شد. پاسكاريها خصوصاً در زمين سپاهان به شكل مطلوبي صورت گرفت و ثمرة آن ثبت چند گل زيبا بود تا هوادارانمان خوشحال ورزشگاه را ترك كنند.»
پترويچ در پايان خاطرنشان ساخت: «مطمئن هستم تيم ما در بازيهاي آينده، نمايشي بهتر از ديدار با سپاهان ارائه خواهد داد چون پرسپوليس بايد بهتر از اين باشد. ضمن آنكه هدف تيم ما نيز فقط قهرماني است و به كمتر از اين موضوع نيز رضايت نميدهيم.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)