بازی خودش رو هارد اکسترناله
بازی خودش رو هارد اکسترناله
سلام بچه ها من یک گیم نت زدم و دیگه داره از تنوع میفته اخه بعد از اینکه رقیبمون کینکت آورده خیلیاز مشتریهامون بد کنکی می کنند من هم گفتم خوب وقشته یک دستی رو سر کسب و کارم بکشم واسه همین گفتم چند تا وسیله جانبی واسه پلی استیشن 3 خودم بگیرم تا شنیدم PlayStation Moveاومده می خواستم بدونم کارایی این وسیله در حد کینکت هستش و میتونه نیاز من رو برطرف کنه و مشتریهامو راضی بکنه یا نه و اینکه وقتی در مورد این وسیله جستجو کردم فهمیدم با خودش چند تا ابزار جانبی دیگه یمخواد مثل فرمان و اسلحه این دیگه قضیش چیه و ایا قبل از این دستگاه وسیله دیگه به بازار اومده واسه پلی استیشن یا نه؟
با تشکر
یه دسته ps3 دارم که حدود 5 ماه میشه استفاده نکردم ، امروز اومدم روشن کنم دیدم نمیشه ، شارژش کامله و فقط چراغها چشمک میزنن ولی دسته روشن نمیشه
چیکار کنم !
دوستان در رابطه با جدیدترین پچ بازی پس 2011 عرض کرده بودم ، گفتید ورژن بازی رو بدید .
بفرمایید : BLES01021 هستش .
ممنون می شم سریعتر رسیدگی کنید . با تشکر
شما اگه از multiman استفاده میکنید:
روی بازی wwe smackdown vs raw 2011 از هارد اکسترنال مثلث رو بزنید
بعد زیر کاور یه چند تا گزینه میبینید.
شما گزینه EXTERNAL و BD.. رو تیک بزینید بعد دایره رو بزنید و برگردید
بعدش دکمه SELECT و ضبدر رو با هم بزنید، بازی بدون مشکل اجرا میشه.
نکته: بازی حتماً باید روی هارد اکسترنال باشه.
یعنی کابل تا این حد میتونه تاثیر داشته باشه؟
آخه من چون از مکه خریدم ترس از این دارم که کلاه سرم رفته باشه؟
یعنی به هیچ وجه دستگاه مشکل نداره؟
آخه این جا تلویزیون هتل LCD هست اما خوب با hdmi وصل نکردم
میخوام خیالمو راحت کنید
یعنی دستگاه مشکلی نداره؟؟؟![]()
من یه پی اس 3 کپی خور دارم . باش اینترنت میرم مشکلی نداره ولی فقط سایت های ایرانی رو درست نشون نمیده . نمیدونم نرم افزاری ، مرورگری ، چیزی هست درستش کنه یا نه . Piliz rahnamaii
اینم پچ های PES 2011:
پچ شماره 1:
پچ شماره 2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره هر دو تا رو بنصبی اما همون 2 هم کفایت میکنه............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی GT5 مثلا اگر اول شیم توی یکی از مسابقات Amatur قسمت A-pec 6 هزار دلار پول میده کاری توی مسابقه نمیشه بکنی که پول بیشتر بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)