سلام من واسم يه psp از چين آوردن .كسي جايي تو اصفهان ميشناسه واسم كپي خور كنند؟هزينش چقدره؟لطفا سريع خيلي مهمه!خيلي خيلي ممنون0
سلام من واسم يه psp از چين آوردن .كسي جايي تو اصفهان ميشناسه واسم كپي خور كنند؟هزينش چقدره؟لطفا سريع خيلي مهمه!خيلي خيلي ممنون0
1- به این سوال چند بار پاسخ داده شده و روش های مختلفی مطرح شده (دستگا رو ریست کن و تنضیمات رو تغییر نده)
2- اگه بازی cso هست به iso تبدیلش کن اگه دو باره لود نشد cpu رو تغیر بده
برای افزایش cpu باید توی منو psp سلکت رو بزنی بعد فکر کنم باید cpu core game رو تغیر بدی (بذارش رو 100/50 امتحان کن اگه نشد رو 133/66)
برای کپی خور کردن به تاپیکش مراجعه کن و خودت کپی خورش کن
خیلی راحته
اگه فریمویرت 5.03 یا کمتر هست مه فکر کنم اینطور باشه به لینک زیر برو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alireza fatemi; 04-08-2009 at 10:36.
البته با اجازه علیرضا جان
من این یک تکه که قرمز کردم را تصحیح میکنم.شما باید CPU CLOCK GAME را بزاری روی حالت 333/166
اجازه ما هم دست شماست
من هم تو همین شک داشتم چون دیدم game توش داره گفتم شاید همین باشه
به هر حال از تصحیحت ممنون
راستی حالت default روی چه فرنکانسی هست؟
اختیار دارید.
حالت دیفالت هرچی که بازی نیاز داشته باشه و برای بازی تعیین شده باشه تنظیم میشود.(حداکثر تا همین 333/166)
سونی موقعی که psp را منتشر کرد فرکانس را روی فکر کنم 266/133 تنظیم کرده بود.که با دادن فریمور های جدید این فرکانس تغییر میکرد.(برای همین هست که بازی های جدید احتیاج به فریمور های جدید هم دارند)
دوستان من راک باند بازی میکنم وسط آهنگ گیر میکنه/ هنگ نه فقط آهنگ استوپ میشه
مشکل چی میتونه باشه.بازی ایزو هست.ورژنم 5.00 هست
حیف![]()
تشکر ولی وقتی select رو میزنم منو gen میاد بالا و CPU CLOCK GAME نداره ولی گزینه cpu speed داره که وقتی انتخابش میکنم چیزی داخلش نیست.
لطفا کمک کنید.
سلام دوستان . اگه ممکنه یه تاپیک درباره انواع PSP معرفی کنید که توش امکانات رو گفته باشه . مقایسه کرده باشه مزایا و معایب هرکدوم رو گفته باشه
در کل بهترین PSP 3000 هستش؟ سخت افزار PSP ها با هم فرق داره ؟
اگرم ممکنه قیمت های جهانی مدلاشو بگید
ممنون
1-شما از هن با عکسهای رنگی استفاده کن.بهتر از عکس نیمرو جواب میدهکسی نیست جواب ما رو بده
1- من میخوام هن رو اجرا کنم سریع هم میام به پایین عکس ها ولی دسگاه خاموش میشه لطفا کمک کنید.
2- داخل بازی کیلزون و داخل لود بازی دستگاه هنگ میکنه چند ثانیه بعد خاموش میشه
2-بازی کیلزون رو هم باید مطمئن باشی به طور کامل توی مموریت کپی شده باشه.گاهی پیش میاد هنوز عملیات کپی تموم نشده سیستم ارور میده ولی حجم کپی شده درسته.در این حالت بازی تا یه جاهایی ممکنه بالا بیاد ولی توی لود گیر میکنه
گاهی هم وقتی دی وی دی بازی رو میخرید بازی توش ناقص کپی شده
یا موقع دانلود بازی هم ممکنه همین مسئله پیش بیاد که تنها راهش اینه که بازی رو دوباره تهیه و توی مموری کپی کنید
الان دقیق vsh منوی گروه gen را یادم نیست که چی نوشته.شما روی همان CPU SPEED برو و چپ یا راست بزن تا عوض بشه.
سلام
همچین تاپیک هایی هست.
خدمت شما
[مقایسه] PSP Fat یا PSP Slim ... ؟؟
[مقایسه] psp3000 یا (psp2000(slim ...؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[مقایسه] PSP 3000 یا PSP Go ... ؟؟
Last edited by choory; 04-08-2009 at 13:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)