سلام.دوستان ؛ بازي
Xpand Rally را دانلود كردم و بعد از خارج كردن از زيپ ؛ باز هم 14 يا 15 تا زيپ ديگر هست.چه جوري بايد بازي رانصب كنم.ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.دوستان ؛ بازي
Xpand Rally را دانلود كردم و بعد از خارج كردن از زيپ ؛ باز هم 14 يا 15 تا زيپ ديگر هست.چه جوري بايد بازي رانصب كنم.ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من بازیه ALONE IN THE DARK رو نصب کردم و مشکلی نبود ولی در موقع اجرا در هنگام لود کردن 15 دقیقه طول میکشه که تازه فیلم بازی رو نمایش بده بعد دوباره وقتی بازی رو لود میکنه دیگه رو همون لود باقی میمونه.
کسی اگر میدونه راهنمایی کنه لطفا .....
در ضمن
CPU 3.2 AMD
VGA 8400 NVIDIA
RAM 1GB
درود بر شما
دوستان عزیز من یک مشکل دارم در نصب بازی Dark Sector بعد از نصب کردن این بازیبعد از کلیک کردن بروی بازی صفحه سیاه میشه و یک error میده وبعد از بازیمیاد بیرون لطفآ بفرمایید مشکل از چیست لطفآراهنمایی کنید
سپاسگذارم
عکس از error بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب ما رو بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوال رو اینجا مطرح کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگرافیکت رو حتما آپگرید کن...-مشکل دیگم مال need for speed under ground 2هست که 20 ثانیه بعد از اینکه واردش میشم مدام هی هنگ میکنه
راه حل اینجا رو برو:-call of duty world at war رو من یه مدتی رو ویستا بازی میکردم.ولی از وقتی xpنصب کردم دیگه کار نمیکنه!بعد از اینکه ایکس پی نصب کردم و درایورها و direct xوغیره رو هم نصب کردم call of duty world at warرو دوباره نصب کردم ولی هر وقت دیگه روش کلیک میکنم یه لحظه صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون و اون ارور معروف ویندوز ایکس پی که 2 تا گزینه ی dont send و send error رو داره میاد.مشکلش چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشخصات کامل سیستمت رو بگو...]
Last edited by mehdy.z; 15-07-2009 at 15:59.
لطفا مشخصات کامل سیستمت رو بده...
شما باید nvidia physx رو نصب کنی...
لطفا اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 15-07-2009 at 16:06.
سلام.موارد گفته شده در اين تاپيك را هم انجام دادم ولي نشد كه نشد.ممنون
این سوال منو جواب میدین؟
گرافیکم Gforce nvidia 512mb 8400GSهست یعنی برای underground2کمه؟؟!؟!؟ماکه قبلا با گرافیک 64 بازی میکردیم خیلی هم عالی اجرا میشد!؟!؟!
فکر کنم منظورشون نرم افزاری بود یعنی آخرین آپدیت کارت گرافیکت رو بگیر.گرافیکم Gforce nvidia 512mb 8400GSهست یعنی برای underground2کمه؟؟!؟!؟ماکه قبلا با گرافیک 64 بازی میکردیم خیلی هم عالی اجرا میشد!؟!؟!
سیو ها معمولا یا تو این قسمتهاین سوال منو جواب میدین؟
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents
که بجای Admin اسم یوزر ویندوزت رو باید بنویسی.
یا تو پوشه خود بازی سیو میشه
میتونی کلمه Save رو جستجو کنی تو پوشه بازی که نصب شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)