بستگی به تنظیمات هم داره یعنی حجم اطلاعاتی که ارسال و دریافت میشه رو میشه تنظیم کرد در کانتر ولی در کل از 20 30 مگ در ساعت بیشتر نمیشه
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
بستگی به تنظیمات هم داره یعنی حجم اطلاعاتی که ارسال و دریافت میشه رو میشه تنظیم کرد در کانتر ولی در کل از 20 30 مگ در ساعت بیشتر نمیشه
cfg مشتی کی داره؟ یک چیزی که توپ بزنه هرچی cfg گرفتم تاحالا تیر ها کج میرن![]()
سلام
نت 512 گرفتم با پهناي باند 4 گيگ
لطفا بگين هر يك ساعت بازي كانتر چقدر از پهناي باند شما رو مصرف كرده ؟؟
تشكر
دو پست بالاترتون جواب دادن
cfg نبوود؟![]()
20 - 30 مگ فقط ؟؟؟ خیلی خوبه !
الان ما کانتر رو از کجا بخرم ؟ تو شهر رفتم هیچ جا نداشت
فقط با دوبله موجود بود !!!
کدوم نسخه رو تهیه کنم و از کجا ؟
کانتر 1.6 رو تهیه کنید.مشکلی با دانلود ندارید میتونید از لینک زیر دانلود کنید(دیگه مشکل پچ و اینا هم ندارید و خودش پچ شدست و فقط کافیه SXE نصب کنید(توی پست اول آموزشش هست))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمشم 250 مگ.
ببخشید من بازی رو نصب کردم اما سرور پیدا نمیکرد بعد یه ای پی از این سایت زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بازی قاطی کرده دو تا گزینه ی اولم شده نام یه سایت و سرور حتی رو quit کلیک میکنم بسته نمیشه میره تو سرور رو هرچی کلیک میکنم میره تو سروره تو هیچ سروره دیگه ای هم نمیره جالب اینه تو اون سرور که میرم نمیذارن بازی کنم اولاش بازی میکردما نمیدونم چطوری اینجوری شد
حتی اسمم رو عوض کردن گذاشتن نمیدونم چی چی action به روسی نوشتن خدا لعنتشون کنه الان لطفا بگید چه کنم؟
یه سرور پابلیک از اینجا پیدا کن برو بازی کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سری فایل هات دستکاری شدن اگر پچ داری دوباره نصب کن اگر نه بازی رو دوباره بزن رو قبلیش درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)