تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 932 از 1547 اولاول ... 43283288292292892993093193293393493593694298210321432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,311 به 9,320 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

تو ۳۰ میلی ثانیه میشه یه خشاب خالی کرد
    ولی در کل اکثر دوستام تو بتل ۱ از شاتل تعریف میکنن
    سرور ایرلند پینگش واسه من ۱۱۰ هست با قند شکنم همین پینگ رو دارم ولی pes بالاس چون سرورش تو ژاپنه
    من gta یا fortine میزنم هیچ لگی یا مشکلی ندارم چون سروراش تو اروپاس ولی این چون تو ژاپنه این مورد رو داره
    اول درخواستت میره اروپا یه دور دور خودش میزنه بعد میپیچه میره امریکا از امریکا میره ژاپن میبینی ۳۰ ۴۰ تا خط همینطوری داره میره تا به مقصدش برسه ولی با نت اروپا وصل میشی دقیقا با ۱۰ تا خط مسیر خودشو پیدا میکنه
    ضعف ixp ماست که اینطوریه
    باور کنید اگه سرور های فیلترینگ تو ایران نبود دقیقا چهار تا کاربلد رو کار بودن با اون ای پی میشد پینگ ۲۰۰ هم داشت
    مسیر رو مینداختش به جای اروپا از امارات مسیر BBG رد میکرد صاف میرفت تو مالزی مالزی هم وصلش میکرد در جا به ژاپن
    ی لقمرو دور گردن طرف میپیچنن

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

با هزاران بدبختی گفتم فقط شرش کنده شه و دوباره بی نتی نکشم

رضایت دادم که حجم 8 رو با سرعت 6(فعلا) برام ست کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان سرعت و مشکلات شاتل در چه حد هست؟
    سرعت دانلود برام خیلی مهمه و می خوام سرویس 2 یا 1 مگ بگیرم چه سرویسی بگیرم؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز سرعت و کیفیت هرisp در مراکز مخابراتی مختلف یکسان نیست شاید با خواندن نظرات دوستان شکل کلی یک سرویس دهنده رو متوجه شوید اما این که همان معیارها برای مرکز شما صادق باشه نامشخصه لذا اگر امکانش رو دارید از کسی که از مرکز مخابراتی شما هست پرس و جو کنید

اگر هم سرعت دانلود براتون مهم هست هرچقدر سرویس بالاتری بردارید مسلما سرعت دانلود بالاتری هم نصیبتون میشه موفق و سربلند باشید

5. این کاربر از sanso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هر دوتاتون اهوازید و سرویس گیمینگ شاتل دارید ولی باز پینگا تفاوت میکنه.پس با این حساب نمیشه روش حساب کرد که فردا منم شاتل گرفتم پینگم چقدر باشه.ولی شرف داره به مخابرات
    دوست عزیز مرکز به مرکز فرق میکنه یادمه زمانی که توی پارس انلاین بودم کارشناسی که اومد برای نصب به هم گفت که مرکزتون بهترین مرکز اهوازه به هر لحاظ توی پارس انلاین که بودم هم پینگم پایین بود توی شاتل هم که اومدم اولاش 145 بود بعدش اومد بین 95 الی 105 توی بازی بتل! به هر حال شما میتوانید توی روزهای مختلف از دوستان بخواید پینگشون رو اعلام کنن که ببینید چطوریه ولی یه دوستی دارم در دزفول اونم پینگش مثل منه بین 95 الی 105 هست
    رفتم دستگاه رو روشن کردم پینگ بتل رو بهت نشون بدم

خوب عزیز مرکز به مرکز فرق میکنه...

من مرکز مخابرات امام اهوازم این رفیقمون نمیدونم کدوم مرکز هستش

ولی وضعیت پینگش 30 ms بهتره منه تو سرور بتلفیلد
    سلام همشهری من مرکز اسلام اباد هستم
    Last edited by AVAVA; 26-01-2018 at 19:44.

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

دوست عزیز انقدر مرکز به مرکز فرق میکنه یادمه زمانی که توی پارس انلاین بودم کارشناسی که اومد برای نصب به هم گفت که مرکزتون بهترین مرکز اهوازه به هر لحاظ توی پارس انلاین که بودم هم پینگم پایین بود توی شاتل هم که اومدم اولاش 145 بود بعدش اومد بین 95 الی 105 توی بازی بتل! به هر حال شما میتوانید توی روزهای مختلف از دوستان بخواید پینگشون رو اعلام کنن که ببینید چطوریه ولی یه دوستی دارم در دزفول اونم پینگش مثل منه بین 95 الی 105 هست

سلام همشهری من مرکز اسلام اباد هستم
    سلام عزیزم

داداش شما سرویس شبانه رو داری رو سرویست؟!!!

قبلا شاتل محدود میکرد

این آپدیت بازی ها بابای ما رو درآورد اگه شبانه محدود نمیکنه رو سرویس بعدی بگیریم

پارس شبانه دارم ولی محدودیت حجمی شبانه داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام عزیزم

داداش شما سرویس شبانه رو داری رو سرویست؟!!!

قبلا شاتل محدود میکرد

این آپدیت بازی ها بابای ما رو درآورد اگه شبانه محدود نمیکنه رو سرویس بعدی بگیریم

پارس شبانه دارم ولی محدودیت حجمی شبانه داره
    سلام محدود میکنه
    ربطی به موضوع تایپک نداره اما...
    من برای اپدیت ها یه مودم 4g خریدم و استفاده میکنم راحت همه اپدیت ها رو میگیرم ، راستی بگم که اگر با ایرانسل از توی کنسول دانلود کنی سرعتش کمه اما با همراه اول سرعتش خیلی خوبه راحت میشه اپچدیت کرد یه طرح یک ماه نامحدود همراه اول میزنم غمم نیست اپدیت بیاد سریع اپدیتش میکنم شما هم همین کارو بکنید یه مودم TL-MR6400 یا TL-MR6200 بخر خودتو راحت کن مودم گرونیه اما ارزشش رو داره

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

سلام محدود میکنه
    من برای اپدیت ها یه مودم 4g خریدم و استفاده میکنم راحت همه اپدیت ها رو میگیرم ، راستی بگم که اگر با ایرانسل از توی کنسول دانلود کنی سرعتش کمه اما با همراه اول سرعتش خیلی خوبه راحت میشه اپچدیت کرد یه طرح یک ماه نامحدود همراه اول میزنم غمم نیست اپدیت بیاد سریع اپدیتش میکنم شما هم همین کارو بکنید یه مودم TL-MR6400 یا TL-MR6200 بخر خودتو راحت کن مودم گرونیه اما ارزشش رو داره
    دمت گرم فعلا پارس کارو رو راه میندازه ولی حتما یکی میگیرم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

بنظرم برای گیم سرویس 8 مگ 175 گیگی بهترین انتخابه! پروفایل گیمینگشم که فعال کنی رو سرعتت تاثیری نمیذاره! پینگم میاد پایین، الان واسه من 85-95 عه! سرعت فیکس 1 مگ!
    من این ماه مثلا کل جی تی ای 5 رو دان کردم از استیم سرعت فیکس 1 مگ 75 گیگ! 100 گیگ هم میمونه واسه استفاده شخصی و اپدیتای سایر بازیا که فوق فوقش هر بازی هفته ای یه اپدیت بده ( که زیادم هست!) 500-600 مگی بنظرم کفاف میده و انتخاب مناسبیه! روزیم حدود 2 گیگ ویدیو تو یوتیوب میبینم! قیمتشم مناسبه 54 تومن ماهی! (50+4 مالیات و ...!) به شبانه هم احتیاجی فک نکنم بشه مگه اینکه خیلی پر مصرف باشید! الان 3 روز دیگه سرویسم تموم میشه 20 گیگم مونده!
    به این سرویس حتما یه نگاهی بندازین!

تو ۳۰ میلی ثانیه میشه یه خشاب خالی کرد
    دیگه انقدم هندی نیست
    30 میلی ثانیه میشه 30 هزارم ثانیه! یعنی 0.03 ثانیه!
    Last edited by | SoRoush 8K |; 26-01-2018 at 20:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام محدود میکنه
    سلام
    ببخشید محدود می کنه شاتل رو شبانه ؟
    من قبلا تو همین تاپیک پرسیده بودم دوستان گفته بودند محدودیتی اعمال نمی کنه ؟
    (اگر محدود می کنه من سرویسی که تازه گرفتم وهنوز وصل نکردم رو کنسل کنم )
    Last edited by mahdyshr; 26-01-2018 at 20:43.

12. این کاربر از mahdyshr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •