خب 790 گیلو در شب رایکان بده ؟
خب 790 گیلو در شب رایکان بده ؟
سلام خدمت آقای مدیر
لطفا سرعت دانلود شبانه طرح بعثت رو به 130 قبل برگردونین و همچنین ساعت دانلود رو هم مثه قبل کنین.
تو پستای قبلی گفتین که پیگیری میکنین اما متاسفانه تا الان خبری نشده!!!
با تشکر
یک سره دیگه مشکل این شرکت گلدنت.که نمی دونم چرا مخابرات باهاش کار میکنه.بیشتر مشکلات حجم های ئزدی(یا هر چی مهندس میگه)و محدودیت های اخیر و هزار..... یک سرش همین گوه نت.
ببخشید مهندس ولی برای کارآموزی هم رفتم پیششون قبول نکردن.البته مدرک CCNA می خواستن که من پول کلاس های این جور مدرک هارو ندارم که برم.
در شب رایگان :
طلایی تا 2 مگابیت بر ثانیه
نقرهایی تا 1 مگابیت بر ثانیه
برنزی تا 512 کیلوبیت بر ثانیه
256 و 128 همین سرعت نامی
اره سرویس اینترانت را تصویب کرده
پیگیری میکنم
ببینم اگه راست میگید چرا جواب پستهایی که میان موضوع رو موشکافی میکنند و قصد ارائه راه حل دارند رو نمیدید
خطاب به بچه های گل تاپیک
برخی از دوستان اینقدر سریع دارند پست میدند که خود من نمی تونم پست هام رو پیدا کنم و اینطوری بهانه جواب ندادن ایشون هم بیشتر میشه
من طی این مدت متوجه شدم شما (مهندس م.ج) مارو به بازی گرفتید و اینجا فقط مارو سعی میکنی با سفسطه و پیچوندن امیدوار نگه دارید!
خب من ک از فردا مخابرات رو ترک میکنم!
تا الان 12 نفر رو قانع کردم از مخابرات نگیرن!
3 نفرم دارم قانع میکنم!
اونا هم ک مشکلات منو ببینن ، این تاپیک رو آدرس میدم!
ینی جناب مهندس. علاوه بر اون جوابی ک اون دنیا (اگه وجود داشته باشه) باید بمن بدی ، هر مشتری ک از مخابرات ببینم میپرونم!!! و مطمئن باشید نصف دوستان اینجا بلاخره مث من حساب میاد دستشون و رویه منو در پیش میگیرن!
نقل قول میکنم تا مهندس ببینه .
مهندس باقی پست ها رو ولش کن . بیا اینو بخون
باقی دوسنان هم هی سوال تکراری نپرسند دیگه .
سلام به دوستان و همینطور جناب مهندس
مهندس خیلی خوبه که اینجا با ما هستید , اما عزیز آخه چرا وقتی می بینید همه ناراضی هستند بازم حرف خودتون و میزنید ؟
مهندس مطمئن باشید همین بچه های اینجا اگه مشکلاتشون و حل کنید ازتون حمابت میکنن و دوستون خواهند داشت .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)