تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 932 از 1805 اولاول ... 43283288292292892993093193293393493593694298210321432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,311 به 9,320 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقای ملک جعفریان
    طرح نقره ای سرعت بنده واقعا باید من سرعتم این باشه؟؟؟؟

فک کنم خود شما هم نقره ای داشتید سرعتتون رو گذاشتید
    خواهشا عدالت رو یخورده رعایت کنید بخدا ما هم پول میدیم
    راه حل خواهشا؟؟؟؟؟
    خب 790 گیلو در شب رایکان بده ؟

داره خودمونی میشه S.H.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام خدمت آقای مدیر
    لطفا سرعت دانلود شبانه طرح بعثت رو به 130 قبل برگردونین و همچنین ساعت دانلود رو هم مثه قبل کنین.
    تو پستای قبلی گفتین که پیگیری میکنین اما متاسفانه تا الان خبری نشده!!!
    با تشکر

3. این کاربر از S.H.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام آقای جعفریان

مگه قبل از اینکه سازمان تنظیم مقررات بخواد پیشنهادی رو تصویب کنه همه ی جوانب رو در نظر نمی گیره؟؟؟!!

حتما تمام اون شرایطی که شما به عنوان مشکلات موجود ازش یاد کردید حل شده که میاد قانون رو تصویب میکنه دیگه!!
    بنظر میاد شرکت ها برای سود بیشتر هنوز دارن هر گیگ ترافیک داخلی رو به همون قیمت ترافیک خارجی محاسبه میکنند
    الان این قسمت از مصوبه رو با دقت بخونید....

ضمنا محاسبه ترافیک داخلی و خارجی رو شما اینقده دارید بزرگش می کنید و میگید زمان بر و هزینه بر هست

غیر از این هست که روتر ها رو کانفیگ کنید و سیستم اکانتینگ مجددا برنامه نویسی بشه و با یکسری اصول هدایت ترافیک (traffic shaping) و اینجور مسائل کاری کنید سیستم ترافیک داخلی و خارجی رو تشخیص بده

و جدا هزینه ها رو محسابه کنه

در مورد این قضیه جدا سازی ترافیک داخلی و خارجی و محاسبه اون توسط سیستم حتما با چند تا کارشناس شبکه مشورت میکنم و نظرشون رو میپرسم و در همین تاپیک اعلام میکنم ببینیم اینطور که شما میگید هزینه بر هست یا نه...
    یک سره دیگه مشکل این شرکت گلدنت.که نمی دونم چرا مخابرات باهاش کار میکنه.بیشتر مشکلات حجم های ئزدی(یا هر چی مهندس میگه)و محدودیت های اخیر و هزار..... یک سرش همین گوه نت.
    ببخشید مهندس ولی برای کارآموزی هم رفتم پیششون قبول نکردن.البته مدرک CCNA می خواستن که من پول کلاس های این جور مدرک هارو ندارم که برم.

5. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جناب ملک جعفریان چرا بعثتی ها رو محدود کردید دانلود شبانشونو رو 700 و خورده ای؟
    در شب رایگان :
    طلایی تا 2 مگابیت بر ثانیه
    نقرهایی تا 1 مگابیت بر ثانیه
    برنزی تا 512 کیلوبیت بر ثانیه
    256 و 128 همین سرعت نامی

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یک سره دیگه مشکل این شرکت گلدنت.که نمی دونم چرا مخابرات باهاش کار میکنه.بیشتر مشکلات حجم های ئزدی(یا هر چی مهندس میگه)و محدودیت های اخیر و هزار..... یک سرش همین گوه نت.
    ببخشید مهندس ولی برای کارآموزی هم رفتم پیششون قبول نکردن.البته مدرک CCNA می خواستن که من پول کلاس های این جور مدرک هارو ندارم که برم.
    اره سرویس اینترانت را تصویب کرده

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام خدمت آقای مدیر
    لطفا سرعت دانلود شبانه طرح بعثت رو به 130 قبل برگردونین و همچنین ساعت دانلود رو هم مثه قبل کنین.
    تو پستای قبلی گفتین که پیگیری میکنین اما متاسفانه تا الان خبری نشده!!!
    با تشکر
    پیگیری میکنم

9. این کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

ولی دوستان من اومدم تو این سایت که از نزدیک با مشکلات و نجوه عملکرد همکارانم آشنا بشم و مشکلاتی که با ارائه خدم =ت از طرف مخابرات داره را برسی کنم اینکه سرعت شما کم بشه و نگران باشه اصلا منطقی نیست شاید بعصی از دوستان لطفی به این جانب داشته باشند اونم مهم نیست شاید من و مخابرات خاطر دوستان را طوری آزرده کرده باشیم و سعی میکنم بتونم یک جوری و تا امکانش برام فراهم باشه مشکل را حل یا از مبادی ذیربط خودش پیگیر نمایم اطلا نگران این نباشید که با دادن شماره برای شما مشکلی حادث شود یا سرویس تجت تاثیر این گفنگو قرار بگیره
    در مچموع اگر مشکلی از طرف من یا نجوه ارائه سرئیس من وچود داشته باشه مطمئن باشید که من ناراحت هستم و حتما موضوع را پیگیری میکنم برای همین برای ارائه سرویس adsl دارم وقت میذارم که یکی از 45 خدمت قابل ارائه مخابرات میباشد
    ببینم اگه راست میگید چرا جواب پستهایی که میان موضوع رو موشکافی میکنند و قصد ارائه راه حل دارند رو نمیدید

خطاب به بچه های گل تاپیک
    برخی از دوستان اینقدر سریع دارند پست میدند که خود من نمی تونم پست هام رو پیدا کنم و اینطوری بهانه جواب ندادن ایشون هم بیشتر میشه

11. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zetsou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من طی این مدت متوجه شدم شما (مهندس م.ج) مارو به بازی گرفتید و اینجا فقط مارو سعی میکنی با سفسطه و پیچوندن امیدوار نگه دارید!

خب من ک از فردا مخابرات رو ترک میکنم!
    تا الان 12 نفر رو قانع کردم از مخابرات نگیرن!
    3 نفرم دارم قانع میکنم!
    اونا هم ک مشکلات منو ببینن ، این تاپیک رو آدرس میدم!
    ینی جناب مهندس. علاوه بر اون جوابی ک اون دنیا (اگه وجود داشته باشه) باید بمن بدی ، هر مشتری ک از مخابرات ببینم میپرونم!!! و مطمئن باشید نصف دوستان اینجا بلاخره مث من حساب میاد دستشون و رویه منو در پیش میگیرن!

13. این کاربر از zetsou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

آقای ملک جعفریان به خدا خنده داره که ماها اینجا سر نیم مگ و یه مگ به سر وکله هم میزنیم
    به خدا خنده داره که هر یک گیگابایت حجم رو باید یک دلار و اندی بخریم
    به خدا بی معنیه که سر اینترنت محدود و نامحدود، داخلی و خارجی چونه میزنیم

الان 2013 که نه کم کم باید بگیم 2014 هستیم نه دهه 1990
    الان اینترنت نامحدود 5 مگ و 10 مگ و 20 مگ مثل نقل و نبات با کمترین قیمتها ریخته

وظیفه شما به جای اقتصادی فکر کردن و محاسبه اینکه ببینید نامحدود براتون صرف داره یا نه اینه که برید یقه زیرساخت رو بگیرید، یقه وزیر رو بگیرید و بگین این چه وضعشه که من نمیتونم جواب مشترکینم رو بدم
    شما میگین پهنای باند استان 2500 مگ هست یعنی اگه یه مگ در نظر بگیریم فقط 2500 نفر رو ساپورت میکنید که تازه اگه پهنای باندی رو که به عنوان تحاری میفرشوید رو کم کنیم فکر نکنم 1000 نفر هم تو استان وجود داشته باشن که بتونن از اینترنت مخابرات به خوبی استفاده کنن
    آقای ملک جعفریان فقط 1000 نفر؟؟ خنده داره!
    شما ناسلامتی مدیرعامل مخابرات یکی از مهمترین استانهای مملکت هستید احیانا مسئول دفتر خدمات ارتباطی روستای که نیستین
    با چهارتا مدیرعامل با نفوذ دیگه با 4 تا نماینده مجلس قرار بذارید رایزنی کنید لابی کنید (هر چی) یه تکونی به این اینترنت وامونده این مملکت بدین

بهتر از اینه که هر هفته بیاید اینجا و بگین پیگیری میکنم، تا یه ماه دیگه درست میشه، 45 روز صبر کنید و و و و

به خدا من طی این 2-3 سالی که مشترک مخابرات بودم هر روز کیفیت خدماتی که گرفتم کمتر شده
    دلیلشم به وضوح افزایش مشترکین شما بوده (که در محق بودن شما بحثی نیست) اما کم کاری شما در عدم افزایش پهنای باندتون بوده
    همون پهنای باندی که قبلا مثلا با 1000 کاربر داشتین الان با 10000 کاربر دارید خوب معلومه سیستمون کم میاره
    به فکر نون باشید که خربزه آبــه!
    نقل قول میکنم تا مهندس ببینه .
    مهندس باقی پست ها رو ولش کن . بیا اینو بخون
    باقی دوسنان هم هی سوال تکراری نپرسند دیگه .

15. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hugh Jackman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام به دوستان و همینطور جناب مهندس

مهندس خیلی خوبه که اینجا با ما هستید , اما عزیز آخه چرا وقتی می بینید همه ناراضی هستند بازم حرف خودتون و میزنید ؟

مهندس مطمئن باشید همین بچه های اینجا اگه مشکلاتشون و حل کنید ازتون حمابت میکنن و دوستون خواهند داشت .

17. این کاربر از Hugh Jackman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •