تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 932 از 1185 اولاول ... 4328328829229289299309319329339349359369429821032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,311 به 9,320 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من دو روز پیش از تام فورد 4 تا عطر رو تست کردم.. توسکان لدر و عود وود و italian cypress از لاین پرایوت که از هیچکدوم خوشم نیومد! البته توسکان بهتر از بقیه بود. تام فورد نویر هم از لاین اصلی که باز خوشم نیومد! بوی نویر هم به شدت شبیه هبیت روژ پرفیوم از گرلن بود! یعنی کپی دقیقا.
    Last edited by Delkook; 20-08-2013 at 10:31.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ژینو رو که کلا برخورد نداشتم
    اما بنظر من:
    باندراس
    بیژن بلک
    جگوار
    st dupont noir این بیاد تو لیست کجا قرار میگیره ؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

st dupont noir این بیاد تو لیست کجا قرار میگیره ؟
    st dupontlموندگاری زیاد جالبی نداره(از نظر من حداقل) از لحاظ ارزشی بنظرم باندارس و بیژن بالاتر از اون هستند

4. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان من از یه جای مطمئن ادکلن لالیک آمیتیس خریدم الان دچار تردیدم که فکر میکنم اصل نیست
    دلیلم هم اینه که سفلون نداشت ولی فروشنده گفت اصله خیالت راحت
    و بعد اینکه مشخصات ادکلن زیر شیشه اش حک نیست برچسبیه این خودش میتونه دلیلی باشه واسه فیک بودنش؟
    بنظر شما چه راههای دیگه ای هست اینکه من تشخیص بدم اصله یا نه ؟
    Last edited by serin-64; 21-08-2013 at 14:39.

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

امروز بلو دشنل از اسمارت کالکشنو هدیه گرفتم واسه کسی. موندگاریش خوبه کارای اسمارت واسه خودمم بگیرم؟ارزش خرید داره؟دیگه تقلبی که نداره.نه؟33خریدم

Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

امروز بلو دشنل از اسمارت کالکشنو هدیه گرفتم واسه کسی. موندگاریش خوبه کارای اسمارت واسه خودمم بگیرم؟ارزش خرید داره؟دیگه تقلبی که نداره.نه؟33خریدم

Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2
    کارای ریو از اسمارت بهتره بنظرم
    ولی دیگه در حد33 خب ارزشش رو داره قاعدتا
    خودش شبیه سازیه دیگه تقلبیش کجا بود

دوستان من از یه جای مطمئن ادکلن لالیک آمیتیس خریدم الان دچار تردیدم که فکر میکنم اصل نیست
    دلیلم هم اینه که سفلون نداشت ولی فروشنده گفت اصله خیالت راحت
    و بعد اینکه مشخصات ادکلن زیر شیشه اش حک نیست برچسبیه این خودش میتونه دلیلی باشه واسه فیک بودنش؟
    بنظر شما چه راههای دیگه ای هست اینکه من تشخیص بدم اصله یا نه ؟
    اول اینکه اشتباه کردید حتما باید با اون سلفونش میخریدید ولی خب حالا...
    خیلی از عطرهای اصل هم الان دیگه حک نمیشه ته شیشه برچسبی هستند
    شما بررسی کنید شماره روی برچسب با ته جعبه یکی هست؟ اگه باشه که هیچ اگه نباشه میشه نتیجه گرفت ممکنه عطرتون اصل نباشه
    Last edited by Atghia; 22-08-2013 at 23:29.

8. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض کار سال یا نوت نو؟

برخی فروشندگان، در وصف خوبی یک عطر از این عبارت استفاده می نمایند:
    "این کار امسال اروپا یا آمریکا. یا آخرین اثر خانه ی مُدِ الف هست."
    آیا اینکه عطری کار سال باشد نشان دهنده ی این است که رایحه ای نو دارد؟
    آیا همیشه کار امسال بهتر از کار سال های قبل است؟
    پاسخ هر دو سوال فوق خیر است.
    شرکت های عطرسازی، برای بدست آوردن سهمی از بازار عطرهای پرفروش، معمولاً عطری شبیه به آن عطر را با کمی تغییرات به بازار عرضه می نمایند. این ساده ترین راه برای ساخت عطر پرفروش و کسب درآمد از دسترنج دیگران است. لذا این امکان وجود دارد که کار امسال رایحه ی تکراری داشته باشد.
    از طرف دیگر، مشتریان معمولاً بدنبال رایحه های آشنا می گردند. مثل رایحه ای که فلان دوستشان از آن استفاده می نماید. یا رایحه ی عطر ب که قبلاً آن را داشته اند. این موضوع باعث می شود پیشخوان مغازه های عطرفروشی، علی رغم داشتن تعداد زیادی عطر، تعداد رایحه ی محدودی داشته باشند. به بیان دیگر، بیشتر عطرهای موجود، رایحه ی هم خانواده دارند و بازار پر شده از عطرهای مشابه.
    مشتریان حرفه ای عطر، بهتر است بجای دنبال کردن کار امسال یا آخرین ساخته های فلان خانه ی مُد، به دنبال نوت های جدید بگردند. نوت هایی که هنوز خَز نشده و شیوع آن چنانی ندارند. اجازه دهید ما عاشقان عطر، شروع کننده ی مُد بازار عطر باشیم. بهتر است مورد تقلید قرار گیریم تا تقلید کنیم. اجازه دهید که به خلّاقیّت و ابتکار عطّاران و خانواده های مّد خوش آمد بگوییم و تسهیل کننده ی راه ورود رایحه های جدید باشیم.
    Last edited by sharif.1.attar; 24-08-2013 at 19:48.

10. 9 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    قیمت این عطر چنده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برخلاف مردان عرب و مسلمان که شیفته و دلباخته ی عطر بودند و نسبت زیادی از درآمد خود را صرف خرید عطر نموده و تجارت آن در بین اعراب رایج بود، امّا استفاده از عطر که برای اروپاییان نوعی آرایش محسوب می شد، خیلی وقت نیست که در بین مردان اروپایی شایع شده است. چرا که استفاده از آن برای مردان یک عمل زنانه تلقّی می گردید. بعد از اینکه این سنّت شکست و مردانِ اروپایی نیز به استفاده از عطر روی آوردند استفاده از بوی خوش به تنها آرایش مجاز از نظر عرف برای مردان تبدیل گردید.
    همان گونه که آرایش می تواند رقیق، غلیظ، جاذبِ توجّه، ملایم، جیغ، متناسب با فرد، متناسب با زمان و مکان و ... باشد عطر نیز می تواند سبک، سنگین، باعث جلب توجّه، ملایم، تند، متناسب با فرد، متناسب با زمان و مکان و ... باشد.
    تصوّر کنید آرایش رقیق چه حسّی را در بیننده بر می انگیزد، استفاده از عطر ملایم نیز می تواند ناخودآگاه ارسال کننده ی همان پیام باشد. استفاده از عطرهای تند، سنگین مانند استفاده از آرایش غلیظ است که در جای خود دارای کاربرد بوده و مورد نیاز است.
    آرایش رقیق اروپایی را مقایسه نمایید با آرایش تند عربی. حال عطر مُدِ روز اروپا که سبک است را مقایسه نمایید با عطر رایج در کشورهای عربی که سنگین می باشد.
    در کل می خواهم به این نکته اشاره کنم که نوع عطر مورد استفاده توسّطِ شما می تواند شخصیّتی از شما در ذهن بوینده ایجاد کند. لذا در انتخاب عطر برای زمان و مکان خاص می بایست دقّت و ظرافت بخرج داد.
    در مطلب دیگری در وبلاگ در خصوص نوع عطر و پیامی که مخابره می کند و اشتباهاتی که ممکن است در انتخاب عطر مرتکب گردیم توضیحاتی داده ام.
    Last edited by sharif.1.attar; 27-08-2013 at 20:54.

13. 7 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    کتاب بسیار خوبی در خصوص عطّاری با عنوان: "مقدّمه ای بر عطرسازی" ترجمه کرده ام ولی در انتخاب نوع انتشارش شک دارم. می خواهم نظر شما بازدیدکنندگان محترم را جویا شوم.
    کتاب توسّط دیوید جی ویلیامز رئیس و استاد بخش عطرسازی دانشگاه پلی موث کشور انگلستان نوشته شده و کتاب بسیار کاملی است. عطّاران تفنّنی و حرفه ای اوّلین کتابی که به علاقه مندان به عطرسازی توصیه می نمایند این کتاب است.
    کتاب به تاریخ عطر و روش های عصاره-گیری قدیمی و جدید و چگونگی طرّاحی، ساخت و تولید عطر می پردازد و خانواده های مختلف عطر را بیان و فرمول مقدّماتی برای این خانواده ها ارائه می کند.
    همچنین به ساخت و استفاده از بیس های گل-بو پرداخته و فرمول این بیس ها را ارائه می کند. کتاب با استفاده از عکس های بسیار جالبی تزیین شده است.
    ترجمه، ویرایش کتاب هم وقت و زحمت زیادی نیاز داشته ولی شک من این است که آن را بصورت اینترنتی و رایگان منتشر نمایم یا بصورت کتاب چاپ شده:

مزایای انتشار اینترنتی:
    1. امکان مشاهده ی عکس های کتاب بصورت تمام رنگی؛
    2. دسترسی آسان تر هموطنان عزیز در نقاط مختلف ایران و جهان به کتاب؛
    3. عدم نیاز به هزینه ی ابتدایی برای نشر.

معایب انتشار اینترنتی:
    1. بالا بودن سایز کتاب (تقریباً 40 مگ) و طولانی شدن مدّت دانلود در نتیجه عدم امکان استفاده از کتاب برای افرادِ بدون دسترسی به اینترنت پرسرعت؛
    2. در دسترس نبودن کتاب در کتاب خانه های چرا که کتاب بصورت پی دی اف عرضه می شود؛
    3. نیاز به چاپ کتاب با استفاده از پرینتر برای راحت شدن مطالعه ی آن توسّط خوانندگان؛
    4. عدم دسترسی کتاب در نمایشگاه ها و برای افرادی که از اینترنت استفاده نمی نمایند.

از شما دوستان می خواهم به تصمیم گیری بنده کمک نموده و نظرتان را در خصوص نوع انتشار و دلایل آن را بیان فرمایید.
    Last edited by sharif.1.attar; 28-08-2013 at 17:14.

15. 5 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •