طبق قانون قبل اعمال میشه، 18 ماه
طبق قانون قبل اعمال میشه، 18 ماه
انصراف از تحصیل یا اخراج از دانشگاه مساوی با مشمول شدن، و دیگه اجازه آزمون دادن نداری
کدوم قانون؟؟
رفیق من که با هم تو یه گردان بودیم و بعد از آموزشی افتادیم یک یگان کسر خدمت داشت که پانزده روز بعد از آموزشی طبق قانون 18 ماه باید تموم میشد ولی تو یگان نذاشتن و گفتن 21 ماه بهشون ابلاغ شده.
اگه قبل از پست کردن دفترچه نگفته بودن براب کسانی که سال 90 اقدام میکنن قوانین قبلی هست من هیچ وقت نمیرفتم سربازی.
چرا در عوض 16 ماه باید 21 ماه بخاطر چنین قانون های اشتباهی و عدم اجرای کارهای کارشناسی شده خدمت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
من فوق لیسانس با 27 سال سن + دو سال سربازی و 1 سال هم بعد از سربازی دنبال کار گشتن که میشه 30 سال. کجا به بالای 30 سال سن کار میدن؟؟؟؟
تو یک سال میشه کار پیدا کرد؟؟؟؟
گفتیم 16 ماهه میریم زود تموم میشه ولی........
شما اعزامي چه تاريخي هستيد؟ تمام اعزامي هاي 1/1/91 به بعد خدمتشون 21 ماه هست!
اگه كسي تو يگانتون چيزي گفته چرت گفته . شما خيلي نگراني يه نامه از نظام وظيفه بگير ببر! يا اونا اطلاع ندارن يا شما ورودي 91 به يگان خدمتي از اعزامي هاي سال 90 هستيد و اين اطلاعات درمورد اين مشولان واسشون خيلي روشن نشده!!
واسه ما هم هست! من روز آخري كه تو يگان بودم اعزامي هاي سال 91 اومدن! همه داغون همه خسته يعني فكرشو كه ميكردم اينا ميخوان 21 ماه خدمت كنن به خودم اميدوارم ميشدم!
طبق قانون جديد دكتراش هم 21 ماه خدمت ميكنه!
يه نكته
به نظر من اگه رفتي خدمت حتما در كنارش كتابات رو مرور كن درسات رو مرور كن .چون انقدر فكرت درگير چيزاي چرت و پرت ميشه كه وقتي خدمتت روتموم كني اصلا يادت نمياد كي دانشگاه بودي، چه برسه كه بر مبناي مدرك دانشگاهيت دنبال كار مرتبط با اونم بخواي بگردي...!
Last edited by Milad4171; 17-07-2012 at 16:26.
البته اگه افتادی ناجا زمانی برای این کار نخواهید داشت!!!
دوستانی که خدمت رو تموم کردید آیا 21 ماه خیلی طول میکشه؟ یعنی موقعی که در حال خدمتی سخت میگذره و طول میکشه؟ :( من سه چهار ماه دیگه اعزامم :( ای تف به این زندگی
سعی کن این 3-4 ماه رو خوش بگذرونی ، آموزشی که هیچی یگان که رفتی وقتی برای یک هفته مرخصی هفت خوان رستم رو رد کردی قدر این روزا رو میدونی
21 ماه رو چی بگم والا ، ما زیر 17 ماهش کمرمون خم شد ! 4 ماه دیگه مونده ولی واقعا از نظر روانی تحملش رو دیگه ندارم
والا چی بگم رفیق !!!
ابستگی به خیلی چیزها داره بستگی به سنت داره بستگی به زندگی شخصیت داره ! بستگی داره کجا باشی ! بستگی داره رفیق های خوبی تو خدمت داشته باشی ! بستگی به زندگی قبل از خدمتت داره !!
کلا به نظر من هرچی سنت کمتر باشه خیلی برات راهت تره چون هیچی به . . . نیست اما وقتی سن میره بالا افکار عجیبی به ادم دست میده. و بعد هم نیروانتظامی با همه بدی های که داره یه خوبی داره و اونم اینه که همیشه سرگرمی و زمان فکر کردن نداری اما خدمت تو پادگان مثل سپاه و ارتش واقعا سخته
شخصا از 10 ماه خدمت ديگه واسه من مثل روزمرگي بود !
راست ميگي . من هرچقدر هم سختي كشيدم بيشتر از اينا كه تو نيرو انتظامي خدمت ميكنن نبوده.البته اگه افتادی ناجا زمانی برای این کار نخواهید داشت!!!
مخصوصا اينا كه توي اين تابستون سر خيابون ها سر چهار راه ها تو اتوبان ها هستن.
به راستي اينا تشنه شون بشه بايد چيكار كنن؟ يه يارويي هست وسط اتوبان همت وايميسه يه قسمت كه خروجي سمت كردستان هست به همت .هيچ آب و علفي هم اطرفش نيست!!!
اينا ظلمه واقعا! تازه اينكه خوبه اونايي كه عيد رو تو جاده ي شمال وايميسن!!!
يه بدتر از همه تو يگان ها البته به نظرم تو كلانتري و يگان هاي مربوطه كار راحتر تره به مراتب!!!
دفترچه پست کردن چه ربطی به زمان خدمت داره ؟!
طبق قانون هر فردی که از تاریخ 91/1/1 به بعد اعزام شده باشه 21 ماه خدمت داره .
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)