من که به هیچ وجه کوتاه نمیام دنبال هم چین چیزی هم بودم ............... زنگ زدن برای مودم رایگان میگن فقط خود ما براتون میاوریم 7000 ت هم میگیریم ... خودتون هم نمیتونید بیاید بگیرید !!!!!....
من که به هیچ وجه کوتاه نمیام دنبال هم چین چیزی هم بودم ............... زنگ زدن برای مودم رایگان میگن فقط خود ما براتون میاوریم 7000 ت هم میگیریم ... خودتون هم نمیتونید بیاید بگیرید !!!!!....
کسی از دوستان همچین مشکلی نداشته تاحالا ؟
فعلاً پلوتو و وب سرویس پلوتو که از طریق آن ثبت نام انجام می شود مشکل دارد ، مشخص هم نیست چه زمانی حل می شود
سلام دوستان
می خوام اینترنت مخابرات بگیرم. کدوم طرح را باید بگیرم.همون که زده طرح کوثر؟سرعت چطوریه توی مخابرات؟
تا حالا هر چی سوال پرسیدم کسی جواب نداده لطفا اگه اطلاعی دارید دریغ نکنید
فکرنکنم خط نویز داشته باشه
خوب جوابش معلومه بستگی به مرکز مخابراتی داره و وضعیت خط یه جا ممکنه تا ۳۲۰ بره یک جا هم ۲۰۰ مثلا ممکنه من با سرویس شما سرعتم بیشتر از ۱۵۰ نشه چون مرکز ما بزرگه و مشترک هاش زیاده باعث میشه که پهنای باند کمتری نسبت به مرکز شما داشته باشم فاصله از مرکز مخابراتی و خیلی چیز های دیگه تاثیر میزاره به نظر من حتی دمای هوا هم تاثیر میزاره جون با تغییر دما مقاومت کابل تغییر میکنه و زمانی حتی یک درجه هم به چشم میاد که طول کابل زیاد باشه
سوال شما اساسش مشکل داره و ازمایشی هم که کردید مشکل داره دلیلی وجود نداره که یک سرویس تو دوتا مکان مختلف یک سرعت به شما بده
دوست عزیز زرین شهر مخابرات خط ها رو روی 3 مگ میبنده برای همین سرعت دانلودش میشه 320 کیلوبایت.
شما اگر خطت فیبر نوری باشه مخابرات روی 2 مگ میبنده سرعت از 220 تا بیشتر نمیشه
سلام دوستان
کدوم تعرفه ، شبانه رایگانم داره؟؟؟
مودم هاییی که جدیدا مخابرات میدن چی هست مدل ش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)