اینترنت ۲ مگ دارم، سرعت دانلود بین ۵ تا ۲۰ کیلوبایت متغیره!!!
الان هم کلا قطعه! با gprs اومدم تو سایت!
خاک تو سرشون
دیگه به پشتیبانی هم زنگ نمیزنم، جوابش معلومه! اختلال شبکه است، حل میشه!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینترنت ۲ مگ دارم، سرعت دانلود بین ۵ تا ۲۰ کیلوبایت متغیره!!!
الان هم کلا قطعه! با gprs اومدم تو سایت!
خاک تو سرشون
دیگه به پشتیبانی هم زنگ نمیزنم، جوابش معلومه! اختلال شبکه است، حل میشه!!
وایمکس128ایرانسل دارم از وقتی اختلال در اینترنت بوجود اومده مشکل پشت مشکل مثلا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست بالا نمیاد خود بخود رفرش میشه ولی سایته دیگه راحت باز میشه دوستان در پشتیبانی
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگن شاید مشکل در DNS هست با سرویس اینترنتت تماس بگیر ....ایرانسل هم که جواب درستی نمیده راستی نظر دوستان وایمکس درباره استفاده از این نرم افزار چیه؟
DNS Jumper 1.0.5 Final
----------/internet/16406-dns-jumper.html
سلام کسی راجع به مودم جیبی جدید ایرانسل اطلاعی نداره ؟؟؟؟؟؟؟ ss10
من تست کردم قبلا دیدم شبانه از ساعت 2:10 دقیقه شروع میشه زودتر بزاری از حسابت کم میشه
نه دقیقا از ساعت 2 شروع میشه. دستی که نیست که هر موقع بخواد بزارش. اونا سیستمشون رو تنظیم کردن که از 2 به بعد حساب نکنه.
دوستان كسي تو فاز 2 شهر جديد هشتگرد استفاده ميكنه ؟؟؟؟ براي من RSS -95 هست و cinre پائين هست براي همين اصلا كار نميكنه. كسي تا به حال از آنتن وايرلس براي مودم Bmw632w استفاده كرده؟؟؟؟ تو بازار موجود هست چي بگيرم كه كيفيتش بهتر بشه؟؟؟
خوب باید پیگیری کنید. قبلا مشکل داشتین؟ از کی مشکل پیدا کردید؟؟؟ 2 مگ بیست؟؟
البته اینم بگم
نوع BTS ها رو نحوی انتقال دیتا خیلی موثره. ممکنه اون BTS که مودم شما بهش متصل شده ضعیف باشه.
مودم رو کلا جا به جا کنید
ببرید یه سمت دیگه که آنتن به سمت بالا بره!
در این حالت مودم شما به یه آنتن دیگه متصل میشه.
من وارد سایت شدم. مشکلی نداشتم باهاش!
راستش من با این نرم افزار کار نکردم.
نمیدونم!
اگه گوشیتون اندروید هست
یه برنامه هست که تمام فرستنده و گیرنده های نزدیک محل شما رو شناسایی میکنه
میشه از این روش BTS مودم های وایمکس هم شناسایی کرد.
فکر کنم آنتنهایی که TP-Link داره بهش بخوره ولی من خودم اصن از این موضوع استفاده نکردم. اصن نمیدونم جواب میده یا نه!
بارها با پشتیبانی تماس گرفتم، دیگه حوصله جوابای مزخرفشون رو ندارم، فقط باعث عصبانیت آدم میشن.
من که دیگه تمدید نکردم، دیروز سفارش دادم از آواگستر برای امکان سنجی بیان، ۳۵۰ تومن هم پول رادیو پیاده شدم.
میشه اسم این برنامه رو بگین؟
ارسال شده از GT-N7100 با استفاده از تپاتالک 2
کسی با اینترنت وایمکس مشکلی نداشته؟
برای من حدود 20 دقیقه است ملی شده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)