تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 932 از 1135 اولاول ... 4328328829229289299309319329339349359369429821032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,311 به 9,320 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز اولا من نه آسیاتک ماله بابامه نه من واسم صرفی داره . دوما من می خاستم یه خط دیگرو رانژه کنم یه سرچ کردم دیدم بله همه دارن مینالن از بقیه شرکتا. سوما شما حتما سرویس نامحدود گرفتی که این مشکل رو داری. سرویس های حجمی سرعت فوق آلاده ای داره.من مشتری ثابت هستم ماهانه بالای 50 گیگ حجم میگیرم. سرویس نا محدود خاستم بگیرم گفت نگیر به درد شما نمی خوره گفتم چطور مگه بهم گفت شیر 1 به 10 هست.سرعت دانلود ممکنه 2 کیلوبایت هم بشه.حاضرم واسه رو کم کنی هم شده تم بدم بیای تو پی سی من سرعت رو ببینی.با گذاشتن عکس هم فکر نکنم شما بازم باورت بهشه. بنده از عرفان رایانه گرفتم که نمایندگی خیلی از شرکتا هست. داخل ملاصدرا کناره گنجینه هنر .طبقه اول. پیش شماره خطم هم که گفتم چند بوده.من فقط این پست رو دادم که بقیه از سر در گمی بیان بیرون. من 4 ساله از آسیاتک استفاده می کنم.هیچ مشکلی هم تا الان نداشتم.این کله حرفای من بود. حالا شما دوست داری از یه جا دیگه بگیر.من که شما رو مجبور نکردم. فقط قصدم راهنمایی بود. اینم سرویس منه همیشه همینو میگیرم ((( (2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) (379000 ريال + آبونمان) ))) اینم پیش شمارمه 732 - 731 پسر عموم هم بولوار مدرس هست با پیش شماره 724 اونم هیچ مشکلی نداره. بازم میگم سرویس های نا محدود به هییییییییییییییییییچ عنوان نگیرید . حتی اگه مفتی بهتون دادن. فقط حجمی البته اگه سرعت واستون مهمه.

بابا جون منم 1 مگ حجمی دارم سرعت شبانه هم 40 هست قطعی هاش که بماند

2. 2 کاربر از mohammadkj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

7تا 10 روز برای جمع اوری؟
    اینا دست پیشو میگیرن که پس نیوفتن
    Last edited by arashsard; 02-08-2013 at 11:17.

4. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوست عزیز اولا من نه آسیاتک ماله بابامه نه من واسم صرفی داره . دوما من می خاستم یه خط دیگرو رانژه کنم یه سرچ کردم دیدم بله همه دارن مینالن از بقیه شرکتا. سوما شما حتما سرویس نامحدود گرفتی که این مشکل رو داری. سرویس های حجمی سرعت فوق آلاده ای داره.من مشتری ثابت هستم ماهانه بالای 50 گیگ حجم میگیرم. سرویس نا محدود خاستم بگیرم گفت نگیر به درد شما نمی خوره گفتم چطور مگه بهم گفت شیر 1 به 10 هست.سرعت دانلود ممکنه 2 کیلوبایت هم بشه.حاضرم واسه رو کم کنی هم شده تم بدم بیای تو پی سی من سرعت رو ببینی.با گذاشتن عکس هم فکر نکنم شما بازم باورت بهشه. بنده از عرفان رایانه گرفتم که نمایندگی خیلی از شرکتا هست. داخل ملاصدرا کناره گنجینه هنر .طبقه اول. پیش شماره خطم هم که گفتم چند بوده.من فقط این پست رو دادم که بقیه از سر در گمی بیان بیرون. من 4 ساله از آسیاتک استفاده می کنم.هیچ مشکلی هم تا الان نداشتم.این کله حرفای من بود. حالا شما دوست داری از یه جا دیگه بگیر.من که شما رو مجبور نکردم. فقط قصدم راهنمایی بود. اینم سرویس منه همیشه همینو میگیرم ((( (2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) (379000 ريال + آبونمان) ))) اینم پیش شمارمه 732 - 731 پسر عموم هم بولوار مدرس هست با پیش شماره 724 اونم هیچ مشکلی نداره. بازم میگم سرویس های نا محدود به هییییییییییییییییییچ عنوان نگیرید . حتی اگه مفتی بهتون دادن. فقط حجمی البته اگه سرعت واستون مهمه.
    شما یه تست از اسپید تست با سرور اروپا و آمریکا بزار .... ما باورمون میهههشه....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by arashsard; 02-08-2013 at 10:37.

6. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

همش تست شد .. هیچی ...

تا حالا dota به این راحتی بازی نکرده بودم... دمشون گرم ... ولی تا این 1.8 گیگ اپدیت شد مرد....هی قطع میشد .. با سرور dota مشکل داره مث که ...

این ععدش عوض شد !! یعنی این 33 تومن رو به 30 روز ماه تقسیم کرده بعد هر روزی که میگذره بهش اضافه میکنه ؟!
    الان 3 روز گذشته 3 در 1100 میشه 3300
    دوست عزیز،من که فرمول محاسبه اش رو بهت گفتم!!
    واسه شما که نامحدود داری،بهترین روش محاسبه همونی هست که گفتم
    تعداد*قیمت واحد = مبلغ

8. این کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

گوش شیطون کر سه روزه هیچ تایم اوتی ندارم بازی بدون کوچکترین لگ انجام می شه !

یعنی می شه این روزهای خوب تموم نشه هیچ وقت؟

10. این کاربر از Ali-ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

7تا 10 روز برای جمع اوری؟ دروغ گفته شاتل!نامه را حضوری برو از شاتل بگیر ببر مرکز مخابرات سریعتر کارت میشه شاتل شاید زود نفرسته بخواد اذیت کنه اون همایون ... و بهشتی ...

پیش شمارت چنده؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخابرات نامحدودش سرعت واقعی میده و مثل شاتل نیست که محدودیت داشته باشه یا سرعت سرویس های 6 ماه اش که شبانه رایگان داره را محدود کنه!
    عجبا!!
    عزیز تو کدوم باغی شما؟
    میگم زنگ زدم مخابرات ، گفتن اول از همه خط رو از رانژه شاتل دربیار ،
    بعد برای راه اندازی سرویس مخابرات مدت 7 تا 10 روز طول میکشه چون تو مرکز مدرس هستی!

آره. شاید همین کار رو کردم. شنبه میرم پیش شاتل ببینم چی میشه.
    اون اپراتور مخابرات هم بهم گفت به شاتل بگو میخوام از یه جا دیگه سرویس بگیرم که پرتت رو باز نگه دارن یا همچین چیزی. از یه طرف حال میده بعد سه سال و اندی برم بشون بگم دارم میرم یه جا دیگه ، از یه طرفم ممکنه لج کنن.
    ممنون.

ماجرای این چیزی که برای دوستمون کنتور میندازه رو هم متوجه نشدم. فقط برای دونستن اینه که بدونی چقدر مصرف کردی و هزینش چقدر شده؟ از اون ماهی 33 تومن که بیشتر نمیشه؟
    موفق باشید.
    Last edited by reza2kn; 02-08-2013 at 11:06.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

عجبا!!
    عزیز تو کدوم باغی شما؟
    میگم زنگ زدم مخابرات ، گفتن اول از همه خط رو از رانژه شاتل دربیار ،
    بعد برای راه اندازی سرویس مخابرات مدت 7 تا 10 روز طول میکشه چون تو مرکز مدرس هستی!

آره. شاید همین کار رو کردم. شنبه میرم پیش شاتل ببینم چی میشه.
    اون اپراتور مخابرات هم بهم گفت به شاتل بگو میخوام از یه جا دیگه سرویس بگیرم که پرتت رو باز نگه دارن یا همچین چیزی. از یه طرف حال میده بعد سه سال و اندی برم بشون بگم دارم میرم یه جا دیگه ، از یه طرفم ممکنه لج کنن.
    ممنون.

ماجرای این چیزی که برای دوستمون کنتور میندازه رو هم متوجه نشدم. فقط برای دونستن اینه که بدونی چقدر مصرف کردی و هزینش چقدر شده؟ از اون ماهی 33 تومن که بیشتر نمیشه؟
    موفق باشید.
    به نظرم برو یخه شاتل رو بگیر.... برو یخه همایونو بگیر ول نکن .... برو تهدیدشون بکن ... اینجور کارتو راه نمیندازن ....

13. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

به نظرم برو یخه شاتل رو بگیر.... برو یخه همایونو بگیر ول نکن .... برو تهدیدشون بکن ... اینجور کارتو راه نمیندازن ....
    تهدید به چی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

شکایت به تنظیم مقرارات رادیویی... برو بس بشین دم شاتل تکون نخور تا کارت راه بندازن...

16. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

شکایت به تنظیم مقرارات رادیویی... برو بس بشین دم شاتل تکون نخور تا کارت راه بندازن...
    عجب!
    هنوز چیزی نگفتن که بخوام شکایت یا نهدیدی بکنم!
    میرم میگم میخوام جمع آوری بشه و اگه هم به دست خودتون بیشتر طول میکشه نامه رو بدین به خودم میبرم مخابرات.
    اگه خواستن اذیت کنن یه حرکتی میزنیم.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •