شما دوئل هم میکنی؟: دی
من میترسم برم دوئل!
خوب جز setting trap دیگه رو چی کار میکنی؟
خوب میخوام فلسفش رو بدونم دیگه: دی
مثلا اسم شهر رو میزاشتین کسری خوب بود![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
شما دوئل هم میکنی؟: دی
من میترسم برم دوئل!
خوب میخوام فلسفش رو بدونم دیگه: دی
مثلا اسم شهر رو میزاشتین کسری خوب بود![]()
یکی لطفا جواب بده دیگه
جدیدا اون کوئست که بهت یک هفته پریمیوم میده که 4تا کار رو پشت سر هم انجام بدی، باضافه اون کوئست که انرژی رو از 100 به 150 میرسونه رو انجام دادم، چه حالی داره میده![]()
Laying railroad tracksاین Glass of water تو چه کاری پیدا میشه؟
بلهشما دوئل هم میکنی؟: دی
من میترسم برم دوئل!
ترست میریزه ...
اسکیل های دوئل
خلاصه منم تونستم این Flag رو بدست بیارم!
دهنم سرویس شد!
آقا یه کلاه گیرم اومد 11 تا Trade میده. خواستم ببینم Trade هم خوبه واسه من؟
کلاه رو نگه دار نفروش !آقا یه کلاه گیرم اومد 11 تا Trade میده. خواستم ببینم Trade هم خوبه واسه من؟
بعضی از کوئست ها باید یه کارایی رو انجام بدی که traiding x 2 میخواد !
خودش که 11 تا میده یکی هم charisma میده چیز جالبیه . کلا آیتم هایی که به یه اسکیل زیاد اضافه میکنن خیلی جاها بدرد میخورن .
مثلا همین gemstone میخواستم با همین کلاه و یه لباس 80 دلاری که 4 تا trading میده 32 تا labor اضافه شد و تونستم انجام بدم xD
عجب کاریه این clearing the forest .تازه این بدون پریمیومه.با پریمیوم معمولا بالای 250 یا 300 تا پول میده.
![]()
لیبور پوینتت چند تا از حد مجاز زیاد است خودش که 178 تا می خواهد تو چند تا لیبور پوینت برای این کار داری ؟؟؟؟معمولا اگر پریمیو نباشه 2 برابر درصد را می ده ( 120 تا 14 ) با پرمیوم تقریبا 3 برابر ( 190 تا 210 ) حالا مال تو نمی دونم چرا اینجوری داده الان من لول 24 هستم تمامی کار ها بدون پرمیوم 2 برابر و با پرمیوم 3 برابر می دهد البته با مولتیواسون 100 درصد
در کل برای به دست آوردن پول بیشتر در کارها چه کار باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا اسکیل خواصی را باید افزایش داد ؟؟؟
Last edited by vitamin2002; 23-05-2009 at 00:11.
رو ویگور که کار نکردی حتما با لیدرشیپ رفتی اتربیوت رو هم روی کاریزما گذاشتی آره ؟عجب کاریه این clearing the forest .تازه این بدون پریمیومه.با پریمیوم معمولا بالای 250 یا 300 تا پول میده.
من اتربیوت رو روی دکس گذاشتم برای این دو کار
Guarding the stage coach
Ambush stagecoach
الان لول 16 هستم 57 تا لیدرشیپ xD
----------
کسی پست صفحه ی 931 من رو نخوند ؟! یه نظری ! پیشنهادی ! راهکاری ؟ بادمجون که واکس نمیزدم![]()
Last edited by C0OPeR; 23-05-2009 at 02:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)