دوست عزیز الان که به اینترنت وصل هستم وقتی اون دستوری که صفحه قبل گفتید و من اجرا کردم تو cmd رو میزنم واسه ping میزنه pingning timed out . سه بار زیر هم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .gif)
ولی میدونم اگه یه بار ریستارت کنم دوباره ping ریپلای میده بهم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم دوباره باید ویندوز رو عوض کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
1- هرچی هست وستای کار IP مودمت رو سیستم گم میکنه. شما DHCP رو فعال کردی؟ یه عکس از WAN Statistics مودمت بذار.
2- بعد از رسیت یه ping از یاهو بگیر ( Ping
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
) و بعد از مودم. بعد زمانیکه دیگه نمیذاره بری تو تنظیمات دوباره از هر دو ping بگیر. میخوام ببینم آیا این Time out شدن روی Ping سایت هاتون هم موثره یا نه؟
---------------------------------
چاکريم. شما سرور ماييد.
1- خير من IP به PC ندادهام.
2- با هردو وصل ميشدم ولي اينترنتم يه کم قطع و وصل داشت، پشتيبان فني يه تنظيماتي گفت، وارد که کردم ديگه لپ تاپه بدون Connect کردن وصل ميشد. ولي ديگه PC وصل نميشه. البته قبلا هم همزمان وصل نميشدن ولي خب حالا ديگه PC اصلا وصل نميشه.
3- جفتش Seven.
4- لپتاپ PPPoE و پي سي Bridge.
با تشکر فراوان.
.gif)
-1 خوب با راهنمایی های پشتیبانی ، مودم کلا رو Bridge تنظیمه. در حالت Bridge دیگه Wireless مودم ها اینترنت رو Share نمی کنن و فقط سیستم هایی که یه LAN ها وصلن اینترنت دارن.
درنتیجه شما باید برید رو حالت PPPoE و تنظیمات سیستم ها رو هم بذارید رو اتومات تا مودم خودش کارهای IP دادن رو انجام بده.
2- اگه مدل TP-Link تون رو بگید ، مرحله به مرحله بهتون میگم چی کار کنید.