تو این رزولیشن فقط 60 هرتز داره و بیشتر نمیشه البته روی یک lcd سامسونگ هم امتحان کردم تو رزولیشن بالا همین مشکل بود فکر کنم از بازی باشه
تو این رزولیشن فقط 60 هرتز داره و بیشتر نمیشه البته روی یک lcd سامسونگ هم امتحان کردم تو رزولیشن بالا همین مشکل بود فکر کنم از بازی باشه
پس چاره ای نداری جز اینکه vsync رو فعال کنی
كسي جواب ما رو نمي ده؟! مستر krauser؟
حمل بر بی ادپی نشه یه وقت فکر نکنی بی توجهی می کنم موضوع اینجاست که هیچ نظری در مورد مواردی که توسط ویرایش های مختلف شرکت ها دستکاری شده ندارم و هیچ ساپورتی نمی کنم این موارد رو پچی که من ساختم بر اساس چیزهای رسمی هست آپشن فایل بر اساس آخرین CV0f تهیه شده لباس ها فقط اونهایی که Fake هستند وارد شده کلا پچ من یک بسته مکمل برای اصلاح موارد لایسنس نشده هست و یک ویرایش سلیقه ای نیست واسه همین هیچ تضمینی برای استفاده کسانی که بازیشون Already ویرایش و دستکاری شده نمی دم. و واقعا هم نمی دونم مشکل هایی که بروز می کنه از کجا ناشی میشه. موفق و پیروز باشی
باشه حالا كه ايرادات رفع نمي شه لااقل اگه پچ ليگ برتر ايران هست و همچنين راهنماي بازي و تركيب كليدها رو اگه داريد بذاريد ممنون
پچ لیگ ایران رو ندارم راهنمای بازی و کلید ها توی خود بازی هست.
vsync رو فعال بكني اين رگه ها از بين ميرن اما كمي دچار افت فريم ميشي كه بازم چون روي ال سي دي فريم ثابتي هستش درست و جور درمياد
شايد گاهي وقتا موقع نشون دادن استاديوم كمي گير بكنه
سلام
بعد از نصب بازی وقتی بازی رو اجرا می کنم میگه cd رو بزار! ، نیاز به کرک داره یا با cd اجرا می شه؟
اگه نیاز به کرک داره لطفاً کرک رو برام آپ کنید ، چون cd ندارم!
موفق باشید...
آقا من ميخوام جاي 2تا از دكمه ها رو عوض كنم كه اررور ميده و ميگه نميشه-دكمه str/def با دكمه special control
آخه ميخوام شوت بغل پا بزنم و با دكمه مخالف با دست راستم راحتترم.
چطور ميتونم اين اررور رو برطرف كنم؟؟
درایور مانیتورت رو نصب کردی؟
اگه فقط 60 هرتز داری احتمالا درایور نصب نیست
دوستان میشه با یه کابل شبکه این بازی رو دو نفره با دو تا لب تاپ انجام داد؟
اگه راهنمایی کنید به احتمال 99% میرید توی بهشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)