تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 932 از 1135 اولاول ... 4328328829229289299309319329339349359369429821032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,311 به 9,320 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مشکل از هر بخش مدار چراغ میتونه باشه، از خود کلید و سوکت تا جعبه فیوز و خود لامپها. همه را باید چک کنید.
    فیوزها را در حالت بازبودن سوئیچ امتحان کنید.
    در مورد بوق هم این احتمال هست که موقع تعمیر فرمان ، برق منفی بوق با چراغ سقف تداخل کرده و موقع باز کردن در، برق منفی بوق وصل میشه و بوق به صدا درمیاد.
    باید غربیلک مجددا باز بشه و ببینید کجا این اتصال بوجود آمده؟

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود بر دوستان.
    دوستان نقش این پروانه دینام چیه؟؟؟البته حدس میزنم برای خنک کردن دینام هست.
    اما چرا در دینام ها یا به عبارتی آلترناتورهای جدید همچین قطعه ای وجود نداره؟؟؟
    Last edited by diyukis; 18-07-2016 at 21:16.

4. 6 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ارتقاء کولر شورلت نوا ( بخش 3)

بعد از درآوردن کلاچ کمپرسور، نوبت به بازکردن پولی رسید.
    برای این کار باید از ابزار پولی کش استفاده کرد. پولی کشها انواع مختلفی داره و همچنین به دلیل اینکه این ابزار باید قدرت و توان بالایی در کشش و تحمل فشار داشته باشه، بخشهای مختلف یا همه قسمتها از فولاد ساخته میشه.

این مدلی هست که برای بازکردن پولی کمپرسور R4 استفاده شده

از فرم و شکل این مدل مشخصه که از جنس فولاد بسیار محکمی ساخته شده و همچنین فکهای کشنده هم از استحکام بالایی برخوردار هست و بصورت کشویی با شاسی اصلی ابزار ارتباط داره.

اول قصد داشتم که این ابزار را هم بسازم، اما به دلیل نیاز به استفاده از فولاد و همچنین طراحی خاص این ابزار که باید با تراش و فرز بطور کلی ماشینکاری برای شکل دادن به این قطعات استفاده کرد، متوجه شدم هزینه ساخت بسیار زیاد خواهد شد و در حداقل مخارج چیزی حدود 70 هزار تومان به بالا میرسه که نهایتا ممکنه به صورت مناسب هم کار نکنه.
    بخاطر همین تصمیم گرفتم این ابزار را بصورت کامل تهیه کنم. مشابه این نمونه در بازار نبود اما مدلهای دیگه که همین کار را انجام میدادن به وفور وجود داره که با توجه به ابعاد پولی کمپرسور، میشه خریداری کرد.
    این مدل سه فک قابل استفاده برای همین کار هست و گاهی مدلهای دارای دو فک هم به راحتی از عهده کار برمیان

با کمی جستجو در بازار، این مدل را به قیمت 51.000 تومان خریدم

قبل از بازکردن پولی، باید خار سر پولی با خارکش باز بشه که در داخل این بخش و روی سر توپی کمپرسور سوار شده.

در مرحله بعد باید از یک تکیه گاه مناسب برای زیر پیچ پولی کش استفاده کرد تا فشار وارد شده توسط پولی کش به سر توپی وارد بشه و در عین حال این تکیه گاه بر سر راه حرکت پولی و بلبرینگ داخل پولی قرار نگیره.

با استفاده از یک مهره بکس به اندازه قطر سر توپی و یک واشر فلزی قطور که سوراخ اون مناسب انتهای پیچ پولی کش هست و همچنین یک بوش فلزی محکم و کوتاه برای بالا قرار گرفتن واشر، تکیه گاه آماده شد

تکیه گاه بر روی سر توپی و پولی کش هم بر روی پولی سوار شد و با چرخاندن پیچ پولی کش، کم کم پولی از جای خودش خارج شد

کمپرسور بدون پولی

بخش زیر پولی و مگنت الکتریکی نصب شده در داخل پولی.
    این مگنت بر خلاف نمونه های جدید بطور مجزا نیست و از فلز ساخته شده و برای درآوردن این بخش باید جداگانه عمل کرد که البته در این سرویس نیازی به باز کردن این قطعه وجود نداره.

سر توپی کمپرسور و محل سوار شدن خار کلاچ کمپرسور بر روی محور میل لنگ

اگر احیانا بلبرینگ پولی فرسوده بود و صدا میداد، در این مرحله میشه بلبرینگ را تعویض کرد.

6. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود بر دوستان.
    دوستان نقش این پروانه دینام چیه؟؟؟
    و چرا در دینام ها یا به عبارتی آلترناتورهای جدید همچین قطعه ای وجود نداره؟؟؟
    مثل هر دستگاه الکتریکی دیگه، دینام هم موقع کار کردن حرارت زیادی تولید میکنه که بواسطه القاء الکتریکی، اصطکاک قطعات چرخنده و همچنین حرارت محیط و موتور هست و این پروانه با دمیدن هوا به سمت بخشهای داخلی دینام ، باعث خنک شدن این وسیله میشه.

در بعضی دینامها که عمدتا در خودروهای جدید دیده میشه، این پروانه بصورت کوچکتر بر روی آرمیچر دینام نصب شده و گاهی بخشی از بدنه آرمیچر به شکل پروانه ساخته شده تا حین گردش هوا به چرخش در بیاد و خنک کنندگی انجام بشه، بخاطر همین دیگه این پروانه را بیرون دینام نمیبینیم و کاملا در داخل پوسته دینام قرار داره و هوا فقط از طریق شکافهای تعبیه شده در بدنه دینام وارد میشه.

دینام با پروانه داخلی

چند نمونه از آرمیچرهای دارای پروانه که باعث میشه پروانه دینام بطور کامل در داخل دینام قرار بگیره.

8. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

مثل همیشه کامل و فوق العاده.بله الان که نگاه به دینام جدیدی که خریدم انداختم متوجه شدم پروانش داخل پوسته قرار داره.

10. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ارتقاء کولر شورلت نوا ( بخش 4)

جداسازی پوسته کمپرسور

در این مرحله باید پوسته کمپرسور از بدنه اصلی جدا بشه. انجام این کار صرفا با استفاده از ابزاری که فقط برای همین مدل کمپرسور طراحی شده، انجام میشه.

چون این ابزار خاص در بازار وجود نداشت، بنابراین باید یکی میساختم. با بررسی بیشتر متوجه شدم که این ابزار گویا از جنس آلیاژ آلومینیوم ساخته شده و چندان سنگین نیست و البته فشار خیلی زیادی مثل پولی کش به اون وارد نمیشه.
    بر این اساس بجای استفاده از پروفیل آلومینیوم توپر، از یک تکه تسمه آهنی با اندازه مناسب که بیشتر از قطر کمپرسور باشه استفاده کردم و با ایجاد سوراخ در محلهای مناسب، که دقیقا مقابل محل پیچ شدن به پشت کمپرسور باشه، شاسی ابزار آماده شد. همچنین دوتا پیچ فولادی با طول و رزوه متناسب برای پیچ شدن در محلهای تعبیه شده پشت کمپرسور آماده کردم.

فشار وارد شده توسط شاسی هنگام بستن پیچها، به دو بخش مکعب شکل فلزی وارد میشه که دقیقا روی لبه های پوسته کمپرسور سوار شده و باعث حرکت کردن کشویی و بیرون آمدن پوسته از بدنه میشه.

برای این قسمت ابزار از دو قطعه ورق آهن حدود 4.5 سانت استفاده کردم و چون این نوع ورق در آهن فروشی ها پیدا نمیشه، به یک کارگاه ساخت قطعات و سازه های عظیم فلزی ( مثل اسکلت آپارتمان، پلها و سازه های فولادی کارخانجات ) رفتم و از بین ضایعات فلزی این دو قطعه را پیدا کردم که البته اینها هم بخشی از یک قطعه بزرگتر بود و متصدی کارگاه با یک قیچی پرسی بسیار عظیم این دو قطعه را برید.

روی یک ضلع این مکعبها، بوسیله اره آهن بر و سوهان زدن، یک شیار باریک تقریبا به اندازه قطر ورق پوسته کمپرسور ایجاد کردم تا به عنوان محل تکیه گاه و وارد کردن فشار بر پوسته عمل بکنه.
    همچنین با مقداری سنگ زدن و پرداخت سطوح مکعبها، حالت بهتری برای قرار گرفتن زیر شاسی اصلی بوجود آوردم.

این ابزار هم در نهایت آماده شد

با آچار دو سو لبه محافظ نگهدارنده پوسته به سمت بالا خم شد تا مانع حرکت پوسته نباشه

چون فشار کافی برای نگه داشتن مکعبها در زیر شاسی اصلی وجود داشت، دیگه نیازی به جوشکاری این مکعبها به شاسی ندیدم و صرفا با گذاشتن اونها در زیر شاسی و سفت کردن پیچها، در جای خودشان محکم شدند.

زیر دوتا پیچ هم واشر قطور مناسب گذاشتم تا فشار وارد شده بطور یکسان در تمام سطح مورد نظر پخش بشه.

بطور مساوی و نوبتی، شروع به سفت کردن پیچها کردم و کم کم پوسته شروع به بیرون آمدن کرد

در نهایت پوسته از بدنه کمپرسور جدا شد

سر یکی از پیستونها و سوپاپ یکطرفه مربوط به آن.

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جناب camaro lt میخواهم گاردان را پیاده کنم اگر نکته خاصی در این مورد هست لطفا بفرمایید با تشکر

14. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام
    ماشین بیوک اپولو با موتور 350 و...
    کولر کار میکنه ولی خوب حنک نمیکنه
    چه دلایلی میتونه داشته باشه ؟
    کل سیم کشی و اتصالات و لوازم کولر در موتور 350 چیست ؟

الان هزینه تعمیر گیربکس 350 چه قدر هست ؟( بدون اجرت تعمیرکار ) و با اجرت چه قدر میشه ؟

1 به 2 یک تقه ریز داره
    Last edited by parviz shirban; 19-07-2016 at 21:30.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

[QUOTE=kcnc;8855652]جناب camaro lt میخواهم گاردان را پیاده کنم اگر نکته خاصی در این مورد هست لطفا بفرمایید با تشکر[/QUOTE

شاید تنها نکته خاص این باشه که قبل از باز کردن باید به وضعیت چهارشاخه گاردان عقب دقت کنید که دقیقا چطور بسته شده؟

چهارشاخه گاردان بخصوص در بخش عقب اگر توازن نداشته باشه باعث ایجاد لرزش شدید در حرکت میشه و گاهی برای بالانس کردن چهارشاخه ( منظور اینکه در وضعیت کاملا مساوی از نظر فرم قرار گرفتن از هر چهار طرف باشه) از لاینر برای ایجاد این توازن استفاده میشه به این صورت که بین سر یکی از شاخه ها با دهنه گاردان یا پنیون دیفرانسیل، از لاینر با قطر مناسب استفاده میکنن تا چهار شاخه خیلی به یک سمت متمایل نباشه.
    این لاینرها معمولا واشرهای فلزی معمولی هستن و گاهی هم دیدم از سکه استفاده میشه که نتیجه خوبی داره.
    قبل از بازکردن دقیقا مشخص کنید هر سمت چهار شاخه روی کدام دهنه سوار شده و دوباره در همان دهنه ببندید ( اگر لازم شد که چهارشاخه کاملا تعویض بشه حتما نوع مدل خارها را مشخص کنید که آیا خار از داخل هست یا بیرون) و البته مقدار فاصله از لبه خارجی دهنه گاردان یا پنیون دیفرانسیل را از سری چهار شاخه چک کنید تا باز دوباره به همان اندازه باشه.
    موقع سفت کردن پیچهای نگهدارنده گشواره های دهنه این توازن ممکنه مقداری بهم بخوره که باید دقت کنید و بطور مساوی تمام پیچها سفت بشه.

اگر خود گاردان تاب نداشته باشه، مشکل خاصی وجود نداره و با بستن روی دستگاه تراش به راحتی میزان و محل تاب معلوم میشه..
    بخش کشویی گاردان که در گلدانی انتهای گیربکس قرار میگیره هم باید در یک پارچه محافظ ببندید تا از ضربه و برخورد حفظ بشه.

17. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.طی چند روزی که پشت آمپر رو بستم تقریبا متوجه کارکرد آمپر بنزین شدم.مشکل اینجاست که فرضا ما 20 لیتر بنزین زدیم.خیلی زود (با حدود 30 کیلومتر رانندگی) عقربه میرسه به E بطوری که فقط باید 5 لیتر کمتر نشون بده.و تا زمان خالی شدن باک رو همین حالت E باقی میمونه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •