ممنون از پاسختون دوست عزیز خدمت شما:
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممنون از پاسختون دوست عزیز خدمت شما:
![]()
اگه سرویس محدود شما سرعتش این باشه که نامحدود خیلی بهتره.چند وقت پیش که من 128 محدود داشتم سرعتش 800 تا 900 بود.اینم تست 128 نامحدود.ولی قبل از خرید از دوستان مطلع بشین که این سرعتو تو آ.غ هم میده یا نه.چون اینطور که میبینم سرعت آ.غ و آ.ش خیلی فرق داره.
![]()
البته من هیچوقت با وی پی ان مشکلی نداشتم
اگه کسی خواستی پ خ بزنه بهم
در ضمن دانلود هم میکنم بعضی وقتها باهاش
و افت سرعت چندانی نداره
تست سرویس 128 نامحدود 3 ماهه مکس نت ارومیه امروز ظهر . با سپاس
![]()
والا واسه من که هنوز وصل نشده. زنگ که زدم گفتن مرکز ازادی این چند روز بسته بوده چون دارن محلشونو تغییر میدن. تا 2-3 روز دیگه وصله
اگه سرعت vip ثابت روی 2 مگ باشه که خیلی خوبه
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
خیر اسیاتک و فن اوا رو در تهران داشتم . الانم دانشجو ام تو تبریز. ولی می خواستم بگم که زیاد به تست های speedttest اطمینان نکنین. چون نمی تونه حداکثر سرعت رو نشون بده
بله اسیاتک تو تبریز هم هست که فکر کنم نشنیده باشین تا حالا.
مکس نت در اصل نمایندگی اسیاتک تهران در تبریز هست
اون موقع که فن اوا داشتم اصلاراضی نبودم. قطعی اصلا نداشت ولی سرعت شبانه رو از دایال اپ هم پایین تر می اوردن. روزانه ام نوسان داشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسیاتک تهران ولی خداییش حرف نداشت.سرعتم چه روز، چه شب روی 250 بود. شبی 4.5 گیگ دانلود رایگان داشتم . ماه رمضونم که بود از 7 تا 8 شب یه طرح رایگان داشت که اونم 750 مگ دانلود می کردم.
یادش بخیر
سرویس 128 صبا رو که نه ولی یک مگش رو توی تو همین تبریز داشتم. درسته سرعتش بالا بود ولی شدیدا دزدی حجم داشت. حجم 3 ماهم سر 1 ماه تموم شد.مثلا 20 مگ دانلود می کردم توی portal میزد 60 مگ دانلود کردین. هر هفته باید حجم اضافه می خریدم
خلاصه اینکه هیچ ارزونی ای بی دلیل نیست. از اونجا ام به ناچار با کلی ضرر اومدم بیرو
Last edited by whitewolf; 17-10-2011 at 18:49.
سرویس 128 رو 2.5 مگ سرعت نشون میده میگه دزد!!! (فکر کنم اسپید تست باز قاطی کرده)
البته پینگ به این آشغالی ندیدم با کرج اینقدر پینگ داده با سرورهای خارجی ببین چیه
واقعا این همارا عجوبه اس سرعت آپلود از دانلود بیشتره!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)