تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 932 از 1126 اولاول ... 4328328829229289299309319329339349359369429821032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,311 به 9,320 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اگه تفاوت بیش از این هست که باید دلیلش در بخش پرداخت الکترونی می باشد که ترم تابستان (۳۹۱۳) به صورت پیشفرض می باشد که باید به نیمسال پاییز (۳۹۲۱) تغییر وضعیتش دهید تا مبلغ رو به صورت دقیق نمایش دهد.
    دوست عزیز ، بیسواد که نیستم ، یکبار بالا گفتی گفتم تو پرداخت الکترونیکی مبلغ بیشتری رو زده تا فرم عادی ، ربطی به ترم تابستان یا پاییز نداره !

دوستان توجه کنید ، در حال حاضر خود مسئولین پیام نور هم نمیدونن چه غ ل ط ی کردن و به توبه افتادن ....... ترم مسخره ای رو پیش رو داریم ، مطمئن باشید

+

Last edited by Eblis 2011; 31-08-2013 at 14:33.

2. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه error403's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها کسی تونسته انتخاب واحد کنه ؟
    من شهریه رو پرداخت کردم الان پیغام"به دليل عدم تاييد اطلاعات دانشجو در پردازش "تکميل و تاييد اطلاعات شخصي دانشجو"، امکان انجام ثبت نام وجود ندارد." میده!
    تکمیل کردم و تایید هم کردم ولی هنوز این پیغام رو میده !
    ---
    ویرایش!
    درست شد (شرمنده)
    تاریخ انتخاب واحد هم برای من زده 14/6! الکی انقدر عجله کردم
    Last edited by error403; 31-08-2013 at 14:39.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ترافیک بالا و شلوغ ، باعث ترکیده شدن درگاه بانک صادرات شد !!!!

به گزارش خودم : رئیس بانک صادرات در اقدامی بی سابقه ، به رئیس دانشگاه پیام نور لعنت فرستاد !

5. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض تاریخ ثبت نام و مدارک لازم پذیرفته شدگان ورودی مهرماه ۱۳۹۲ دانشگاه پیام نور

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور: زمان ثبت نام پذیرفته شدگان مهرماه ۹۲ دانشگاه پیام نور بر اساس تاریخ های زیر می باشد:

ثبت نام و انتخاب واحد ورودیهای جدید کارشناسی وکارشناسی ارشد آزمون سراسری سازمـــــــان سنجـــــش ۳۰ شهریورماه ۱۳۹۲ لغایت ۵ مهرماه ۱۳۹۲
    ثبت نام و انتخاب واحد ورودیهای جدید کارشناسی پیوسته ، ناپیوسته و کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ لغایت ۱۸ شهریور ۱۳۹۲

شایان ذکر است ثبت نام و انتخاب واحد پذیرفته شدگان در سامانه جامع خدمات آموزشی گلستان به آدرسreg.pnu.ac.ir می باشد.

مدارک موردنیاز برای ثبت‌نام:
    ۱- اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه.
    ۲- اصل و تصویر کارت ملی.
    ۳- عکس با زمینه روشن.
    ۴- اصل و تصویر مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه(برای آقایان).
    ۵- گواهی تاییدیه سهمیه ایثارگری از مراجعه ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری(فقط پذیرش فراگیر)
    ۶- گواهی اشتغال به کار و اصل حکم کارگزینی مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه کارمندی. (فقط پذیرش فراگیر)
    ۷- اصل و تصویر مدرک تحصیلی.

۷-۱- برای پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی پیوسته:
    الف: اصل و تصویر گواهی، دیپلم متوسط نظام جدید یا (اصل و تصویر گواهی دیپلم متوسطه نظام قدیم).
    ب: اصل و تصویر ریز نمرات دوره‌های متوسطه نظام جدید و پیش دانشگاهی (یا اصل و تصویر ریزنمرات دوره متوسطه نظام قدیم).
    ج: اصل رسید پستی تأییدیه تحصیلی دیپلم متوسطه نظام جدید و پیش دانشگاهی (یا اصل رسید پستی تأییدیه تحصیلی دیپلم متوسطه نظام قدیم)

۷-۲- برای پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته «کاردانی به کارشناسی»
    - اصل و تصویر مدرک فوق دیپلم (مدرک کاردانی مورد تائید شورای عالی انقلاب فرهنگی یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی) با قید معدل.
    نکته: لازم به ذکر است پذیرفته شدگانی که مدرک کاردانی آنها فاقد معدل می‌باشند لازم است نسبت به ارائه گواهی فارغ‌التحصیلی دارای معدل در مقطع کاردانی اقدام نمایند.

۷-۳- برای پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی‌ارشد:
    - اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد.

تبصره ۱: پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) نمی باشند؛ لازم است اصل گواهی دانش‌آموختگی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی (لیسانس) را ارائه نمایند که در آن عبارت زیر قید شده باشد.
    «اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌باشد.»

تبصره۲: بر اساس مصوبه شماره ۳۶۸ مورخ ۳ بهمن ماه ۱۳۷۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی، طلاب و فضلاء حوزه علمی که بر اساس مدارک صادر شده مدیریت حوزه علمیه قم و مشهد دوره سطح دو را با موفقیت گذرانده‌اند، همانند دارندگان مدارک کارشناسی می‌توانند در رشته‌های علوم انسانی این دوره تحصیل نمایند.

تبصره ۳: اصل و تصویر مدرک کاردانی برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته.
    چگونگی و نحوه ثبت نام و انتخاب واحد متعاقبا از طریق همین سایت در زمان ثبت نام و انتخاب واحد اعلام و اطلاع رسانی خواهد شد

تذکر مهم:
    الف) در مقطع کارشناسی بر اساس شرایط و ضوابط معدل کتبی برای دیپلمه‌های شاخه نظری (نظام سالی واحدی) شامل رشته‌های ریاضی و فیزیک، علوم تجربی، ادبیات و علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی که از سال ۱۳۸۴ به بعد (سال ۱۳۸۴ لغایت سال ۱۳۹۲) دیپلم خود را اخذ نموده‌اند، ۲۵ درصد تأثیر مثبت داده شده است.

ب) پذیرفته‌شدگان نیمسال اول سال تحصیلی ۹۳-۹۲ حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریورماه ۱۳۹۲ فرصت دارند آخرین مدرک تحصیلی خود را ارائه نمایند.

7. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

مبلغی که در قسمت
    منوی اصلی –> آموزش –> گزارش های آموزش –> شهریه –> لیست ها و آمارها–> فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور
    زده شده است را واریز نمایید
    خب این مبلغ رو اینجا زده 180ت ولی توی پرداخت الکترونیکی زده 167ت.منم که نمیخوام برم بانک.اگه حضوری میخواستم پرداخت کنم حرف شما صحیح بود ولی میخوام با نت پرداخت کنم که زده 167ت.حالا بصورت دستی مبلغ رو عوض کردم و زدم 180ت ولی مگه درگاه بانک صادرات کار میکنه.پکیده.ترکیده.حالا پرداختم بکنیم باید بریم اطلاعات ویرایش کنیم و تازه بعدش امیدوار باشیم اجازه ی ثبت نام بده و بعدش میریم میبینیم همه ی کلاس ها پر شده و بازم از نمره ی کلاسی خبری نیست.واقعا افتضاحه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خب این مبلغ رو اینجا زده 180ت ولی توی پرداخت الکترونیکی زده 167ت.منم که نمیخوام برم بانک.اگه حضوری میخواستم پرداخت کنم حرف شما صحیح بود ولی میخوام با نت پرداخت کنم که زده 167ت.حالا بصورت دستی مبلغ رو عوض کردم و زدم 180ت ولی مگه درگاه بانک صادرات کار میکنه.پکیده.ترکیده.حالا پرداختم بکنیم باید بریم اطلاعات ویرایش کنیم و تازه بعدش امیدوار باشیم اجازه ی ثبت نام بده و بعدش میریم میبینیم همه ی کلاس ها پر شده و بازم از نمره ی کلاسی خبری نیست.واقعا افتضاحه

آره ، شما به صورت دستی مبلغ بیشتر رو وارد کن ( 180 ت ) و به درگاه بانک صادرات وصل شو ( اگه بتونی بشی ، از بس شلوغ ) بعد از پرداخت باید صبر کنی بدهی رو صفر کنه و بتونی اطلاعتت رو ویرایش کنی و بعد بری انتخاب واحد .... اگه خواستی یه دیداری هم با عمه ی رئیس پیام نور داشته باش !

10. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

اگه خواستی یه دیداری هم با عمه ی رئیس پیام نور داشته باش !
    این قسمت رو کاملا موافقم.حتما دیداری خواهم داشت اونم چه دیداری.دهن مارو سرویس کردن

12. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

اگه خواستی یه دیداری هم با عمه ی رئیس پیام نور داشته باش !
    آقا مهدی شما که بیشتر حرف سیا-سی میزنی

---

خب چرا الان میریزید ؟ بمونید ساعت 3 نصف شب ( بانک بازه دیگه اونموقع ، آره ؟ )

ترم بعدش حالا معلوم نیست چه اتفاقی بیفته ... فکر کنم متغیر و ثابت رو باهم بگیرن و برای تشخیص هویت علاوه برای تایید اطلاعات شخصی باید اولیای خود را همراه خود بیاورید

14. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

باز تا نیم ساعت پیش وصل میشد به بانک صادرات ولی واریز نمیکرد ولی الان میزنه This page can't be displayed.کلا ترکید

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

آقا مهدی شما که بیشتر حرف سیا-سی میزنی

---

خب چرا الان میریزید ؟ بمونید ساعت 3 نصف شب ( بانک بازه دیگه اونموقع ، آره ؟ )

ترم بعدش حالا معلوم نیست چه اتفاقی بیفته ... فکر کنم متغیر و ثابت رو باهم بگیرن و برای تشخیص هویت علاوه برای تایید اطلاعات شخصی باید اولیای خود را همراه خود بیاورید
    اعصاب نذاشتم برامون بابا !
    شما کسری بودجه دارید به درک ، به ما چه که باید پولتون رو تامین کنیم ، اینقدر شرف ندارید که بدونید شاید دختری ، پسری خونواده نداره ، بابا نداره ، مامان نداره ، با کارگری پول جمع میکنه
    اینقدر وجدان ندارید که بفهمید شاید براش جور کردن آنی این پول سخت باشه ! فقط به فکر پوشوندن گند کاری خودتون هستید !

2 ساعته دارم تلاش میکنم ، اما درگاه بانک باز نمیشه !

17. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •