ضمن تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز آيا برند سوني نيز در اين رابطه مدل قابل بحثي با توجه به نوع درخواست بنده دارد؟
ضمن تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز آيا برند سوني نيز در اين رابطه مدل قابل بحثي با توجه به نوع درخواست بنده دارد؟
سلام دوت عزیز میشه بگی این لپتاپی که خریدیا از کدوم فروشگاه و با چه گارانتی خریدی؟؟؟
ممکنه راجع به میزان داغ کردن 1310 هم یه توضیحی بدهید؟
سلام دوستان من يه لپتاپ براي بازي ميخوام چه مدلي رو پيشنهاد ميكنيد
قيمت تا 1300000
بله ویندوز هم مهمه بیشتر انتقاد من روی بحث بازی ها بود که خودش یه تاپیک جدا داره و اصلا در اینجا کوچکترین بحثی نباید در موردش بشه چه برسه به اینکه کدوم بازی جدیده کدوم قدیمی!
در مورد ویندوز هم بحث زیادی کش دار شد و باز باید دقت بیشتری بشه![]()
برای اینجور موارد تنها توصیه ای که میشه سری latitude از دل که مخصوص کار با نرم افزار های مهندسیه.با کارت گرافیک nvs160m که مخصوص مهندس های گرامی می باشد!
نوت بوک های این سری هم هیچ مشکلی با xp ندارن تازه خیلی هم باهاش حال میکنن(نقطه پایان)![]()
ولی اسپیکر رو که نمیشه همه جا حملش کرد
من در این مورد اطلاعی ندارم ، یکی از دوستام که 1310 داره می گه صداش خیلی کمهممکنه راجع به میزان داغ کردن 1310 هم یه توضیحی بدهید؟![]()
اگه بخوای لپتاپ دست بگیری حملش کنی درسته ولی کیف های لپتاپ جای اضافی برای همه چیز دارن
یه بلندگو کم حجم هم توش جا میشه
تو این قیمت باز هم سری fw توصیه میشه با پردازنده p8700 و کارت گرافیک ati4650 میتونید به خوبی بازی کنید![]()
دوست عزيز اگه ميشه مدل و مشخصات رو دقيق برام بنويسيد متشكرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)