مبارک باشه
نمیدونم اگه مستقیم وصله پس چرا وقتی سویچ بسته هست پخش و آمپیلی خاموشه؟؟؟
خوب وقتی آمپ خاموش باشه از اسپیکرت صدا نمیاد!
نمیدونم این چیزی بود که من شنیده بودم
مبارک باشه
نمیدونم اگه مستقیم وصله پس چرا وقتی سویچ بسته هست پخش و آمپیلی خاموشه؟؟؟
خوب وقتی آمپ خاموش باشه از اسپیکرت صدا نمیاد!
نمیدونم این چیزی بود که من شنیده بودم
سلام
برای جای جلو فابریک پراید یه کواک میخوام بزارم
آقا حمید کدوم از اینا بهتره؟؟؟
قیمت هم بی زحمت!
میدونم خوش صدا نمیشه ولی میخوام صدام کامل بشه
RC 100 آدیو
MC 100
ONE LINE 200, 3-way ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چطوره؟ اصلا پیدا میشه تو ایران؟
CO 100 PLUS
MXC 100 من خودم نظرم رو اینه میخوام ست بشه
مرسی
وقتی سوییچ بسته است فقط پخش برق نداره (بازم دقیق نمیدونم برق نداره، چون اگه دیده باشین یه چراغ چشمک زن روشنه وقتی پنل رو برمیداریم و ماشین خاموشه، یعنی برق تو پخش هست حتی زمانی که سوییچ بسته است من احتمال میدم خود پخش خودرو برای پیشگیری از بعضی مشکلات مثل خالی شدن باتری یا روشن موندن پخش بعد از خاموش کردن ماشین و ترک خودرو و ... با بستن سوییچ با این حالی که برق هم جریان داره داخلش روشن نمیشه) ولی امپلی به برق مستقیم و بدون واسطه باتری وصله. اون داستان بوق زدن برای جا گذاشتن پنل رو منم امتحان میکنم میگم.
سلام.همونطور که عرض کردم بهتره تک تک خرید کنید. اون قیمتها ماله قدیمه مجدد گرون شده امروز اگه خواستی عجله کن.
1073 خیلی عالیه ولی آمپ گردن کلفت میخواد.میتونید ML 75.4 آدیو سیستم رو بگیرید و بریجش رو بدید به به یک جفت 1073 ببین چیکار میکنه برات. این آمپ طراحی فوق العاده ای داره. غیر از HPF و LPF یه Band Pass Hilter هم داره که به شما این امکان رو میده مثلا از فرکانس 80 به بالا و از فرکانس 300 به پائین رو محدود کنید برای اسپیکر و این قابلیت رو من فقط روی آمپ 944 پایونیر دیده بودم.تو خریدش اگر توانائی دارید شک نکنید که بعد از عید خدمتتون میگم چند میشه.
محمد منم فکر کنم همون MXC 100 مناسب باشه ولی نمیدونم موجود هست یا نه سوال میکنم خبر میدم بهت.
ولی به نظر من آمپ برق نداره. مشخصه برو سویچ رو کلا ببند بعد یه نگاه به آمپ بنداز
اصلا وقتی میخوای سیستم رو نصب کنی نصاب میگه برو سویچ رو ببن که اتصالی چیزی نکنه ، خوب یعنی چی؟؟ یعنی برق قطع میشه دیگه
بازم میگم من اینو شنیدم و خودم تخصصی تو این زمینه ندارم
من تو یه سایتی خوندم:
Panel Beep: بعد از خاموش کردن ماشین 30 تا بوق جفتی میزنه که ای وای یادت نره پنل رو از شر دزد نجات بدی! البته وقتی فقط از آمپلی فایر تو صندوق و بدون هیچ باند مستقیم متصل به پخش صدا میگیرید از این اخطار خبر نیست.
سلام
آقا حمید اون آمپ دست دوه بود 944 . پیام داد گفت به شرط بهت میدم . میگم میخوای یه جوری به دست شما برسونمش؟ که هم یه نگاه بش بندازی هم نگه داری با یه کواکسال 10 اینچ برام بفرستیش؟؟؟
نظرت چیه؟؟
اگه اوکی بود یه آدرس برام پ خ کن که بگم به اون آدرس بفرسته جنسرو . چون طرف هم تهران هست.
راستی اگه اون mxc 100 نبود یا نمیدونم به درد نمیخوره یه مارک دیگه بم معرفی کن . میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم برای کواک 10 اینچ
مرسی
میدونم وضعیت بازار که ناجور ..تازه من کرجم یه مقدار گرونترم هست...حالا بین jbl t696 و dls 1073 کدام و پیشنهاد میکنین؟ تو آمپ هم بینML 75.4 وref 4.760 کدومو پیشنهاد میدین فقط قیمتای حدودیه هر کدومم میدونین بگین که نره تو پاچم
سلام محمد جان.باشه من حرفی ندارم.شماره منو بهش بده بگو با من هماهنگ کنه.در مورد اسپیکر سایز 10 MXC خوبه یه مدل کدنس هم بود من شنیدم اونم خوب بود.بزار ببینم چیا هست یه آمار بگیرم عرض میکنم خدمتت.
در مورد اسپیکر من 1073 رو پیشنهاد میکنم.
آمپ هم مسلما آدیو سیستم اصلا قابل مقایسه با ساند نیست.یعنی ساند در حد و اندازه گلیدن آدیو نیست گلم.
1073 رو خودم قیمت ندارم ولی تا 380 قبلا بود. باید حواست باشه یه لیبل مشکی رنگ با عنوان زاب روی جعبه باشه. اینها سری قدیم هستن چون دیگه وارد ککنده اش جنس وارد نکرده.شنیده ها هم جاکی از آن هست که DLS به صورت رسمی و شرکتی (زاب کیش) دیگه وارد نمیشه مگر ارز کاهش پیدا کنه.
ML 75.4 هم فروشش 650 بود.
مرسی
ولی نمیشه شماره بش داد
خیلی سایته حساسیه
شماره و ایمیل و هر متنی که توش سعی بشه با فروشنده ارتباط بر قرار کرد رو جلوگیری میکنه . یعنی باید سایت واسطه قرار بگیره
یعنی من پول رو میدم به سایت اونم جنس رو میده به سایت
اونا جنس رو میفرستن و من بعد از تائید اونا پول رو میدن به فروشنده.
تازه اینم مطمئن نیستم بشه جنس رو برای شما فرستاد یا نه . چون تو ثبت نام آدرس خودم رو دادم
باید هماهنگ کنم پیک بره بگیره و برا شما بیاره
این بهترین راهه
مرسی
------------------------------------
نشد
با مدیریت سایت حرف زدم میگه فقط باید یه آدرس بدی برات بفرستیم
Last edited by Mohammadkiller; 06-02-2013 at 12:11.
مرسی از محمد جان و همینطور باقی دوستان
ولی فکر کنم ربطی به آمپ نداره. چون صدای بیپ دکمه های روی پخش هم وقتی تنظیمش روشن هست کار نمیکنه. فکر کنم نصاب سیم مربوط به بیپ و اینارو (اگر وجود خارجی داشته باشه) وصل نکرده!
شایدم چون بلندگو های فابریک تو مدار نیستن صدا در نمیاد، ممکنه کلا این صدای بیپ رو برای حالت اتصال مستقیم با بلندگوها ساختن نه وقتی میره تو آمپ (به قول جمله آخری که نقل قول کردی)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)