تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 932 از 2365 اولاول ... 432832882922928929930931932933934935936942982103214321932 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,311 به 9,320 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

امروز پخش r536 jvc قبلی رو با 7016 عوض کردم.
    (dls 1073 & pioneer 5500t)
    اما نظرم بعد از تعویض (تنظیمات امپلی رو تغییر ندادم):
    - کیفیت صدا خیلی بهتر شد.
    - چرا این پخش lcd بی کیفیتی داره؟، اولا response time خیلی بالایی داره پیکسلاش(موقع حرکت نام اهنگ رو صفحه سایه ایجاد میکنه، مثلا زیر نویس تو تلویزیون اگه سریع حرکت کنه مات میشه یه چیزی تو این مایه ها) دوما نور led ها از بقل صفحه میزنه بیرون و رنگها تو سراسر صفحه به یک میزان روشنایی نداره و خیلی تو ذوقم خورد.
    - ظاهر خیلی جالبی داره.
    - فلش 16 گیگ پاتریوت rage منو که توش علاوه بر موزیک کلی فایل دیگه هم بود مثل بنز اجرا کرد!
    - باند dls 1073 فراتر از اون چیزی بود که تصور میکردم، وقتی نصاب پخش رو روشن کرد و مشغول تنظیم بود چند نفر از نصابهای دیگه با تعجب میگفتن مگه میشه بدون ساب این جور صدایی از پخش گرفت!(بنده خداها سیستم رو فقط به اسم پایونییر میشناختن!!!) واقعا نیازی نمیبینم که فعلا ساب بندازم.
    - تشکر فراوان از دوست گرامی حمید خان گل بابت راهنمایی های گذشته.

پیرو پست 9286 اولا این پخش ورودی aux در پشت پخش داره، دوما دوست گلمون فرمودن وقتی ماشین خاموشه امپلی برق نداره، ولی تا اونجایی که من میدونم ما از باتری برق مستقیم برای امپلی میبریم و به سوییچ و خاموش بودن ماشین ربطی نداره.
    مبارک باشه
    نمیدونم اگه مستقیم وصله پس چرا وقتی سویچ بسته هست پخش و آمپیلی خاموشه؟؟؟
    خوب وقتی آمپ خاموش باشه از اسپیکرت صدا نمیاد!
    نمیدونم این چیزی بود که من شنیده بودم

2. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    برای جای جلو فابریک پراید یه کواک میخوام بزارم
    آقا حمید کدوم از اینا بهتره؟؟؟
    قیمت هم بی زحمت!
    میدونم خوش صدا نمیشه ولی میخوام صدام کامل بشه

RC 100 آدیو

MC 100

ONE LINE 200, 3-way ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چطوره؟ اصلا پیدا میشه تو ایران؟

CO 100 PLUS

MXC 100 من خودم نظرم رو اینه میخوام ست بشه

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مبارک باشه
    نمیدونم اگه مستقیم وصله پس چرا وقتی سویچ بسته هست پخش و آمپیلی خاموشه؟؟؟
    خوب وقتی آمپ خاموش باشه از اسپیکرت صدا نمیاد!
    نمیدونم این چیزی بود که من شنیده بودم
    وقتی سوییچ بسته است فقط پخش برق نداره (بازم دقیق نمیدونم برق نداره، چون اگه دیده باشین یه چراغ چشمک زن روشنه وقتی پنل رو برمیداریم و ماشین خاموشه، یعنی برق تو پخش هست حتی زمانی که سوییچ بسته است من احتمال میدم خود پخش خودرو برای پیشگیری از بعضی مشکلات مثل خالی شدن باتری یا روشن موندن پخش بعد از خاموش کردن ماشین و ترک خودرو و ... با بستن سوییچ با این حالی که برق هم جریان داره داخلش روشن نمیشه) ولی امپلی به برق مستقیم و بدون واسطه باتری وصله. اون داستان بوق زدن برای جا گذاشتن پنل رو منم امتحان میکنم میگم.

5. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی دوست عزیز بودجه شد 1ت .. فقط میخوام یه آمپلی خوب و یه اسپیکر و یه ساب بگیرم فعلا..کامپوننت و بعدا اضافه میکنم

حالا این ساب شما معرفی کردین قیمتش چنده..یکی از دوستان این 2 اسپیکر رو هم پیشنهاد دادن نظرتون چیه؟

جی بی ال T696

DLS1073
    سلام.همونطور که عرض کردم بهتره تک تک خرید کنید. اون قیمتها ماله قدیمه مجدد گرون شده امروز اگه خواستی عجله کن.
    1073 خیلی عالیه ولی آمپ گردن کلفت میخواد.میتونید ML 75.4 آدیو سیستم رو بگیرید و بریجش رو بدید به به یک جفت 1073 ببین چیکار میکنه برات. این آمپ طراحی فوق العاده ای داره. غیر از HPF و LPF یه Band Pass Hilter هم داره که به شما این امکان رو میده مثلا از فرکانس 80 به بالا و از فرکانس 300 به پائین رو محدود کنید برای اسپیکر و این قابلیت رو من فقط روی آمپ 944 پایونیر دیده بودم.تو خریدش اگر توانائی دارید شک نکنید که بعد از عید خدمتتون میگم چند میشه.
    سلام
    برای جای جلو فابریک پراید یه کواک میخوام بزارم
    آقا حمید کدوم از اینا بهتره؟؟؟
    قیمت هم بی زحمت!
    میدونم خوش صدا نمیشه ولی میخوام صدام کامل بشه

RC 100 آدیو

MC 100

ONE LINE 200, 3-way ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چطوره؟ اصلا پیدا میشه تو ایران؟

CO 100 PLUS

MXC 100 من خودم نظرم رو اینه میخوام ست بشه

مرسی

محمد منم فکر کنم همون MXC 100 مناسب باشه ولی نمیدونم موجود هست یا نه سوال میکنم خبر میدم بهت.

7. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

وقتی سوییچ بسته است فقط پخش برق نداره (بازم دقیق نمیدونم برق نداره، چون اگه دیده باشین یه چراغ چشمک زن روشنه وقتی پنل رو برمیداریم و ماشین خاموشه، یعنی برق تو پخش هست حتی زمانی که سوییچ بسته است من احتمال میدم خود پخش خودرو برای پیشگیری از بعضی مشکلات مثل خالی شدن باتری یا روشن موندن پخش بعد از خاموش کردن ماشین و ترک خودرو و ... با بستن سوییچ با این حالی که برق هم جریان داره داخلش روشن نمیشه) ولی امپلی به برق مستقیم و بدون واسطه باتری وصله. اون داستان بوق زدن برای جا گذاشتن پنل رو منم امتحان میکنم میگم.

ولی به نظر من آمپ برق نداره. مشخصه برو سویچ رو کلا ببند بعد یه نگاه به آمپ بنداز
    اصلا وقتی میخوای سیستم رو نصب کنی نصاب میگه برو سویچ رو ببن که اتصالی چیزی نکنه ، خوب یعنی چی؟؟ یعنی برق قطع میشه دیگه
    بازم میگم من اینو شنیدم و خودم تخصصی تو این زمینه ندارم

من تو یه سایتی خوندم:

Panel Beep: بعد از خاموش کردن ماشین 30 تا بوق جفتی میزنه که ای وای یادت نره پنل رو از شر دزد نجات بدی! البته وقتی فقط از آمپلی فایر تو صندوق و بدون هیچ باند مستقیم متصل به پخش صدا میگیرید از این اخطار خبر نیست.

9. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

آقا حمید اون آمپ دست دوه بود 944 . پیام داد گفت به شرط بهت میدم . میگم میخوای یه جوری به دست شما برسونمش؟ که هم یه نگاه بش بندازی هم نگه داری با یه کواکسال 10 اینچ برام بفرستیش؟؟؟
    نظرت چیه؟؟
    اگه اوکی بود یه آدرس برام پ خ کن که بگم به اون آدرس بفرسته جنسرو . چون طرف هم تهران هست.
    راستی اگه اون mxc 100 نبود یا نمیدونم به درد نمیخوره یه مارک دیگه بم معرفی کن . میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم برای کواک 10 اینچ
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.همونطور که عرض کردم بهتره تک تک خرید کنید. اون قیمتها ماله قدیمه مجدد گرون شده امروز اگه خواستی عجله کن.
    1073 خیلی عالیه ولی آمپ گردن کلفت میخواد.میتونید ML 75.4 آدیو سیستم رو بگیرید و بریجش رو بدید به به یک جفت 1073 ببین چیکار میکنه برات. این آمپ طراحی فوق العاده ای داره. غیر از HPF و LPF یه Band Pass Hilter هم داره که به شما این امکان رو میده مثلا از فرکانس 80 به بالا و از فرکانس 300 به پائین رو محدود کنید برای اسپیکر و این قابلیت رو من فقط روی آمپ 944 پایونیر دیده بودم.تو خریدش اگر توانائی دارید شک نکنید که بعد از عید خدمتتون میگم چند میشه.
    میدونم وضعیت بازار که ناجور ..تازه من کرجم یه مقدار گرونترم هست...حالا بین jbl t696 و dls 1073 کدام و پیشنهاد میکنین؟ تو آمپ هم بین
    ML 75.4 و
    ref 4.760 کدومو پیشنهاد میدین فقط قیمتای حدودیه هر کدومم میدونین بگین که نره تو پاچم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آقا حمید اون آمپ دست دوه بود 944 . پیام داد گفت به شرط بهت میدم . میگم میخوای یه جوری به دست شما برسونمش؟ که هم یه نگاه بش بندازی هم نگه داری با یه کواکسال 10 اینچ برام بفرستیش؟؟؟
    نظرت چیه؟؟
    اگه اوکی بود یه آدرس برام پ خ کن که بگم به اون آدرس بفرسته جنسرو . چون طرف هم تهران هست.
    راستی اگه اون mxc 100 نبود یا نمیدونم به درد نمیخوره یه مارک دیگه بم معرفی کن . میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم برای کواک 10 اینچ
    مرسی
    سلام محمد جان.باشه من حرفی ندارم.شماره منو بهش بده بگو با من هماهنگ کنه.در مورد اسپیکر سایز 10 MXC خوبه یه مدل کدنس هم بود من شنیدم اونم خوب بود.بزار ببینم چیا هست یه آمار بگیرم عرض میکنم خدمتت.
    میدونم وضعیت بازار که ناجور ..تازه من کرجم یه مقدار گرونترم هست...حالا بین jbl t696 و dls 1073 کدام و پیشنهاد میکنین؟ تو آمپ هم بین
    ML 75.4 و
    ref 4.760 کدومو پیشنهاد میدین فقط قیمتای حدودیه هر کدومم میدونین بگین که نره تو پاچم
    در مورد اسپیکر من 1073 رو پیشنهاد میکنم.
    آمپ هم مسلما آدیو سیستم اصلا قابل مقایسه با ساند نیست.یعنی ساند در حد و اندازه گلیدن آدیو نیست گلم.
    1073 رو خودم قیمت ندارم ولی تا 380 قبلا بود. باید حواست باشه یه لیبل مشکی رنگ با عنوان زاب روی جعبه باشه. اینها سری قدیم هستن چون دیگه وارد ککنده اش جنس وارد نکرده.شنیده ها هم جاکی از آن هست که DLS به صورت رسمی و شرکتی (زاب کیش) دیگه وارد نمیشه مگر ارز کاهش پیدا کنه.
    ML 75.4 هم فروشش 650 بود.

13. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام محمد جان.باشه من حرفی ندارم.شماره منو بهش بده بگو با من هماهنگ کنه.در مورد اسپیکر سایز 10 MXC خوبه یه مدل کدنس هم بود من شنیدم اونم خوب بود.بزار ببینم چیا هست یه آمار بگیرم عرض میکنم خدمتت.
    مرسی
    ولی نمیشه شماره بش داد
    خیلی سایته حساسیه
    شماره و ایمیل و هر متنی که توش سعی بشه با فروشنده ارتباط بر قرار کرد رو جلوگیری میکنه . یعنی باید سایت واسطه قرار بگیره
    یعنی من پول رو میدم به سایت اونم جنس رو میده به سایت
    اونا جنس رو میفرستن و من بعد از تائید اونا پول رو میدن به فروشنده.
    تازه اینم مطمئن نیستم بشه جنس رو برای شما فرستاد یا نه . چون تو ثبت نام آدرس خودم رو دادم
    باید هماهنگ کنم پیک بره بگیره و برا شما بیاره
    این بهترین راهه
    مرسی

------------------------------------
    نشد
    با مدیریت سایت حرف زدم میگه فقط باید یه آدرس بدی برات بفرستیم
    Last edited by Mohammadkiller; 06-02-2013 at 12:11.

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

ولی به نظر من آمپ برق نداره. مشخصه برو سویچ رو کلا ببند بعد یه نگاه به آمپ بنداز
    اصلا وقتی میخوای سیستم رو نصب کنی نصاب میگه برو سویچ رو ببن که اتصالی چیزی نکنه ، خوب یعنی چی؟؟ یعنی برق قطع میشه دیگه
    بازم میگم من اینو شنیدم و خودم تخصصی تو این زمینه ندارم

من تو یه سایتی خوندم:

Panel Beep: بعد از خاموش کردن ماشین 30 تا بوق جفتی میزنه که ای وای یادت نره پنل رو از شر دزد نجات بدی! البته وقتی فقط از آمپلی فایر تو صندوق و بدون هیچ باند مستقیم متصل به پخش صدا میگیرید از این اخطار خبر نیست.
    مرسی از محمد جان و همینطور باقی دوستان

ولی فکر کنم ربطی به آمپ نداره. چون صدای بیپ دکمه های روی پخش هم وقتی تنظیمش روشن هست کار نمیکنه. فکر کنم نصاب سیم مربوط به بیپ و اینارو (اگر وجود خارجی داشته باشه) وصل نکرده!
    شایدم چون بلندگو های فابریک تو مدار نیستن صدا در نمیاد، ممکنه کلا این صدای بیپ رو برای حالت اتصال مستقیم با بلندگوها ساختن نه وقتی میره تو آمپ (به قول جمله آخری که نقل قول کردی)

16. 2 کاربر از m.aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •