اینو به اندیشه میل کن یا به مدیرشون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینو به اندیشه میل کن یا به مدیرشون
کسی این مشکل رو نداره ؟
دوستان سلام و خسته نباشید
بنده الان 512 - 6 گیگ اندیشه رو دارم
میخواستم یک سوالی بپرسم
من تصمیم گرفتم که برم شاتل.با همین سرعت و قیمت اش هم که خوبه.
اما سوالم اینه که واقعا "سرویسهای +ADSL2 اقتصادی (ECO)" شاتل خوب هست یا خیر؟
بعدش نمایندگی شاتل توی کدوم خیابون هست در رشت؟
ممنون
موفق باشید
یا علی
128 نه.قبلا 128 رو 1 مگ بسته شده بود اما دیگه اینجوری نیست. به نظر من 128 اندیشه بهتره. اما بقیش خوبه.کلا سرعت بقیه سرویساش از اندیشه بالا تره.من 2 مگ ECO دارم و خیلی راضیم. دفترش حاجی آباده. روبه رو پاساژ گوهر. ساختمون کسری
اندیشه مگه مدیر هم داره؟
مستقیم که نمیشه واسه مدیر فرستاد، میشه؟
سایتشو دیدم خبری نبود
برید دم در خونش بهش بدینچه میدونم یه کاریش بکنید دیگه
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
آقا من که اندیشه گرفتم خوب گفتن 10 روز طول میکشه تا از مخابرات فعال شه ولی بدون طرف میشه بگین اگه بخوام ماه بعد بیام شاتل یا گیلانت یا ... بازم باید 10 روز واسه مخابرات صبر کنم یا فعال سازی سرویس adsl روی یه خط همون بار اوله و دیگه نیاز به فعال سازی در مخابرات نیست؟؟؟
اصلا میشه هر ماه از یه شرکت گرفت؟؟؟؟
اگه شرکت جدیدت پورت خالی داشته باشه برا این انتقال حدود 5 روز اینترنتت قطع میشه. برا من 5 روز طول کشید.
من ميرم شركت انديشه اخر اين ماه ولي نه واسه شكايت از دست كاركنانش ميرم فسخ ميكنم قراردادمو.
من 3 سال هست مشترك انديشه هستم الان 7 ماه هست خيلي اوضاع انديشه به هم ريخته.
قبلا يه ساپورتي داشت الان همونم نداره.
قبلا دروغ نميگفتن و مشكل رو حل ميكردن ولي الان هم دروغ ميگن به ادم هم هيچ مشكلي رو حل نمي كنن.
در كل ساپورت خوبي كه انديشه داشت الان 0 شده.
بسيار هم ناراضي هستم از اين شركت تو اين چند ماه.
نميخوان قبول كنن بيش از حد مجاز دارن نت اراه ميدن و اين رو كيفيت نتشون تاثير ميزاره بجاي قبول كردن واقعيت ميگن سرور هاي ديگه مشكل دارن.
كامپيوتر شما مشكل داره خلاصه از اين حرفا.
اميدوارم يكم صداقت چاشني كارشون بشه از اين به بعد.
دوستان من سذرویس 512 دارم اما شبا سرعت دانلود به 10 کیلوبایت در ثانیه میرسه و بیشتر نمیشه از اندیشه سبز
الان تماس گرفتم با خانوم باقری صحبت کردم یه لینک بهم داده
میگه شب 1 به بعد برو تو این لینک سرعتتو ببین بهم بگو این سایت سایت وزارت فناوری اطلاعات هست یه سرعت سنگ دقیق و حرفه ای هست.گفت اگر کمتر از 512kbps سرعتتو نشون داد حتما بگو ما مشکلتونو برطرف میکنیم هرچی میگم سرعت دانلودم اینه میگه اون ملاک نیست سایت فناوری اطلاعات ملاکه اخه بابا این خانوم گفت این لینکی که دادم ماله سرور قزوین هست نزدیک ترین سرور به ما از اینجا باید تست بگیری دانلود از سرور های خارجی اصلا ملاک نیست بابا این چه حرف مسخره ای هست که زده اخه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تست سرویسم تو این سایت که دادی. یکم سر در آوردن ازش سخته. من که نفهمیدم چی شد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)