خوب فروم که همینجا هست.خیلی هم راحت تره.دیگه برای چی باید اونجا فروم فارسی داشته باشیم؟
برای استفاده دو نفر از یه کامپیوتر هم فکر کنم یه قانون بود به نام share ip connection که میری تو settings آی پی دستگاهتون رو وارد میکنید و استفاده میکنید.
خوب فروم که همینجا هست.خیلی هم راحت تره.دیگه برای چی باید اونجا فروم فارسی داشته باشیم؟
برای استفاده دو نفر از یه کامپیوتر هم فکر کنم یه قانون بود به نام share ip connection که میری تو settings آی پی دستگاهتون رو وارد میکنید و استفاده میکنید.
بابا شما ها چرا دارین تریپ های ایرانمیو ول میکنین میرین تریپای چرت و مذخرف آشغال خارجی؟؟؟
اگه از تریپ اونا بریم بیرون همگی جمع شیم یه تریپ به خدا رنکمون میشه اول و اون تریپ فایت رنکش میشه 500
آقا من هم از اول همینو گفتم ، یه ترایب ایرانی هم ساختیم ولی تصمیم جمعی این شد که بریم تو فایت.
ببین ما چندین بار این موضوع رو دیدیم ولی سرانجامی نداشت ابته با هات موافقم بیاین جمع شیم ویه تریپ ایرانی بدون نژاد پرستی و با نام درست و حسابی بزنیمبابا شما ها چرا دارین تریپ های ایرانمیو ول میکنین میرین تریپای چرت و مذخرف آشغال خارجی؟؟؟
اگه از تریپ اونا بریم بیرون همگی جمع شیم یه تریپ به خدا رنکمون میشه اول و اون تریپ فایت رنکش میشه 500
در ضم ببینید شاهمون بیاد فقط کسی باشه که حداقل تجربه داشته باشه
تو اون یکی ورلد عین صفا و ...
دیگه یکی که امتیازی تجربه ای نداره نزنه
در ضم تورو خدا apandana نزنین یه اسم بی طرف و کامل که نشان گر قدرت و ... هست رو بزنین نه ایرانی بودن رو
البته نمیگم معنی ایرانی نداشته باشه می گم فقط پارس و ... نزارین
ok
Last edited by B O L O T; 24-11-2007 at 14:58.
اره حتما شما ساختین تا شاه بشین نمیشه من حتی اگه خودم هم بودم قبول نمیکردمآقا من هم از اول همینو گفتم ، یه ترایب ایرانی هم ساختیم ولی تصمیم جمعی این شد که بریم تو فایت.
رای من صفا و بردیا هست حالا یه رای گیری بزنیم
تا ببینیم
عیبی نداره چند وقت دیگه قوی شدیم کودتا میکنیم
اشتباهت اینجاش اگه کودتا کنیم فایت با ما دشمن میشه
ولی از همین الان بزنیم بیرون امکان دوست شدنمون بیشتره
ببین شما اگه بیایید تریپ ما فایت رنکش میشه 500
یعنی همه ایرانیا برن اون 9 نفرم نمیشه!
من یه تریپ زدم:
~Tribal Wars Force~
~TWF~
هیچ کسم نمیدونه ایرانی هستیم که بریزه سرمون
هر کس میخواد جوین شه بگه اینوایتش کنم
میخوام با همت شما ها تریپ رو برسونم رنک 1
اگه شما از فایت بیایید بیرون اون 1000 پینتم نمیشه
دوست عزیز. معذرت میخوام ولی فکرت بچه گونه س. من نمیخاستم شاه بشم . اونو ساختم چون فکر میکردم بشه ایرانی ها رو جمع کرد. الانم که من حرفی ندارم. بازم معذرت می خوام.
عزیزیانم کسیایی که تجربه دارن شاه میشن
من خودم تجربه دارم (ولی نوبل شدم توی ورلد 10)
نمیگم من خیلی دانام
اگه بیان توی تریپم حتما من کسایی مثل بهزاد و هادی و صفا و یوسف و.. اینا رو معاون میکنم چون میدونم که واقعا سرشون میشه
ولی نه یه عضو جدید که هیچی از مدیریت تریپ نمیدونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)