تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 932 از 1174 اولاول ... 4328328829229289299309319329339349359369429821032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,311 به 9,320 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

زیدان: می‌خواهم به رئال کمک کنم

ستاره فرانسوی می‌گوید مطمئن است روزی به رئال بازخواهد گشت.

سایت گل: زین‌الدین زیدان اعلام نکرد که آیا در پویش انتخاباتی فلورنتینو پرس حضور خواهد داشت یا نه، اما گفته دوست دارد به تیم سابقش کمک کند. گفته می‌شود اسطوره فرانسوی به رئال بازخواهد گشت و خود او می‌گوید: «مطمئن هستم که افرادی که با پرس کار می‌کنند کاملا مناسب هستند. همواره در تماس با پرس بوده‌ام و حرف‌های ما هم لزوما درباره انتخابات ریاست رئال نبوده. با این وجود که او از من درخواست کمک نکرده، ولی من همیشه آماده کمک به رئال هستم.»

زیدان همچنین می گوید: «بازگشت پرس برای رئال مادرید بسیار مهم است، چون او می‌تواند اوضاع باشگاه را برگرداند. او تصویر رئال را عوض خواهد کرد و این تیم را به شرایطی مناسب بازخواهد گرداند. کارهای زیادی هست که باید انجام شود.» هافبک سابق تیم ملی فرانسه همچنین درباره موفقیت بارسلونا گفته: «خیلی اذیت می‌شوم وقتی می‌بینم بارسلونا این قدر عالی است. آنها مثل همیشه معرکه هستند.»

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض پرز رسما کاندیداتوری خود را اعلام کرد

به گزارش RmadridFC: انتظاراتی که می رفت به وقوع پیوست و پرز امروز صبح در کنفرانس خبری که خود او برنامه ریزی اش کرده بود رسما" کاندیداتوری خود را اعلام کرد.

]

رئیس سابق رئال مادرید فلورنتینو پرز رسما خود را آماده برای شرکت در انتخابات رئال در تاریخ 14 ژوئن (24 خرداد) اعلام کرد.

رئیس سابق که به احتمال زیاد دوباره باید وی را رئیس بنامیم امروز در کنفرانس خبری گفت:"درباره ی فصلی که گذشت هیچ چیزی نمی خواهم بگویم اما با دیدن این همه فشار بر رو روی رئال مادرید تصمیم گرفتم کاندید ریاست این باشگاه شوم و در همین جا رسما" کاندیداتوری خود را اعلام می کنم"

پرز درباره ی کالدرون و استعفا ی او در میانه ی فصل نیز گفت:"من برای این کاندید شدم زیرا می خواهم رئال مادرید را از فشاری که رئسای قبلی بر آن وارد کرده اند نجات دهم"

پرز که در سال 2000 میلادی به عنوان رئیس رئال انتخاب شده بود و توانسته بود که به مدت 6 سال در این باشگاه دوام بیاورد ولی چون رئال نتوانسته بود در 3 سال پایانی ریاست وی جامی کسب کند از سمتش بر کنار شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض په په بخشیده نشد

به گزارش RmadridFC: تلاش سران باشگاه مادریدی برای کاهش محرومیت په په بی نتیجه ماند.

مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا،درخواست سران باشگاه رئال برای کاهش محرومیت ده دیدار په په را رد کردند. مدافع پرتغالی رئال پس از حرکت خشونت آمیزی که در جریان دیدار این تیم مقابل ختافه انجام داد، از همراهی تیمش برای ده دیدار آتی محروم شد. او پس از انجام خطا برروی کاسکرو، که خطای پنالتی بود، به سمت او حمله ور شده و با لگد به او زد و پس از آن مشتی را روانه صورت یکی دیگر از بازیکنان ختافه نمود و با دریافت کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شد.

این طور شنیده می شد که او با 2 محرومیت مواجه خواهد شد که هر یک از این 2 محرومیت او را از حضور در 4 دیدار محروم خواهد ساخت و محرومیت از 2 بازی دیگر نیز به دلیل انجام 2 حرکت خشن خواهد بود. سران باشگاه مادریدی در این میان درخواستی را برای کاهش محرومیت او دادند، چرا که از نظر آنها په په یک رفتار غیرورزشی را به صورت ممتد انجام داده بود و نباید به عنوان 2رفتار غیرورزشی جداگانه در نظر گرفته می شد. او به دلیل لگدی که به کاسکرو زد، از حضور در 4 دیدار محروم خواهد بود و مشتی که روانه صورت خوان آلبین نمود نیز 4 هفته دیگر او را از میادین ورزشی به دور نگاه خواهد داشت.یک جلسه محرومیت برای توهین به داور و یک جلسه نیز برای دریافت کارت قرمز برای او در نظر گرفته خواهدشد.په په علاوه براینکه نمی تواند در دیدارهای باقی مانده رئال را همراهی کند ، در 4 دیدار ابتدایی فصل بعد نیز غایب خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض علاقه سانچس به مربیگری در رئال

به گزارش RmadridFC: مربی مکزیکی آلمریا علاقه اش را به مربیگری در سانتیگو برنابو ابراز کرد...

هوگو سانچس سرمربی آلمریا علاقه اش به مربیگری در رئال را اعلام کرد و متذکر شد اگر پیشنهاد مناسبی از دیگر تیم ها به او ارائه شود می تواند آلمریا را ترک کند.سانچس مکزیکی که امسال برای هدایت آلمریا وارد اسپانیا شده روزی در رئال به عنوان بازیکن یک ستاره بود.

او در گفتگو با Canal Sur Radio می گوید :"آرزویم مربیگری در رئال است.صرف نظر از این که چه کسی ریاست رئال را به عهده خواهد گرفت امیدوارم به آرزویم برسم."او در ادامه می گوید :"در هر شرایطی که باشم پیشنهاد رئالی ها را خواهم پذیرفت.مشکلی با ترک آلمریا ندارم چرا که در قراردادم ذکر شده اگر پیشنهادی از باشگاه بزرگی داشته باشم می توانم آلمریا را ترک کنم."

سانچس در جوا سئوالی در مورد اینکه آیا پیشنهاد بارسلونا را برای مربیگری خواهد پذیرفت گفت :"اولا فکر نمی کنم با توجه به گذشته رئالی من ، مسئولان بارسا به من پیشنهادی دهند اما اگر هم پیشنهادی دهند من نخواهم پذیرفت."

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

به گزارش RmadridFC: مربی مکزیکی آلمریا علاقه اش را به مربیگری در سانتیگو برنابو ابراز کرد...

هوگو سانچس سرمربی آلمریا علاقه اش به مربیگری در رئال را اعلام کرد و متذکر شد اگر پیشنهاد مناسبی از دیگر تیم ها به او ارائه شود می تواند آلمریا را ترک کند.سانچس مکزیکی که امسال برای هدایت آلمریا وارد اسپانیا شده روزی در رئال به عنوان بازیکن یک ستاره بود.

او در گفتگو با Canal Sur Radio می گوید :"آرزویم مربیگری در رئال است.صرف نظر از این که چه کسی ریاست رئال را به عهده خواهد گرفت امیدوارم به آرزویم برسم."او در ادامه می گوید :"در هر شرایطی که باشم پیشنهاد رئالی ها را خواهم پذیرفت.مشکلی با ترک آلمریا ندارم چرا که در قراردادم ذکر شده اگر پیشنهادی از باشگاه بزرگی داشته باشم می توانم آلمریا را ترک کنم."

سانچس در جوا سئوالی در مورد اینکه آیا پیشنهاد بارسلونا را برای مربیگری خواهد پذیرفت گفت :"اولا فکر نمی کنم با توجه به گذشته رئالی من ، مسئولان بارسا به من پیشنهادی دهند اما اگر هم پیشنهادی دهند من نخواهم پذیرفت."
    كم مونده كه منم برم كانديد مربيگري رئال شم

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دو روز دیگه قلعه نوعی و علی پروین و وینگادا و ... هم اعلام امادگی میکنن !
    به چه روزی افتادیم ما !

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

نترسین پرز حتما یه مربی بزرگ هم خواهد آورد

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

بابا، حالا سانچز که عیبی نداره. درسته جونه و هنوز برای مربی گری در رئال خیلی زوده، اما هر چی باشه اسطوره باشگاه خودمونه و غریبه نیستش.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

بابا، حالا سانچز که عیبی نداره. درسته جونه و هنوز برای مربی گری در رئال خیلی زوده، اما هر چی باشه اسطوره باشگاه خودمونه و غریبه نیستش.
    يه كسيه تو مايه هاي دايي
    هيچ كس دوست نداره اسطوره ها خراب شن
    پرز همچين اشتباهي نميكنه

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

يه كسيه تو مايه هاي دايي
    نگین این حرفو تورو به خدا......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •