تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 932 از 2376 اولاول ... 432832882922928929930931932933934935936942982103214321932 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,311 به 9,320 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

احتمال بازگشت حسین کاظمی به ترکیب استقلال قوت گرفت

هافبک دفاعی تیم فوتبال استقلال تهران که در دو بازی گذشته این تیم غایب بود، به احتمال فراوان در بازی آتی برابر پاس همدان به میدان می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کاظمی پس از دربی شهر تهران با یک جلسه محرومیت از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال روبرو شد و در بازی مقابل مقاومت سپاسی شیراز به میدان نرفت. به دنبال این محرومیت یک جلسه‌ای امیر قلعه نویی از وجود کاظمی در بازی برابر برق شیراز نیز استفاده نکرد و به جای او یدالله اکبری را به میدان فرستاد.

اکبری برخلاف بازی استقلال - مقاومت سپاسی تاثیر آنچنانی بر جریان بازی نداشت و حتی یک پنالتی را از دست داد. عملکرد نه چندان جالب توجه اکبری باعث شده تا قلعه نویی برای بازی با پاس از وجود این بازیکن چشم پوشی کند و تصمیم به استفاده از حسین کاظمی بگیرد.

کاظمی مرد ثابت خط میانی استقلال در بازیهای خارج از خانه طی فصل جاری بوده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

"ميثم منيعي": هدفم پوشيدن پيراهن تيم ملي فوتبال است
    هافبک چپ‌پاي تيم فوتبال استقلال تهران که اين روزها توسط "امير قلعه‌نويي" در جمع 11 بازيکن اصلي قرار مي‌گيرد، به دنبال اين است تا با جلب نظر "علي دايي" به تيم ملي فوتبال ايران دعوت شود.

"ميثم منيعي" روز شنبه به خبرنگار ايرنا گفت: خوشحالم که قلعه‌نويي به من توجه مي‌کند و سعي دارم با ارائه بازي‌هاي تاثيرگذار هم به استقلال کمک کنم و هم اينکه بعد از مدت‌ها به تيم ملي دعوت شوم.
    منيعي همچنين اظهار داشت: حضور در بازي‌هاي ملي آرزوي هر بازيکني است و اطمينان دارم که با درخشش در ليگ برتر، در فهرست بازيکنان تيم ملي براي بازي مقابل تيم امارات قرار گيرم.
    اين بازيکن در ادامه با اشاره به توقف استقلال برابر برق شيراز گفت: ما بايد در تمامي بازي‌هاي خانگي به سه امتياز برسيم، اما بازي دفاعي شيرازي‌ها و همچنين وقت تلف کردن‌هايشان اين اجازه را از استقلال گرفت تا در روزي که تيم‌هاي بالاي جدول امتياز از دست دادند، فرصت خوبي را براي قرار گرفتن در جمع مدعيان از دست بدهيم.
    وي در پايان حرف‌هايش ابراز اميدواري کرد تا استقلال، در هفته يازدهم ليگ برتر، پاس را در خانه‌اش شکست دهد تا از اين طريق بالاخره در ليگ هشتم حرفه‌اي به جمع تيم‌هاي بالاي جدول رده بندي برسد.
    ديدار تيم‌هاي فوتبال استقلال تهران و برق شيراز که ديدار عقب افتاده از هفته پنجم ليگ بود، در پايان 90 دقيقه با نتيجه يک بر يک مساوي تمام شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طالب‌لو: امتيازات از دست رفته مشکل ساز مي‌شوند
    دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است که امتيازات از دست رفته در ديدارهاي خانگي در پايان فصل براي اين تيم مشکل ساز مي‌شوند.

وحيد طالب‌لو روز شنبه درباره تساوي تيمش برابر تيم برق شيراز به خبرنگار ايرنا گفت: من از طرفداران استقلال به دليل متوقف شدن برابر برق عذرخواهي مي‌کنم و اميدوارم در بازي بعد بتوانيم با گرفتن امتيازات کامل، تساوي خانگي برابر برق شيراز را جبران کنيم.
    وي افزود: وقتي بيش از نيمي ازسکوهاي ورزشگاه پر مي‌شود، ما بايد بيشتر از هميشه تلاش کنيم تا با شکست دادن حريف،هواداران را خوشحال به خانه‌هايشان بفرستيم.
    اين بازيکن بااشاره به اينکه هر تيمي با توجه به شرايط ، روش خاصي را براي خود در نظر مي‌گيرد، اظهارداشت: برقي‌ها که قبل از هر چيز به فکر شکست نخوردن و باقي ماندن رکوردشان بودند، در اکثر دقيقه‌ها تدافعي عمل مي کردند و در نهايت هم توانستند با همين شيوه امتياز با ارزشي را به حساب خود واريز کنند.
    طالب‌لو در خصوص بازي بازيکنان استقلال گفت: همه ديدند ما يکي از بهترين‌ فوتبال‌هايمان را در چند وقت اخير به نمايش گذاشتيم، البته کماکان در زدن ضربات‌ آخر دقت عمل لازم را نداريم و به همين دليل امتيازات زيادي را از دست مي‌دهيم که به طور حتم اين امتياز از دست دادن‌ها در پايان فصل مشکلات زيادي را براي استقلال به وجود خواهند آورد.
    تيم فوتبال استقلال تهران در پايان هفته دهم ليگ برتر با 15 امتياز در رتبه پنجم جدول قرار دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حکم او تا دو روز ديگر اعلام مي شود
    برهاني: اشتباه کردم،حرکتم غير ورزشي بود

مهاجم تيم استقلال تهران با اعتراف به اشتباهش در ديدار دربي اظهار داشت: حرکتم غير ورزشي بود؛چون سوت داور را شنيدم،اما به آن توجه نکردم!

"آرش برهاني" در گفت و گو با خبرنگار ورزشي برنا اظهار داشت: روز گذشته در جلسه کميته انضباطي حاضر شدم و درخصوص حرکاتم در دربي با آقاي شريفي صحبت کردم. به نظرم جلسه خوبي بود و صحبت هاي خوبي بين ما رد و بدل شد.
    وي افزود: هر حکمي که آقاي شريفي بدهد،با جان و دل مي پذيرم. خودم قبول دارم اشتباه کردم و منتظرم که کميته انضباطي حکم بدهد. مي دانم حرکتم در بازي با پرسپوليس غير ورزشي بوده و نبايد آن کار را انجام مي دادم.
    شايان ذکر است در نيمه دوم ديدار تيم هاي استقلال و پرسپوليس درحالي که "سعد کميل" آفسايد اعلام کرده بود،برهاني نزديک به چهل متر با توپ حرکت کرد تا به اعتقاد کميته انضباطي خطاکار قلمداد شود.
    حکم اين بازيکن تا دو روز ديگر اعلام مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

درخواست قلعه نويي از مسئولان
    کاري کنيد در ورزشگاه قدس تمرين کنيم!

آخرين تمرين استقلال قبل از ديدار با پاس همدان امروز در ورزشگاه دستگردي برگزار مي شود.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا"استقلالي ها امروز از ساعت 30/15 در ورزشگاه دستگردي حاضر مي شوند تا برگزار کننده آخرين تمرين خود قبل از سفر به همدان باشند.
    از آنجا که آبي پوشان فردا با يک دستگاه اتوبوس به همدان مي روند،ديگر زماني براي شاگردان قلعه نويي نيست که تمرينات خود را در تهران ادامه دهند.
    به همين منظور قلعه نويي از مسئولان استقلال درخواست نموده شرايطي را فراهم آورند که تيمش يک جلسه در ورزشگاه قدس همدان تمرين کند.
    گفتني است ديدار تيم هاي استقلال تهران و پاس همدان روز سه شنبه هفته جاري در ورزشگاه قدس همدان برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نوري بازهم قهر کرده است؟!
    پيشنهاد هافبک استقلال از ابومسلم

غيبت مجدد ميلاد نوري در تمرينات استقلال تهران سبب شد که دوباره زمزمه هاي قهر او از استقلال شنيده شود.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" نوري پس از ديدار تيم هاي استقلال و برق شيراز در تمرينات آبي پوشان شرکت نکرد تا بسياري اعتقاد داشته باشند که نوري قهر کرده است.
    بازي نرسيدن به اين بازيکن جوان سبب شده که نوري از شرايطش در استقلال ناراضي باشد و درگفت و گو با مسئولان باشگاه در پي دريافت رضايتنامه باشد.
    اين بازيکن مدعي شده از تيم ابومسلم پيشنهاد دارد و در صورت موافقت استقلال راهي مشهد مي شود.
    Last edited by bayern; 19-10-2008 at 16:58.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تقلید...............

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شايد با اين كارا بتونن يه حالي به تاپيكشون بدن
    مرديم از بي رقيبي

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

چه زود گذشت.پس فردا بازی داریم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در هتل المپيک خبري از درگيري نبود
    گفت و گوي خصوصي قلعه نويي و اکبري

برخلاف اخبار منتشر شده درخصوص درگيري در رختکن تيم استقلال تهران، روابط قلعه‌نويي و اکبري حسنه بود؛ تا جايي که در هتل المپيک نيز اين دو در کنار يکديگر نشسته بودند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در پايان ديدار تيم هاي استقلال تهران و برق شيراز خبرهايي درخصوص درگيري قلعه نويي و اکبري منتشر شد.
    گفته شد پس از آنکه اکبري ضربه پنالتي استقلال را در دقيقه 77 خراب کرد،با برخورد بد قلعه‌نويي در رختکن مواجه شده است،اما اتفاقات هتل المپيک حکايت از موضوعي ديگر داشت.
    افرادي که در پايان ديدار استقلال و برق در هتل المپيک حضور داشتند،ديدند که قلعه نويي،اکبري را به گوشه اي کشانده بود و با او درخصوص بازي صحبت مي کرد.
    سرمربي استقلال به اکبري مي گفت بايد ضربه پنالتي را بهتر مي زدي تا تيم به سه امتياز برسد، حالا که گل نشده ايرادي ندارد.در بازيهاي آينده جبران مي کنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •