"ميثم منيعي": هدفم پوشيدن پيراهن تيم ملي فوتبال است
هافبک چپپاي تيم فوتبال استقلال تهران که اين روزها توسط "امير قلعهنويي" در جمع 11 بازيکن اصلي قرار ميگيرد، به دنبال اين است تا با جلب نظر "علي دايي" به تيم ملي فوتبال ايران دعوت شود.
"ميثم منيعي" روز شنبه به خبرنگار ايرنا گفت: خوشحالم که قلعهنويي به من توجه ميکند و سعي دارم با ارائه بازيهاي تاثيرگذار هم به استقلال کمک کنم و هم اينکه بعد از مدتها به تيم ملي دعوت شوم.
منيعي همچنين اظهار داشت: حضور در بازيهاي ملي آرزوي هر بازيکني است و اطمينان دارم که با درخشش در ليگ برتر، در فهرست بازيکنان تيم ملي براي بازي مقابل تيم امارات قرار گيرم.
اين بازيکن در ادامه با اشاره به توقف استقلال برابر برق شيراز گفت: ما بايد در تمامي بازيهاي خانگي به سه امتياز برسيم، اما بازي دفاعي شيرازيها و همچنين وقت تلف کردنهايشان اين اجازه را از استقلال گرفت تا در روزي که تيمهاي بالاي جدول امتياز از دست دادند، فرصت خوبي را براي قرار گرفتن در جمع مدعيان از دست بدهيم.
وي در پايان حرفهايش ابراز اميدواري کرد تا استقلال، در هفته يازدهم ليگ برتر، پاس را در خانهاش شکست دهد تا از اين طريق بالاخره در ليگ هشتم حرفهاي به جمع تيمهاي بالاي جدول رده بندي برسد.
ديدار تيمهاي فوتبال استقلال تهران و برق شيراز که ديدار عقب افتاده از هفته پنجم ليگ بود، در پايان 90 دقيقه با نتيجه يک بر يک مساوي تمام شد.