هیچ راهی نداره فقط باید مراحل بازی رو طی کنید.
به این میگن یه بازیه جدی و به هیچ کس رحم نمیکنه
من با افتخار الان لول 24 میباشم و بسی خوشم![]()
هیچ راهی نداره فقط باید مراحل بازی رو طی کنید.
به این میگن یه بازیه جدی و به هیچ کس رحم نمیکنه
من با افتخار الان لول 24 میباشم و بسی خوشم![]()
نه آخه رفتنی که میشه بری ولی مثلا برای هر مرحله باید ماشین خاص بگیرم...هی باید پول خرج کنی حیفه![]()
بسته به شرایط شما توی بازی خوده بازی واستون ماشین آزاد میکنه که فقط باید یکم قدرت ماشین رو بالا تر ببرید
من که الان خودم لول 24 هستم و راننده شاگردم لولش 14 هست فکر کنم فقط 4 یا 5 تا ماشین خریدم
تمام مراحل رو با ماشین هایی که خوده بازی آزاد میکنه رفتم.همین دیشب zonda که قیمتش 2.600.000 بود رو
آزاد کردم.لول 14 یا 15 بودم که bogatti آزاد شد و نصف بیشتر مراحل رو با اون رفتم
آره درسته من پس الکی پول بهش دادم![]()
دوستان HEAVY RAIN از تو هارد داخلی اجرا میشه؟؟
بازی رو که اجرا میکنم یه اریگامی گوشه صفحه سمت راست میاد چشمک میزنه ولی هر چه قدر وایمیسم بازی نمیاد فقط اون چشمک میزنه..!
یکی کمک کنه لطفا!!!
توی بازی WWE SmackDown vs. Raw 2011 وقتی شخصیت انتخاب می کنم بعد که فیلم ورودشون رو نشون میده بعد مینویسه Now Loading بعد دیگه نمیاد . 10 دقیقه هم صبر کردم چرا ؟ اهم اهم
عزیز گفتم که بازیه wwe smackdown vs raw 2011 رو از روی هارد کنسول اجرا نکنید.
فقط از روی هارد اکسترنال.
سلام دوستان
من الان مکه هستم
دیشب رفتم از نمایندگی سونی یک ps3 گرفتم حالا که اومدم وصل کردم میبینم آنچنان که باید گرافیک نداره
یعنی تصویر وضوح نداره به عنوان مثال در بازی pes2011 توی بازی نوشته ها اصلا واضح نیست توی بازی اسم بازیکن ها که بالای سرشون نوشته میشه خیلی در هم هست و کلا بازی گرافیک و وضوح تصویر بالایی نداره!
با کابل معمولی هم وصل کردم( همون سه فیش زرد و قرمز و سفید)
در مقایسه با pes 2011 کامپیوتر واقعا خیلی بی کیفیته
حالا میخوام ببینم اشکال از دستگاه هست یا تلوزیون یا کابل؟
ترسم از این هست که دستگاه مشکل داشته باشه
راستی توی تنظیمات دستگاه هم رفتم ولی درست نشد!
یه جایی رزولیشن رو ازم سوال کرد چند تا گزینه داشت مثل 720p یا pal و .... ولی غیر از pal هیچ کدوم رو نمیشد انتخاب کرد
ممنون میشم کمکم کنید![]()
دوست عزیز جهت تصویر مناسب باید از کابل hdmi خوب استفاده کنین و تصویر رو برروی led,lcd ya plasma ببینین تا کیفیت مناسب داشته باشه البته هر چه tv بهتری داشته باشین خوب تصویر هم مناسب تر هست.
این بازی WWE All Stars هر دفعه نصب می خواد باید چکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)