تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 931 از 1849 اولاول ... 43183188192192792892993093193293393493594198110311431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,301 به 9,310 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه himyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

های وب از امشب دیگه نمیزاره وارد پنلم بشم!!!!!!!!!
    من فقط مدرک کارت ملی رو آپلود کردم و زنگ زدم که بپرسم چرا ارتباط من رو یکطرفه قطع کردید میگن چون مدرکی ارسال نکردی!!!!!!!!!
    منم دارم میرم شاتل یا آسیاتک بگیرم.6 ماهی هست که های وب جز اعصاب خردی چیزی برای من نداشته.روزانه قطعی های زیادی داشت و سرعتش هم افتضاح بود

های وب بای

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مشخص نیست کی فشفشه ها برای هر کاربر اضافه میشه !!!
    پس از بررسی مدارک کلیه مشترکین , زمان مشخصی اعلام نشده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما احساس نمیکنید سرعت دانلود رو محدود کردن ؟ من از تورنت یا رپیدباز یا mul.ir بیشتر از 150 تا نمیتونم بگیرم !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

در صورتی که قبلا مدارک رو برای شرکت آپلود نمودید و تمامی این مدارک در قسمت فایل فعلی شما قابل مشاهده است ولی با این وجود باز هم پیام " آپلود اطلاعات " براتون نمایش داده میشه , کافی اسکن یکی از مدارک رو ارسال نمایید و یا یکی از فایل ها را سیو کرده و مجددا ارسال کنین. با این کار اخطار مربوط به ارسال مدارک دیگر برای شما نمایش داده نخواهد شد.
    ایا سرعت ها بهتر میشه؟ لطفا اینو بگید
    شایدم فیلتر ها رومیخان وردارند؟
    این طرح ازکی اجرا میشه؟ فکر میکنم دلیل حذف شبانه بعضی شرکتها کمکم داره مشخص میشه

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سرعت الان برای 64 هست!
    تا دیروز همین ساعت 450 بود!!!

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یکی از دوستانم rozbeh تو انجمن هستش از چالوس پارسال سرویسش خوب بود اما این چند ماه به قدری افتضاح شده که فرار کرد الانم از اسیاتک داره و راضیه. شما هم سمت های وب نیا فعلا

Sent from my iPhone using Tapatalk
    امیر تایم رایگان آسیاتک و داشته باش ، سرویس 10مگ،راحت تو 2 ساعت 4.5 گیگ می گیره،پینگ هم عالی شده ، بیا آسیاتک راستی های وبت تک لینکش درست شده؟

تست از سرور خارجی در زمان خارج تایم رایگان :

Last edited by ruzbeh1; 07-12-2014 at 10:51.

7. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

امیر تایم رایگان آسیاتک و داشته باش ، سرویس 10مگ،راحت تو 2 ساعت 4.5 گیگ می گیره،پینگ هم عالی شده ، بیا آسیاتک راستی های وبت تک لینکش درست شده؟

تست از سرور خارجی در زمان خارج تایم رایگان :

اسیاتک جدیدا خوب شده انگار. اخه منطقه ما پورت محدوده بعدشم خطم ضعیفه بعدشم اخرین باری که از اسیاتر سرویس داشتم حرفم شد چون هر روز ریت خط و میاوردن پایین اما اگر شد میام.
    های وب تک کانکشن باورت نمیشه پنجشنبه و جمعه انگار نت نداشتی کلا ، اگر یادت باشه تا قبل 12 ظهر تک کانکشن معمولیه بعدش منهدم میشه تا 2 شب بعدشم که تایم رایگان بازم منهدم میشه. فکر کنم فقط کاربر میگیره و اعتقادی به ارتقا پهنای باند نداره. فقط پورت اضافه می کنه.

9. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اسیاتک جدیدا خوب شده انگار. اخه منطقه ما پورت محدوده بعدشم خطم ضعیفه بعدشم اخرین باری که از اسیاتر سرویس داشتم حرفم شد چون هر روز ریت خط و میاوردن پایین اما اگر شد میام.
    های وب تک کانکشن باورت نمیشه پنجشنبه و جمعه انگار نت نداشتی کلا ، اگر یادت باشه تا قبل 12 ظهر تک کانکشن معمولیه بعدش منهدم میشه تا 2 شب بعدشم که تایم رایگان بازم منهدم میشه. فکر کنم فقط کاربر میگیره و اعتقادی به ارتقا پهنای باند نداره. فقط پورت اضافه می کنه.

پس هنوزم مثل قبل هستش،من یادمه سرویس های ویم هر زمان مشکل داشت واسه تو هم اون زمان مشکل داشت،الان تک لینک سرور داخلی های وب هم 12 ظهر به بعد وضعیتش خرابه؟تایم اوتم حتما" داره؟الان به نظر من از نظر کیفیت و سرعت دانلود پارس آنلاین و آسیاتک نسبت به بقیه شرکتا وضعشون بهتره

11. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

پس هنوزم مثل قبل هستش،من یادمه سرویس های ویم هر زمان مشکل داشت واسه تو هم اون زمان مشکل داشت،الان تک لینک سرور داخلی های وب هم 12 ظهر به بعد وضعیتش خرابه؟تایم اوتم حتما" داره؟الان به نظر من از نظر کیفیت و سرعت دانلود پارس آنلاین و آسیاتک نسبت به بقیه شرکتا وضعشون بهتره
    سرور داخلی زیاد کار نمی کنم اما داخلی بهتره نسبت به خارجی خودت دیگه میدونی داخلی براشون مفت میوفته اما خارجی هزینه نمی کنن. زنگ برنی پشتیبانی دیدی که چی می گن با idm از سایت داخلی تست بگیرید؟!؟ جرأت این و ندارن بگن ویندوز و یا یک نرم افزار دیگه خارجی انلاین آپدیت کن چون تک کانکشن خارجی در حد 128 کیلوبیته!!!

13. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرور داخلی زیاد کار نمی کنم اما داخلی بهتره نسبت به خارجی خودت دیگه میدونی داخلی براشون مفت میوفته اما خارجی هزینه نمی کنن. زنگ برنی پشتیبانی دیدی که چی می گن با idm از سایت داخلی تست بگیرید؟!؟ جرأت این و ندارن بگن ویندوز و یا یک نرم افزار دیگه خارجی انلاین آپدیت کن چون تک کانکشن خارجی در حد 128 کیلوبیته!!!

من که های وب داشتم،سرور داخلی منم داغون شده بود،کلا" از روزی که این های وب فشفشه رو راه انداخت اینترنتش به این روز در اومد،قبل از این واقعا" کیفیتش خوب بود،الان به نظر من تو سرعت و کیفیت پارس آنلاین و اسیاتک نسبت به بقیه وضعشون بهتره،پارس آنلاین 16 مگ می ده ، آسیاتک هم 12 مگ

15. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •