یبار با فایر فاکست برو و یه عکس ازش بزار ببینم داستانت از چه قراره ضمنا ورژن فایر فاکست چنده ؟ ورژن خیلی مهمه حتما بگو !
یبار با فایر فاکست برو و یه عکس ازش بزار ببینم داستانت از چه قراره ضمنا ورژن فایر فاکست چنده ؟ ورژن خیلی مهمه حتما بگو !
سلام
تصمیم دارم از مخابرات سرویس بگیرم.
اما به شدت اهل دانلودمخواستم ببینم واقعا نامحدود هست، یا مثل بعضی جاها تهش یه محدودیت هایی داره؟
ممنون![]()
امروز از صبح که بیدار شدم تا الان 10 بار نتم قطع شده
الان که این پست رو میزنم دارم دعا میخونم تا لحظه ارسالش نتم قطع نشه![]()
تایید میشه معلوم نیست باز چه بلایی دارن سرش میارن![]()
سگ تو روحشونReply from 4.2.2.4: bytes=32 time=229ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=226ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=225ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=230ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=230ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Last edited by 666hamed666; 13-09-2013 at 12:32.
اومدم یه Trace بگیرم بعدش به نكته جالبی برخوردم ، اصلا نیازی به trace نیست كه ! مال من از خود gateway هم تایم اوت داره یعنی تا سرور مخابرات هم تایم اوت دارم دیگه چیكار به خارج از شهر ! داریم
و البته وضعیت خطم خوبه SNR 40 برای دان و 30 برای آپ با Attenuation برای دان 30 و برای آپ 15کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیروز حوالی ظهر تا ساعت 5 اینا اصلا تایم اوت نداشتم ، آخه این تایم اوت مسخره چون از سرور داخلی هم وجود داره نمیشه یه دست بازی با سرور داخلی هم زد !
سایت فارس نیوز رو پینگ کنید تا متوجه داستان بشین
اگه این اسمش اینترنت ملی نیست پس چیه؟
یعنی چی وقتی میگن نامحدوده نامحدوده دیگههرچقدر دوست داری دانلود کن!جز اون مواقعی که قطعه یا سرعت 5 کیلوبایته یا فقط با سرور داخلی ارتباط برقراره و ...
البته fair usage رو هم رعایت کن دیگه
مشکل جدیدی دیده نمیشه اینجا سرعت تک کانکشن 10 پینگ 300 با تایم اوت هرازگاهی هم که ملی میشه
والا اگه مشکل پهنای باند باشه!من حاضرم دو هفته دانلود نکنم پینگ برگرده به روال سابق ...![]()
اینم اسکرین شات که خواسته بودید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صمن فایر فاکسم 23 هست من هم با فایر رفتم هم با کروم هیچ کدوم نشد.![]()
Last edited by mamal-123; 13-09-2013 at 13:34.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)