تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 931 از 1805 اولاول ... 43183188192192792892993093193293393493594198110311431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,301 به 9,310 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقای ملک جعفریان به خدا خنده داره که ماها اینجا سر نیم مگ و یه مگ به سر وکله هم میزنیم
    به خدا خنده داره که هر یک گیگابایت حجم رو باید یک دلار و اندی بخریم
    به خدا بی معنیه که سر اینترنت محدود و نامحدود، داخلی و خارجی چونه میزنیم

الان 2013 که نه کم کم باید بگیم 2014 هستیم نه دهه 1990
    الان اینترنت نامحدود 5 مگ و 10 مگ و 20 مگ مثل نقل و نبات با کمترین قیمتها ریخته

وظیفه شما به جای اقتصادی فکر کردن و محاسبه اینکه ببینید نامحدود براتون صرف داره یا نه اینه که برید یقه زیرساخت رو بگیرید، یقه وزیر رو بگیرید و بگین این چه وضعشه که من نمیتونم جواب مشترکینم رو بدم
    شما میگین پهنای باند استان 2500 مگ هست یعنی اگه یه مگ در نظر بگیریم فقط 2500 نفر رو ساپورت میکنید که تازه اگه پهنای باندی رو که به عنوان تحاری میفرشوید رو کم کنیم فکر نکنم 1000 نفر هم تو استان وجود داشته باشن که بتونن از اینترنت مخابرات به خوبی استفاده کنن
    آقای ملک جعفریان فقط 1000 نفر؟؟ خنده داره!
    شما ناسلامتی مدیرعامل مخابرات یکی از مهمترین استانهای مملکت هستید احیانا مسئول دفتر خدمات ارتباطی روستای که نیستین
    با چهارتا مدیرعامل با نفوذ دیگه با 4 تا نماینده مجلس قرار بذارید رایزنی کنید لابی کنید (هر چی) یه تکونی به این اینترنت وامونده این مملکت بدین

بهتر از اینه که هر هفته بیاید اینجا و بگین پیگیری میکنم، تا یه ماه دیگه درست میشه، 45 روز صبر کنید و و و و

به خدا من طی این 2-3 سالی که مشترک مخابرات بودم هر روز کیفیت خدماتی که گرفتم کمتر شده
    دلیلشم به وضوح افزایش مشترکین شما بوده (که در محق بودن شما بحثی نیست) اما کم کاری شما در عدم افزایش پهنای باندتون بوده
    همون پهنای باندی که قبلا مثلا با 1000 کاربر داشتین الان با 10000 کاربر دارید خوب معلومه سیستمون کم میاره
    به فکر نون باشید که خربزه آبــه!

2. 9 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

حدسم درسته شما نمیخواید چیزی رو درست کنید میایید اینجا تا یه کم وجهه نابود شده مخابرات رو ترمیم کنید
    من کی گفتم اقتصادی فکر نکنید شما اصلا میخونی پستهای منو یا نه
    1. باید منافع دوطرف لحاظ بشه(شرکت و مشتریان)
    2. به سود منطقی راضی باشد تا درآمد تون در دراز مدت افزایش پیدا کنه

اون همه مطلبو من الان ننوشتم قبلا وقت گذاشتم روش با فکر نوشتم. نمیدونم ولع شما برای جواب دادن به برخی از سوالها بیشتره و برای برخی انگار....بعد جوابشو در یک کلمه دادین؟

4. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Armani2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

نمیئونم میل خود شماست اگه اینجوری فکر میکنید من حرفی ندارم ولی در خدمتم
    شماره بدین از مشهد اخراج میشین

6. این کاربر از Armani2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

فقط سریعدانلود از سرورهای ایرانی رو با سرعت های بالا تر از طلایی راه بندازین.ولی برای همه ی کاربرانتون باشه.حتی منی که قرار داد یکساله دارم.البته اگر برای کسانی که طرح دارن رایگان باشه مثل طلای ها و نفره ای ... رایگان باشه به نفع والا که زحمت الکی است که مخابرات بیاد یوزر جدا بده.
    چون همیشه که از سرور های داخلی دانلود نداریم که.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز گفتم میبایستی مخابراتها هم بتونند در قدم اول ترافیکشون را جدا کنند یا شرکتهای pap ولی هم اکنون از همون مسیری که از شرکت زیر ساخت اینترنت توسط شرکتهای pap و مخابرات خریداری میشه به شبکه های داخای وصل میشیم
    یا به عبارت دیگه شرکتها هزینه اینترنت پرداخت میکنند و اینکه حداسازی انجم بشه از نظر تکنیکی کار دشوار و هزینه بری است و همماری شرکت زیر ساخت را میطلبد و اینگه شرکتهای این کار را انجم میدهند برای بعضی سایته ای محدود است که حسته گریخته میه این کارا را انجام داد نه بطور کامل
    سلام آقای جعفریان

مگه قبل از اینکه سازمان تنظیم مقررات بخواد پیشنهادی رو تصویب کنه همه ی جوانب رو در نظر نمی گیره؟؟؟!!

حتما تمام اون شرایطی که شما به عنوان مشکلات موجود ازش یاد کردید حل شده که میاد قانون رو تصویب میکنه دیگه!!
    بنظر میاد شرکت ها برای سود بیشتر هنوز دارن هر گیگ ترافیک داخلی رو به همون قیمت ترافیک خارجی محاسبه میکنند
    الان این قسمت از مصوبه رو با دقت بخونید....

ضمنا محاسبه ترافیک داخلی و خارجی رو شما اینقده دارید بزرگش می کنید و میگید زمان بر و هزینه بر هست

غیر از این هست که روتر ها رو کانفیگ کنید و سیستم اکانتینگ مجددا برنامه نویسی بشه و با یکسری اصول هدایت ترافیک (traffic shaping) و اینجور مسائل کاری کنید ترافیک داخلی و خارجی تشخیص داده بشه و با کمک سیستم اکانتینگ ترافیک محاسبه بشه..

در مورد این قضیه جدا سازی ترافیک داخلی و خارجی و محاسبه اون توسط سیستم حتما با چند تا کارشناس شبکه مشورت میکنم و نظرشون رو میپرسم و در همین تاپیک اعلام میکنم ببینیم اینطور که شما میگید هزینه بر هست یا نه...
    Last edited by Milad_Sky; 12-12-2013 at 00:57.

9. 4 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جناب ملک جعفریان چرا بعثتی ها رو محدود کردید دانلود شبانشونو رو 700 و خورده ای؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

بچه ها پست ندید لطفا .
    فعلا پست ندید .

بذارید این پست بالایی رو مهندس کامل بخونه .
    ببینم چی میگه .

پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا پست نده دیگه .
    بدارید ببینم چی میگه دیگه . باز گم میشه پست .
    Last edited by OMiD.1080p; 12-12-2013 at 00:55.

12. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezapr2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آقای ملک جعفریان
    طرح نقره ای سرعت بنده واقعا باید من سرعتم این باشه؟؟؟؟

فک کنم خود شما هم نقره ای داشتید سرعتتون رو گذاشتید
    خواهشا عدالت رو یخورده رعایت کنید بخدا ما هم پول میدیم
    راه حل خواهشا؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی چی شمارتو بده درست میکنم،جمع کنید بابا،

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی دوستان من اومدم تو این سایت که از نزدیک با مشکلات و نجوه عملکرد همکارانم آشنا بشم و مشکلاتی که با ارائه خدم =ت از طرف مخابرات داره را برسی کنم اینکه سرعت شما کم بشه و نگران باشه اصلا منطقی نیست شاید بعصی از دوستان لطفی به این جانب داشته باشند اونم مهم نیست شاید من و مخابرات خاطر دوستان را طوری آزرده کرده باشیم و سعی میکنم بتونم یک جوری و تا امکانش برام فراهم باشه مشکل را حل یا از مبادی ذیربط خودش پیگیر نمایم اطلا نگران این نباشید که با دادن شماره برای شما مشکلی حادث شود یا سرویس تجت تاثیر این گفنگو قرار بگیره
    در مچموع اگر مشکلی از طرف من یا نجوه ارائه سرئیس من وچود داشته باشه مطمئن باشید که من ناراحت هستم و حتما موضوع را پیگیری میکنم برای همین برای ارائه سرویس adsl دارم وقت میذارم که یکی از 45 خدمت قابل ارائه مخابرات میباشد

16. 2 کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •