برای پی سی هم میاد؟
وای چی میشه اگه بیاد میذارم وقتی اومد یه سیستم توپی میخرم![]()
برای پی سی هم میاد؟
وای چی میشه اگه بیاد میذارم وقتی اومد یه سیستم توپی میخرم![]()
معلوم نیست بازی تو کدوم شهره؟
بازی توی liberty city هست دیگه !
منظور دوستمون GTA V بود که توی کدوم شهره...
این رو بگم که به هیچ وجه بازی GTA V تائید نشده و فقط گمانه زنی هست! اصلا معلوم نیست پروژه گسترده راک استار در مورد سری GTA چی خواهد بود فعلا که برادران هوسر به جای GTA محصول خیره کننده خودشون یعنی RDR رو به هوادارانشون دادن... محصولی که با شایستگی تمام بهترین بازی 2010 انتخاب شد و چیزی غیر از این هم انتظار نمی رفت به هر حال با وجود بازی مثل RDR فقدان GTA جدید زیاد احساس نشد. بازی بعدی GTA طبق گمانه زنی ها GTA V هست ولی فعلا چیزی در این باره از سوی راک استار تائید نشده.
ببخشید میشه لینک دانلود سیو %100 GTA liberty city رو بهم بدین؟؟
ممنون![]()
دوست عزیز این تاپیک برای نسخه IV هست شما توی تاپیک خود بازی Liberty City درخواست بدید
تاپیک Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
سلام دوست عزیز
ورودت به p30world رو خوش آمد می گم
اولا که به فارسی تایپ کنید چون تایپ انگلیسی خلاف قوانین هست
ثانیا مشکل شما با این بازی چیه؟
سلام
این بازی هم مثل نسخه ی جدیدترش هم 2دی وی دی هم 4دی وی دی داره؟
اگه آره...تفاوتش چیه؟
ممنون
سلام
2dvd که نداره از 3dvd تا 5dvd هست
که هیچ کدوم فرقی ندارن فقط بعضی ها می خوان پول بیشتری بگیرن بازی رو 5dvd عرضه میکنن همین
موفق باشید![]()
دوستان من یه مشکل عجیب با این بازی دارم. وقتی وارد بازی میشم بعد از چند دقیقه که بازی کردم این حالت پیش میاد:
سوار هر ماشینی که میشم از کاپوتش دود میاد و ماشین بدون اینکه گاز بدم حرکت می کنه و تنها راه متوقف کردن ماشین، استفاده از ترمز دستی هست که به محض اینکه دستمو از روی ترمز دستی برداشتم دوباره ماشین شروع به حرکت می کنه. در ضمن دنده عقب هم وقتی این حالت پیش میاد، قابل استفاده نیست. همچنین دوربین هم به شدت تکون می خوره.
کسی راه حل این مشکل رو میدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)