سلام دوستان
این شماره چشم باعث معافیت میشه؟
و با مدرک دیپلم
OD ....... -4.5 ......... -1.75 ....... 18 .......... 8/10
OG ........... -4.75 ........ -2 ...... 18 ............ 8/10
سلام دوستان
این شماره چشم باعث معافیت میشه؟
و با مدرک دیپلم
OD ....... -4.5 ......... -1.75 ....... 18 .......... 8/10
OG ........... -4.75 ........ -2 ...... 18 ............ 8/10
Last edited by Golbarg01; 15-07-2012 at 11:36.
چقدر معطلی داره دقیقا ؟![]()
دقیق نمیشه گفت شاید یک ماه
قانون جدیدسربازی و دانشجویان ورودی ۹۱
سردار موسی کمالی در گفت وگو با خبرنگار انتظامی فارس گفت: کلیه دانشجویانی که تا پایان سال ۹۰ وارد دانشگاه شدند شامل مقررات قدیم خدمت وظیفه عمومی می شوند.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: کسانی که تا پایان سال ۹۰ وارد دانشگاه شده اند با قانون قبلی با آنها برخورد خواهد شد اما افرادی که از مهرماه سال ۹۱ وارد دانشگاه می شوند وضعیت نظام وظیفه آنها بر اساس قانون جدید برنامه ریزی خواهد شد.
وی ادامه داد: برای مثال در قانون قبلی دانشجوی مشمول کارشناسی ارشد ۸ سال فرصت تحصیل داشت که پس از این مدت موظف به معرفی خود به نظام وظیفه بود ولی در قانون جدید این مدت به ۶ سال کاهش یافت.
به گزارش فارس،کمالی گفت: قانون جدید از مهرماه ۹۱ برای دانشجویان ورودی جدید به مرحله عمل در خواهد آمد و کسانی که هم اکنون در حال تحصیل هستند نگران قانون جدید خدمت وظیفه عمومی نباشند چرا که قانون قبلی برای آنها اجرا می شود
سلام
من دو ترم کارشناسی نا پیوسته در غیر انتفاعی خوندم و به امید خدا امسال میخوام تو کنکور شرکت کنم و دوباره در همان رشته قبلی قبول شوم و ادامه تحصیل دهم
آیا می تونم این کارو بکنم و انصراف بدم و دوباره در دانشگاه قبول شوم؟
سنوات تحصیلی من چگونه محاسبه می شود و من چند ترم بعد از قبولی دوباره در دانشگاه وقت درس خواندن دارم؟
در ضمن من قبلا دوبار کنکور کارشناسی ناپیوسته هم داده ام
اگه میشه زودتر راهنماییم کنید
تشکر فراوان
سلام
1برای واکسن زدن چه قدر پول ببرم
2 تو ماه رمضان هم واکسن می زنند
3 تاریخ اعتبار برگه واکسن تا کی مثلا من الان واکسن بزنم دو ماه بعدم مدارکم پست کنم
واکسن رایگانه.
ماه رمضون نداره که.یعنی پادگانا ماه رمضون نباید نیرو بگیرن؟؟؟
معمولا 1 سال تو خونت میمونه این واکسن.حالا اینو دقیق نمیدونم.ولی زود پست کن برو تا زود کلک سربازی کنده بشه.
والا قانونا کسی که انصراف میده سرباز شناخته میشه و 4 ماه هم فرصت داره خودشو معرفی کنه.
این اجازه رو باید نظام وظیفه بهت بده که بتونی دوباره کنکور بدی.
مرسی
خون ولش کن منظورم پلیس +10 بود نگه دو ماه پیش امپول زدی برگت اعتبار نداره برو دوباره امپول بزن .
ماه رمضان به خاطر این پرسیدم چون روزه باطل میشه گفتم شاید تعطیل کنند
من کد پستی و شماره تلفن مرکز آموزش محمد رسول الله ناجا بیرجند رو میخواستم
کسی بلد هست؟
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)