می ترسم بگم زشت بشه!
دور و بر 30 حساب کن بره:|
آقا تصمیم گرفتم هیچ چمپی نخرم اول پول هام خرج runes کنم بعد برم تو کار خرید چمپ
وقتی سن بالا باشه تجربه داشته باشی اینجور خسیس و صبور تر می شیا![]()
می ترسم بگم زشت بشه!
دور و بر 30 حساب کن بره:|
آقا تصمیم گرفتم هیچ چمپی نخرم اول پول هام خرج runes کنم بعد برم تو کار خرید چمپ
وقتی سن بالا باشه تجربه داشته باشی اینجور خسیس و صبور تر می شیا![]()
عجب !! نه این کارو نکن تا میتونی چمپ بگیر بعده لول 30 شدن runes رو کامل کنwukong هم خوبه راستی خیلی آسون و قوی هست بهت پیشنهاد میکنم بگیریش پشیمون نمیشی
![]()
من خودم 27 سالمه 4 ساله ازدواج کردم ، خجالت نداره که داداش. تازه من خانومم کلی از champ ها رو میشناسه
ولی به نظر من سعی کن حداقل 10 تا champ رو تو پوزیشن های مختلف (top, mid, jungle ,adc, support) خوب بازی کنی و تا لول 30 حتما واستا تا runes بخری. وقتی champ نداری runes که فایده نداره. من نظز شخصی خودم اینه. اول 10-20 تا champ خوب بعد runes.
![]()
این که چیزی نیست بابا بزرگه من خودش LoL باز هست بهترین چمپشم brand هست باهاش میترکونه خود منم بازی رو از اون یاد گرفتم داییم گیم نت داره بابا بزرگم روزی 2-3 ساعت فقط LoL میزنه![]()
منم با خانومم همیشه Duo میریم بازی ...
چمپ مورد علاقه ی خانومم Teemo هستش
افرین همین درسته هی با جکس( راحت میتونی هر بازی رو باهاش کری کنی تو این لولای پایین حتی بازی های 100% باخته رو )بازی کن ip ها هم برای ریون بگذار rp هم خرج نکن واستا یه اسکین خوب بگیر باهاش اگه مصرف کردی برو ریفاندش کن.
هر چقدر با چمپ کمتری بازی کنی ماهر تر میشی توشون(بعدا کارایی یاد میگیری که کمتر کسی با اون چمپ ها بلده(تا اونجایی که چشم بسته میگی کدوم جنگ ها رو میری کدوم ها رو میبازی ).)اگه ازشون خسته شدی با همین فری ها بازی میکنی بعدا که ریون گرفتی ببین از اونا کدومشو خوشت اومد همونو بگیر. بعد حداکثر تا لول 20 (اگه رو مبتدی زدی سطحشو) نیازی نیست برای هر رولی یه چمپ داشته باشی اگه نتونستی اون رولی رو که میخوای بازی کنی و بقیه گیر دادن فوقش یه بازیه دیگه ، چمپی که باهاش بلد نیستی از تو فری ها انتخاب کن مختص با اون رول.
خلاصه قبل از اینکه ریون بگیری فقط یه دوتا چمپ بگیر پولتو جمع کن برای ریون تو لول 20 چون ریون ها باهم فرق دارن tire 3 اش رو بگیربرای tire 2 و1 ip تو هدر نده.ip تو جمع کن بشه 20000 تایی بعد هر ریونی که دلت خواست بگیراگه خواستی add ات میکنم تا جایی که بشه جکس رو بهت یاد میدم
Last edited by daniel'; 21-10-2013 at 18:49.
WoW
فکر نمیکردم میانگین سنی بازیکنا بالا باشه .خوشحال شدم ....
فکر میکردم همه 17-18 ساله باشید... مخصوصا این امید ...
اقا یه ts جور کنید زن بچه دارا بریزیم اونجا![]()
خوش بحالتون که میتونید با همسرتون بازید کنید من فعلا در شرف نامزدی کلا باید گیم بزارم کنار چه برسه lol![]()
جان من راس میگین؟!
آقا دمتون گرم،منو از دپرسی در آوردین!
همش به من میگن الان وقت زن گرفتنته،برا چی اینقده بازی میکنی،سن تو بودیم خرج 4تا خونواده رو میدادیم،پس فردا زن گرفتی میخوای چی کار کنیو ازین حرفا!
حالا که فهمیدم میشه بعد ازدواج هم لول بازی کرد دیگه از هیچی نمیترسم!
الان دارم میرم به بابام بگم برام زن بستونه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)