تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 931 از 1124 اولاول ... 4318318819219279289299309319329339349359419811031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,301 به 9,310 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

به نظرم که نیس با نویزهای از این بدترم میشه سرعت بالاتری داشت ایشاا... که سرعت 200 رو ببینی
    حالا سرعت هیچی...بدبختی من اینه که محدود گرفتم و پنل کاربریم هم باز نمیشه

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

خیلی جالبه با اینکه قیمت هر STM1 از 37 میلیون به 24 میلیون تومن کاهش پیدا کرده مخابرات با تمام پررویی قیمت هاشو افزایش داده !!!
    و کیفیت رو هم کاملا میبینین ... Packet Loss های بالای 30 و 40 درصد !! و کاهش سرعت برای کاربرایی که دانلود زیادی دارن و قطعی های پی در پی و بدون اطلاع ! پشتیبانی باحالی که تماس میگیری میگه این شماره اصلا مشترک مخابرات نیست خدانگهدار !!

از دوستان چند نفری که من اطلاع دارم تماس گرفتن بهشون گفته شده وضع مخابرات تا تا 2 3 ماه آینده همینه اگه دوست ندارید از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرین !

و نکته دیگه اینکه چیزی به اسم اینترنت مخابرات وجود نداره در کرمانشاه . حق امتیاز اینترنت مخابرات رو به صبانت فروختن . دقیقا مثل تبریز که این امتیاز رو شرکت همارا سیستم خرید . دقت نکردین چرا کارکنان صبانت و مخابرات یکی هستن ؟ چرا دفتر هاشون رو به روی همدیگه هست ؟ تمام گند هایی که میزنن به اینترنت زیر سر خود کثافتشونه برای سود بیشتر حاضر نیستن پهنای باند اضافه کنن و فقط کاربرا رو محدود میکنن .

چند پست قبل که گفتم قیمت هر مگابیت پهنای باند اختصاصی الان حدود 150 هزار تومنه که برای یه اشتراک 1 به 8 هر اکانت 1 مگابیت نا محدود 1 به 8 براشون حدود 19 هزار تومن هزینه داره ( نسبت به حدود 28 هزار تومنی که زمان STM1 با قیمت 37 میلیونی براشون داشت ) . اما این آقایان ظاهرا دلشون پول بیشتر میخواد و اصلا براشون مهم نیست که پهنای باند ارزان شده ! قیمت رو افزایش دادن با کیفیت افتضاح !

دوستان عزیزی که از این وضع ناراضی هستن . یه تاریخ مشخص کنید برای بعد از عید که بریم اونجا اعتراض و حدقل 10 15 نفر هم باشیم . دوستاتون رو هم بیارید . اینا دزدن ! با حرف زدن چیزی درست نمیشه باید زور روی سرشون باشه . اگه از این وضع ناراضی هستین و شرف دارین !!! یه تاریخ مشخص کنین ...

3. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان سلام.من کاملا پایه ام.اگه به حد نصاب رسیدید رو منم حساب کنید.
    راستی فردا زمان اینترنت نامحدودم تموم میشه،سرعت اینترنت های محدودم مثل این نامحدوداست که کوچ کنم به سمت یه سرویس دهنده دیگه یا سرعت محدودا بهتره؟

5. این کاربر از Satan1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

حالا سرعت هیچی...بدبختی من اینه که محدود گرفتم و پنل کاربریم هم باز نمیشه
    زنگیدم به2020 گفت پنل کاربری مشکل داره....مجبورم برای هر بار چک کردن حجم زنگ بزنم به 2020...خود سیستم حجم باقی مانده رو میگه
    یه چیز دیگه...در مورد سرعتم که 130 بیشتر نمیشه...یارو گفت به خاطر SNR margin خطمه که upstream ـش 4 ـه....درست گفته؟.....چیکار کنم به نظرتون؟
    یعنی من الان هر سرویسی بگیرم نهایت سرعتش 130 ـه

7. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زنگیدم به2020 گفت پنل کاربری مشکل داره....مجبورم برای هر بار چک کردن حجم زنگ بزنم به 2020...خود سیستم حجم باقی مانده رو میگه
    یه چیز دیگه...در مورد سرعتم که 130 بیشتر نمیشه...یارو گفت به خاطر SNR margin خطمه که upstream ـش 4 ـه....درست گفته؟.....چیکار کنم به نظرتون؟
    یعنی من الان هر سرویسی بگیرم نهایت سرعتش 130 ـه
    باید بگی وضعیت خطت رو چک کن چون up خیلی پایینه و از این سرعت بیشتر نمی کشه
    منم وقتی رو 4 مگ می بندن وضعش مثل مال تو میشه و بیشتر از 4 مگ دیگه نمی کشه

9. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

کیفیت و سرعت را با مخابرات و صبانت دزد تجربه کنید !! 1 مگ نا محدود 1 به 8

11. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کیفیت و سرعت را با مخابرات و صبانت دزد تجربه کنید !! 1 مگ نا محدود 1 به 8

DNS 4 .2.2.4 دچار مشکل شده چند وقتیه برا حسابگر اوضاش از اینم بدتره
    ولی با 8.8.8.8 تو روز بد نیست ولی از عصر به هم میریزه

13. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به دوستان واساتید میخواست راهنماییم کنید با تشکر
    الان مخابراته یه مگ دارم با 130 دانلود میکنه کنده ولی بدک نیست یکم گرونه 17500
    خواستمبدونم وضعیت سایر شرکتا چطوره هزینشون کمتره؟؟
    میخواستم از این طرحا که مودم وایرلس مفتی میدن بگیرم کدوم شرکتا میدن ؟؟ ارزش دارن؟؟
    من خیلی دانلود نمیکنم سرعت حدوده 150 راضیم میکنه مصرفم ماهی 3 گیگه - اینترنت شبانه هم برام مهمه ساعتش

داره خودمونی میشه lonely--boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام بچه ها خوبید

میگم نت منم بازم گند زد یک مگ یک به هشت سرعت حداکثر 35 اگر راهی بلدین بگین خدا لعنت کنه مسیولین این مسخره بازی هارو

16. 2 کاربر از lonely--boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lonely--boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به دوستان واساتید میخواست راهنماییم کنید با تشکر
    الان مخابراته یه مگ دارم با 130 دانلود میکنه کنده ولی بدک نیست یکم گرونه 17500
    خواستمبدونم وضعیت سایر شرکتا چطوره هزینشون کمتره؟؟
    میخواستم از این طرحا که مودم وایرلس مفتی میدن بگیرم کدوم شرکتا میدن ؟؟ ارزش دارن؟؟
    من خیلی دانلود نمیکنم سرعت حدوده 150 راضیم میکنه مصرفم ماهی 3 گیگه - اینترنت شبانه هم برام مهمه ساعتش
    ببین دوست گلم ی حرفی میزنم خداییش اگر میخوای راحت باشی گوش برو از پارس آنلاین اینترنت بگیر ساعت رایگان هم داره برای خودت ساعتهای رایگان اگر دانلود داشتی انجام بده چون این شرکت خط های حجمی رو روی 9 مگابایت میبنده

خداییش اول مخابرات میشد تحمل کنی چون هرچی بود نامحدود ولی وقتی الان همون ها محدود شده پس ادم عاقل دیگه سراغ این شرکت نمیاد
    من خودم مجبور بودم وگرنه خدا شاهده طرف مخابرات نمیومدم خیر سرم یک مگ گرفتم تو عید کارهامو انجام بدم اذیت نشم الان سرعتم حداکثر 35
    Last edited by lonely--boy; 23-03-2014 at 20:21.

18. 2 کاربر از lonely--boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •