بچه ها برای ثبت نام در تهران باید چکار کرد؟
چند روزه وصل میشه؟
ادرس شرکت کجاست برای حضوری؟
شماره تلفن امور مشترکین مبین نت چنده؟
بچه ها برای ثبت نام در تهران باید چکار کرد؟
چند روزه وصل میشه؟
ادرس شرکت کجاست برای حضوری؟
شماره تلفن امور مشترکین مبین نت چنده؟
Last edited by uuuyrt; 26-07-2012 at 12:51.
تماس بگیر راهنمایت میکنندنشانی: تهران، اواسط خیابان استاد مطهری، بعد از تقاطع مفتح، شماره 172
تلفن: 83868 - 021
نمابر دفتر مرکزی: 88319396 - 021
ولی از من به شما نصیحت 1..مگ یا 2 مگ نگیر که شبانش هیچ فرقی با 512 نداره![]()
سلام . من یه مودم وایمکس فضای باز BM8301 دارم . قبلا ایلام که بودیم تحت پوشش شبکه بود ولی الان تهران هستم و یه مدت طولانی اینجا هستیم اینجا تحت پوشش شبکه نیست . می خواستم بدونم میشه مودم رو به ایرانسل تبدیل کرد و اینجا که تحت پوشش شبکه هست استفاده کرد . ممنون .![]()
شماره هاش اینه : 02183869999 و 096790
من دنبال یک سرویس خوب با پینگ پایینم و از اینور و انور شنیدم وایمکس پینگ کمتری
نسبت به dsl داره. واقعا اینطوریه مردم؟!!
میانگین پینگ شما چطوره؟
و اینکه من الان یک مودم d-link 2640u دارم دیگه بکارم نمیاد؟ کلا چقدری خرج داره؟
Last edited by آرش-19; 26-07-2012 at 15:02.
مودم داخلی دارم سرعتم 512 حجم دانلود 20GIG یکساله سرعت دانلود روزها بین 90 تا 130 شب ها 80 تا 110 زنجان گلشهر فاز2![]()
کن تا حالا گیگ شارژ نکردم
هر گیگ چنده ؟
512 یکساله دارم
چطور باید شارژ کنم ؟
سلام
اقا این 512 سرعتش خوبه فرقیم میکنه از نظر سرعت مثلا 2 گیگ با 6 گیگ تعرفه پر مصرفش ؟؟
مبین نت پینگش تعطیله کی میگه خوبه ؟ افتضاحه ... دوستانی که سمت مبین نت نیامدن .. اصلا فکرشم نکنن اشغاله
سلام
ولا ادم نمی دونه با این شبکه های وایمکس چکار کنه
فعلا که باید بین بد و بدتر انتخاب کرد
از ظاهر امر که پیداست ایرانسل بهتره چون تو تاپیکشون از همه چی صحبت می کنن بجز خرابی خط و افت سرعت ! ولی اینجا کم کم همه دارن روانی میشن
نمی دون اخرش مبین نت بگیرم یا ایرانسل ؟ لطفا کسی که از هر دوتاش استفاده کرده نظر بده.
یه سوال دیگه هم اینکه اگه مودم مبین نت داشته باشم بعد باهاش می تونم از ایرانسل سرویس بگیرم ؟ ایرانسل حاظر می شه مودم من رو با شبکه خودشون اد کنه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)