تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 931 از 966 اولاول ... 431831881921927928929930931932933934935941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,301 به 9,310 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام....
    من دو تا سوال داشتم:
    1-اول اینکه بنده دانشجوی مهندسی مکانیک تهران جنوب هستم.میخواستم نقشه کشی 2 رو حذف کنم که کارشناس گروه گفت دیگه حذف و اضافه نداریم و سر جلسه حاضر نشید حذف میشه بعد از دایره امتحانات پرسیدم که یک واحد عملی و یک واحد نظریه که اونها هم حرف کارشناس گروه رو تایید کردن.بنده امتحان ندادم ولی الان زده غیبت غیر موجه و 0 محسوب شده.کار من قانونی بوده چون حذف واضافه نداشتیم این ترم.وضعیت من چه طور خواهد بود؟
    در ضمن 8 جلسه اخر هم نرفتم و بیش از حد مجاز غیبت داشتم.
    2-بنده از یک واحد دانشگاهی دیگه اومدن تهران جنوب و همه درس هام معادل شد به غیر از ریاضی 1 و بعد هم ریاضی 1 رو با استاتیک هم نیاز کردم الان هم هر دو پاش شده و گروه حذف نکرده.با توجه به اینکه من یک بار این درس رو گذروندم و بعد هم نیاز کردم مشکلی پیش نمیاد؟
    در ضمن در دانشگاه ما درس ها رو بدون رعایت پیش نیاز با هم انتخاب میکنند.مثلا بدون اینکه قبلا فیزیک 1 رو پاس کرده باشن فیزیک 1 و فیزیک 2 رو با هم برمیدارند.اغلب دوستان در مکانیک این کار رو انجام میدن.
    ممنون..
    Last edited by 181289289; 08-07-2015 at 15:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-a-88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا

پيش فرض

سلام

شهریه رشته داروسازی در دانشگاه آزاد ترمی چقدره حدودا؟

و در مورد رشته شیمی دارویی کسی اطلاعاتی داره؟ چقدر به داروسازی نزدیکه؟

ممنون

داره خودمونی میشه sirerfankarimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان خوبم کسی میدونه مرحله بعدی امتحان فوق لیسانس دانشگاه پیام نورهم آزار هم سراسری کی هست ؟؟ امسال که من روز امتحان خوابم برد
    یعنی منظورم ثبت نام امتحان سالیه که در اون قرار داریم !!!‌۹۴ ؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام دوستان خوبم کسی میدونه مرحله بعدی امتحان فوق لیسانس دانشگاه پیام نورهم آزار هم سراسری کی هست ؟؟ امسال که من روز امتحان خوابم برد
    یعنی منظورم ثبت نام امتحان سالیه که در اون قرار داریم !!!‌۹۴ ؟؟؟؟؟

سلام

امسال هم مثل سال قبل اواسط ابان ماه ثبت نام شروع میشه و بهمن ماه کنکور سراسری و پیام نوره و اگر اشتباه نکنم اواسط اردیبهشت یا خرداد کنکور ازاد

داره خودمونی میشه sirerfankarimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام

امسال هم مثل سال قبل اواسط ابان ماه ثبت نام شروع میشه و بهمن ماه کنکور سراسری و پیام نوره و اگر اشتباه نکنم اواسط اردیبهشت یا خرداد کنکور ازاد

مرسی عزیزم از راهنماییت
    یک سوال دیگه داشتم من امسال آزاد امتحان ارشد دادم رشته علوم کامپیوتر ولی برگه کد رهگیری را گم کردم و اصلا ندارم میگن نتیجه ها ۲۸ مرداد میاد !!‌بدون کد رهگیری چگونه میتونم نتیجه را ببینم !!‌:((

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

مرسی عزیزم از راهنماییت
    یک سوال دیگه داشتم من امسال آزاد امتحان ارشد دادم رشته علوم کامپیوتر ولی برگه کد رهگیری را گم کردم و اصلا ندارم میگن نتیجه ها ۲۸ مرداد میاد !!‌بدون کد رهگیری چگونه میتونم نتیجه را ببینم !!‌:((

با شماره پرونده و مشخصات فردی میشه انگار

داره خودمونی میشه vector1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من کارشناسی پیوسته معماری بدون کنکور میخوام انتخاب کنم بین دانشگاههای ورامین ، فیروزکوه و رباط کریم کدوم شرایط آموزشی بهتری داره ؟
    من علوم آزمایشگاهی آزاد میخوندم ترم ۶ ادامه ندادم اخراج شدم الان می تونم عمومی هایی که پاس کردم رو با معماری تطبیق بدم؟

سپاس

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان کسی میدونه مهلت ثبت نام اینترنتی کاردانی پیوسته دانشگاه ازاد تا کی هست؟ سوال دیگم اینکه ثبت نام قطعیش از کی شروع میشه تا کی هست؟ میتونین اطلاعاتی بهم بدین در این مورد خیلی حیاتیه برام

داره خودمونی میشه Ar1ian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال داشتم
    من دانشجوی کاردانی نرم افزار ترم 3 هستم و ترم پیش من 2تا درس رو امتحان دادم و 18 شد معدلم 5 تا درسو سر جلسه نرفتم و حذف شدم
    این ترم ( ترم تابستون ) دانشگاه ما تا 10 واحد اجازه میده ورداریم من چون معدلم 18 بود گفته بودن که معدل بالا 17 میتونه 12 تا واحد برداره !
    حالا مشکل اصلی اینجاست ، حذف و اضافه بود و هنوز نموره های ما نیمده بود یعنی تو اعتراض نمرات بود اما تو کارنامه نبود من رفتم آموزش گفت برو از امتحانات نامه بگیر که فقط نمراتت رو تایید کنه چون تو سیستم ما نیمده منم رفتم امتحانات نامه رو گرفتم اوردم امضا کردن بعد یه برگه درخواست نوشتم که هیچ مشکلی ندارم 12 تا واحد بردارم و اگر مشکلی بود در هر صورت و اتفاقی افتاد هیچ اعتراضی نداشته باشم !
    حالا من فهمیدم که اگه ترم قبل درسی رو حذق کرده باشید نمیتونید بیشتر از حد مجاز واحد بردارید حتی اگه معدلتون بالا 17 باشه !!
    بدبختی اینجاست که دانشگاه ما اصلاً حذف اظطراری نداره که من خیالم راحت باشه حذف میکنم الان موندم چی کار کنم ؟
    بی خبر بودم که 12 تا برداشتم !! آموزش دانشگاه ما هم تا 7 مرداد نیستند تعطیله

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان کسی میدونه مهلت ثبت نام اینترنتی کاردانی پیوسته دانشگاه ازاد تا کی هست؟ سوال دیگم اینکه ثبت نام قطعیش از کی شروع میشه تا کی هست؟ میتونین اطلاعاتی بهم بدین در این مورد خیلی حیاتیه برام

توی خبر خوندم که گفتن تا پایان ماه و بنظر نمیرسه که تمدید بشه

برای ثبتنام در دانشگاه هم گفتن که کلیه متقاضیان دوره کاردانی لازم است پس از اتمام فرآیند ثبت‌نام و تهیه نسخه چاپی رسید ثبت‌نام با در دست داشتن رسید مذکور و مدارک لازم برای آگاهی از زمان ثبت‌نام قطعی در ساعات اداری به محل دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند. شروع به تحصیل پذیرفته شدگان از نیمسال اول سال تحصیلی 95-94 خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •