- با اين برنامه هم نميشه وارد قسمت آپشن شد(فقط تو قسمت مستر ليگ ميتونيد،و اونجا هم خبري از سوپر استار نيست).حتي خود برنامه هم همينو ميگه.
- با اين برنامه هم نميشه وارد قسمت آپشن شد(فقط تو قسمت مستر ليگ ميتونيد،و اونجا هم خبري از سوپر استار نيست).حتي خود برنامه هم همينو ميگه.
سلام:
من وقتی که می خوام با کیت سرور جدید تو بازی لباس سوم و چهارم و... رو بیارم واسه همه تیما کار میکنه بجز آرسنال،چلسی و منچستر سیتی. فولدر GDB رو هم چک کردم مشکلی نداشت.کس دیگه ای هم این مشکلو داره!؟ لطفا راهنمایی کنید!
سلام بچه ها یه ترینر برای become a legend که پیشرفت بازیکنا رو سریع تر کنه
ترو خدا جواب بدید
دوستان من فایل بارون شدید تو کیت سرور کپی کردم . حالا میخوام بردارم شماره فایل ندارم؟ نمیدونید چنده؟
سلام.
من آخرین کیت سرور با کرک پچ 1.03 رو دانلود کردم و رو بازیم ریختم.
اما حالا دیگه نه gdb کار میکنه نه پچ ها چیکار کنم درست شه؟
config-sample رو به config تغییر دادی؟
سلام
لطفا طريقه نصب پچ 1.3 كونامي بوسيله كيت سرور توضيح دهيد.
من خیلی ساده توضیح دادم ،اگه بازم توضیح بدم مثل همون توضیح قبلی میشه ، زیاد سخت نیست
شما یه فایل دانلود کن ( هر چی میخوای ،توپ،کفش و....) ، برنامه ggs رو هم دانلود کن فایلی که دانلود کردی رو با برنامه ggs باز کن و عکسی که برای شما میاره رو اکسترکت کن و با فتوشاپ ادیتش کن و بعد دوباره ایمپرتش کن سر جاش طبق عکس بالا
مثل همون شد
توی پست اول اون تاپیک نرم افزارهای ادیت و چند تا آموزش هست که فکر کنم مشکلتو حل کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه کیت سرور نیاز نیست
بازیتو توی درایو ویندوز نصب کن
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
بعد اپدیتش کن تا پچ نصب بشه
نصب پچم که راحته next ، next تا آخر
تنها راه اینه که بری سراغ همون بارونی که دانلود کردی
وقتی سوپر استار می کنی کل بازی سوپر استار میشه ولی به نظر من هیچ تاثیری تو بازی نداره ( شایدم من حس نکردم ) ، فقط یه مشکل درست می کنه که دیکه نمیتونی بری به آپشن و اگر هم بخوای به حالت اول برگرده باید آپشن فایلتو از سیو بازیت پاک کنی ( کلا دردسره )
Last edited by Mehdi.ss; 08-01-2010 at 12:45.
من اپشن فايل pes 2010 رو مي خواستم كه پيراهن تيم تيمهاي ليگ برتر انگليس و بعضي از تيمهاي ديگه كه مشكل دارند درست بشه من هر چي داخل اينترنت گشتم چيزي درستي گيرم نيومد اگه كسي فايل داره بزاره واسه دانلود . ok
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)