آسیاتر بازم تر زده
بچه ها دیگه چه شرکتی روی فیبر نوری سرویس میده ؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
آسیاتر بازم تر زده
بچه ها دیگه چه شرکتی روی فیبر نوری سرویس میده ؟
سلام به همه دوستان عزیز.
راجع به اون سایت دانلودمن ، سایت های دیگه ای رو که روی اون سرور هست رو پیدا کردم.
عزیران مخابراتی یه تست کنن ببینن از بقیه این سایت ها هم سرعت بالاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم من خطم تو رانژه شاتله ، میخوام 512 نامحدود از مخابرات بگیرم گفتن که اول باید اونو از رانژه دربیاری بعدم چون مرکز مدرس هستین 7 تا 10 روز طول میکشه! :(
حالا از شنبه اقدام کنیم ببینبم چی میشه.
موفق باشید![]()
مخابرات
اره ری ده بد رقم
10 تا 12 روز برای جمع اوری یا رانژه؟ کی گفته؟
چک کردید مخابرات پورت خالی داشت؟
اخه من 740 ام پورت خالی نداره!
دوست عزیز تقریبا 1 ساله مشتری شون هستم تو این 1 سال طی 3 زلزله شدید کیفیتشون به شدت افت کرد و من هم 3 بارشو جمع اوری کردم اما وقتی یک دور زدم دیدم هنوز این بهتره :حالا اینو گفتم تا بگم از کجا به کجا رسیدند:
مراحل جمع اوری در دوره های مختلف:
1-شب ساعت 1 درخواست جمع اوری دادم فرداش تماس گرفتند و دلیل اینکه چرا درخواست دادم 1 ساعت بعدش قطع شد(نداشتن اینترنت شبانه)
2-درخواست دادم بعد از سه روز تماس گرفتند و دلیلش رو پرسیدند(افت کیفیت و بستن سرعت واقعی برای سرویس های حجمی)
3-درخواست دادم بعد از 3 هفته تماس گرفتند (تو این مدت هم به صورت عادی استفاده می کردم و در سایت هم درخواست جمع اوری رو زده بودند دیگه خودم هم داشت یادم می رفت که درخواست دادم)این بار دیگه نپرسیدند دلیلش هم کلاه برداری محض بود
امیدوارم تجربه من برات جواب باشه
اسیاتک هم اکنون!
![]()
Last edited by ahriman323; 02-08-2013 at 01:05.
نه دوست عزیز.
اول که گفتم 7 تا 10 روز ، بعد از اونم گفت که وقتی که از رانژه شاتل درآوردی ، تموم شد، این مقدار طول میکشه تا رانژه مخابرات بشه چون مرکز مدرس نمیدونم سیم رانژش کمه و امکانات نداره و این چرتت و پرتا..
والا نمیدونم چیکار کنم! واقعا گیج شدم!
از یه طرف میخام این شاتل لعنتی رو بذارم کنار و وقتی دارم ماهی 30 تومن برای اینترنت نامحدود پول میدم ، واقعا نامحدود باشه ، از یه طرفم خیلیا میگن طرف مخابرات نرو و این حرفا....
واقعا نمیدونم چیکار کنم. مبین نت اینا هم حتی سرویس نامحدود درست حسابی مقرون بصرفه ندارن :|
موفق باشید![]()
همش تست شد .. هیچی ...
تا حالا dota به این راحتی بازی نکرده بودم... دمشون گرم ... ولی تا این 1.8 گیگ اپدیت شد مرد....هی قطع میشد .. با سرور dota مشکل داره مث که ...
این ععدش عوض شد !! یعنی این 33 تومن رو به 30 روز ماه تقسیم کرده بعد هر روزی که میگذره بهش اضافه میکنه ؟!
الان 3 روز گذشته 3 در 1100 میشه 3300
![]()
Last edited by Rhodes; 02-08-2013 at 01:38.
7تا 10 روز برای جمع اوری؟ دروغ گفته شاتل!نامه را حضوری برو از شاتل بگیر ببر مرکز مخابرات سریعتر کارت میشه شاتل شاید زود نفرسته بخواد اذیت کنه اون همایون ... و بهشتی ...
پیش شمارت چنده؟
مخابرات نامحدودش سرعت واقعی میده و مثل شاتل نیست که محدودیت داشته باشه یا سرعت سرویس های 6 ماه اش که شبانه رایگان داره را محدود کنه!
Last edited by ahriman323; 02-08-2013 at 06:37.
دوست عزیز اولا من نه آسیاتک ماله بابامه نه من واسم صرفی داره . دوما من می خاستم یه خط دیگرو رانژه کنم یه سرچ کردم دیدم بله همه دارن مینالن از بقیه شرکتا. سوما شما حتما سرویس نامحدود گرفتی که این مشکل رو داری. سرویس های حجمی سرعت فوق آلاده ای داره.من مشتری ثابت هستم ماهانه بالای 50 گیگ حجم میگیرم. سرویس نا محدود خاستم بگیرم گفت نگیر به درد شما نمی خوره گفتم چطور مگه بهم گفت شیر 1 به 10 هست.سرعت دانلود ممکنه 2 کیلوبایت هم بشه.حاضرم واسه رو کم کنی هم شده تم بدم بیای تو پی سی من سرعت رو ببینی.با گذاشتن عکس هم فکر نکنم شما بازم باورت بهشه. بنده از عرفان رایانه گرفتم که نمایندگی خیلی از شرکتا هست. داخل ملاصدرا کناره گنجینه هنر .طبقه اول. پیش شماره خطم هم که گفتم چند بوده.من فقط این پست رو دادم که بقیه از سر در گمی بیان بیرون. من 4 ساله از آسیاتک استفاده می کنم.هیچ مشکلی هم تا الان نداشتم.این کله حرفای من بود. حالا شما دوست داری از یه جا دیگه بگیر.من که شما رو مجبور نکردم. فقط قصدم راهنمایی بود. اینم سرویس منه همیشه همینو میگیرم ((( (2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) (379000 ريال + آبونمان) ))) اینم پیش شمارمه 732 - 731 پسر عموم هم بولوار مدرس هست با پیش شماره 724 اونم هیچ مشکلی نداره. بازم میگم سرویس های نا محدود به هییییییییییییییییییچ عنوان نگیرید . حتی اگه مفتی بهتون دادن. فقط حجمی البته اگه سرعت واستون مهمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)