سلام من یه سرویس اینتر نت پر سرعت میخوام که شبا بتونم تا 2 گیگ دانلود کنم .به نظر شما با 512 شاتل میشه شبا تا 2 گیگ دانلود کرد
سلام من یه سرویس اینتر نت پر سرعت میخوام که شبا بتونم تا 2 گیگ دانلود کنم .به نظر شما با 512 شاتل میشه شبا تا 2 گیگ دانلود کرد
تورو خدا بجونه هرکسی که دوستت دارید از شاتل سرویس نگیرید خیلی وضعش خرابه به جونه مادرم پشیمونم که از شاتل گرفتم
شاتل ========کلاهبرداری
شاتل=========گه فرض کردن کاربر
شاتل=========دروغ
شاتل=========هدر دادن پول
شاتل=========نامردی
شاتل=========محدودیت
شاتل=========شاهگوز (شاه گوز)
به قبر پدر مدیر عاملش گه مرتیکه ---- تو این شرکت کلاهبردارش
ببخشید بخدا الان 2 هفته هست محدود شدم چرا برای اینکه دوشب پشته هم دوتا 1 گیگ دان کردم اخه این درسته دیگه خیلی بهم فشار اومده الان دوهفته هست سر ساعت 1 مودمو خامموش ممی کنم اما هنوز محدودم بازم می گم ببخشید نباید اون پست می نوشتم از بس کلافه شدم فردا ممی خوام 2 گیگ دارم دان کنم تموم بشه برم بگم جعمش کنن خیلی شرکت نامردیه توی شرکت شاتل دانلوود رایگان معننی نداره فقط باید پول بدی تازه همونم خیلیشو میدزدن کثافتای دزد
سلام
دوستان ببخشید اینجا سوال می کنم
صبانت تاپیکشو بستیدن !
الان که پست میزنم زدم شبانه دیدم سرعت جالب انگیز ()
بود شک کردم تیز قطع کردم (1-2 دقیقه بعد) 23 مگ دیدم گرفته بود کلا امشبو بی خیال دانلود (گرچه تو این ماه رمضون 1 گیگ هم به زور تو کل ماه گرفتم)
فکر کنم طرح شبانه صبانت تغییر کرده
نماینده ای که من گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست که متاسفانه اینقدر تنبل و *** **** که اصلا زحمت تغییر به سایت رو نمیدن یه نمایندگیه دیگه رو چک کردم دیدم نوشته به دلیل نارضایتی مشتریان ساعاتو کردن 2-7 حالا ننوشتن با یوزر خودمون بریم یا guest
حالا اگه دوستان اطلاع دارن بگن اینجا
این ماه رمضونی شده ماه عضابی ما به خدا از اینترنتم باید کنار گشنگیمون بگشیم چه وضعشه
قبلا الکی لینک میزدم از بی لینکی(به خدا) الان کلی برنامه و فیلمو بازی ریخته اما کو اینترنت
کلی حسرت.......
به خدا به هم ریختم اعصابم کلی از این کشور اسلامی بهم ریخته ....
سلام من یه مشکلی دارم.من وایرلسمو فعال کردم. داییم تو اتاق دیگه وایرلسش میگیره ولی زمانی که من سیستممو روشن میکنم اینترنت چند ثانیه کار می کنه و بعد به کل قطع میشه میخواستم بدونم مشکل از کجاست!؟ راه حلش چیه!؟
من با مودم قبلیم هم چنین مشکلی رو داشتم!!
ببین یا باید یه گواهی شرکت الکی بگیری از یه شرکت یا کارت دانشجویی فامیلتو بده خلاصه بپیچون دیگه![]()
ببین شرکت اینترنتت چیه؟ اگه عصر تلکام باشه که بدبختی چون هی میپیچونتت ولی اگه شرکتای دیگه هستی یه زنگ بزن پشتیبانی و شروع کن به گیر دادن![]()
اندیشه سبز خزر . تو تاپیک استان گیلان 3 4 صفحه آخرش درباره پشتیبانیش گفته ... هی میپیچوننت آخرم میگن کارشناس بفرستیم 10تومان مفت میگیرن قبلا 20 بار زنگ زدم فقط آدم رو میپیچونن
اینترنت نامحدود وجود داره؟
وایمکس ایرانسل یا مبین نت ای دی اس ال پارس آنلاین یا شاتل کدوماشون بهترند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)