با lan وصل کردم . قبلا هم با lan بود . ولی این مشکل رو نداشتم . البته همونطور که گفتم قط تو تنظیمات مودم نمیتونم وارد بشم . !!!!!!!!
با lan وصل کردم . قبلا هم با lan بود . ولی این مشکل رو نداشتم . البته همونطور که گفتم قط تو تنظیمات مودم نمیتونم وارد بشم . !!!!!!!!
1- یه بار از تو قسمت Management تنظیمات ، Restore Default رو بزن شاید درست شه.
2- زمانی که این مشکل پیش میآد. تو Run تایپ کن cmd و بعد تو پنجره ی داس ، بزن ping 192.168.1.1 و تصویر نتیجه رو بذار ببینیم. چون باید با زدن IP Address مودم ، تنظیمات بیآد ، درغیر اینتصورت اگه اتصالات درست باشه تنها دلیل اینه که IP مودم عوض شده باشه.
Last edited by a6l3i; 31-08-2010 at 14:19.
سلام. خسته نباشيد.
من يه مودم وايرلس براي ADSL ام دارم با مارک TP-Link. درواقع اين مودم از راه وايرلس به لپتاپ و با سيم هم به يک PC وصله.
ميخواستم بپرسم چطور ميتونم کاري کنم که هردو بتوانند باهم به اينترنت وصل شوند؟
متشکرم.
مخلص ورزشکارای فروم . . .
رخصت !!
1- هر دو وصلن یعنی مودم به هر دو IP داده و هر دو مودم رو پیدا کردن؟
2- تا حالا با وایرلس Laptop وصل شدین یا فقط PC وصل میشه؟
3- ویندوز سیستم هاتون چیه؟
4- شما تنظیمات مودمتون Bridge هستش یا PPPoE ؟ ( یا بعبارت دیگه ، واسه وصل شدن به اینترنت ، باید رو آیکن Connection کلیک کنید (Bridge) یا با روشن کردن سیستم و مودم خودبخود وصل میشه (PPPoE) ؟
Last edited by a6l3i; 31-08-2010 at 14:21.
Management تنظیمات ، کجا هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این هم عکس .
تنظیمات مودم فقط و فقط از browser و cd مودم قابل ادیت هستند.
من نمیدونم چرا زمان ping شما اینقدر بالاست !!!!
در هر حال مشکل از اتصال به مودم و لن نیست.
اگه اکانت بریج رو ست کردی پاکش کن و از توی بروزر ip مودم رو بزن و برو ببین میره؟!!
دوستان کسی میتونه منو واسه تنظیم مودم راهنمایی کنه؟
من یه مودم Billion Bpac 5210s rc دارم که چند روز پیش -از روی کنجکاروی- اومدم و reset کردم... ولی بعد از اون با چندتا راهنمایی از برو بچ فروم تونستم دوباره با حالت NAT راهش بندازم...
حالا دوتا مشکل دارم که اولندش قبل از اینکه مودم رو reset کنم واسه وصل شدن من از یک کانکشن استفاده میکردم ولی حالا تا روشنش میکنم یکسره به اینترنت وصل میشه....
مشکل مهمتر اینه من COD 6 MW2 رو Multi میزنم و قبل از اینکه مودم خراب کنم وقتی وارد بازی میشدم حالت NAT من رو OPEN میزد ولی حالا NAT : STRICT هستش و اجازه Host شدن رو به من نمیده...
خود بازی یه آدرس میده که چجوری این مشکل رو برطرف کنی
و میگه که باید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب مشکل اینجاست که من nat رو Enable میکنم ولی چیزی به همچین شکلی Filter InternetNAT Redirection پیدا نمیکنم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهشا یکی یه کمکی به ما بکنه...
درضمن توی سایت پارس آنلاین یک سری تنظیمات بود که یکیشون خیلی شبیه مودم من بود ولی اسمش Level 1 بود!!!!![]()
Last edited by plsboy; 31-08-2010 at 16:46.
سلام
سوال :
وقتي که مودم رو کانفيگ ميکنيم اطلاعات بين کامپيوتر و مودم رد و بدل ميشه يا اينکه با خدمات دهنده اينرنت هم ارتباط پيدا ميکنيم ...
بهتر بگم : آيا وقتي آي پي 192.168.1.1 رو ميزنيم و تنظيمات مودم در صفحه ظاهر ميشه اين اطلاعات از مودم مياد يا از سايت اينترنتي ؟ و اگه سيم تلفنش قطع بشه و آي پي بالا بزنيم باز هم صفحه تنظيمات مياد؟
آيا خدمات دهنده اينترنت از تغييرات در تنظيمات مودم مثلا قطع و وصل کردن وايرلس با خبر ميشه ؟
تو راهنمای انگلیسی مودم شما ( که تو پست اول هست) ، صفحه ی 41 (از 48) گفته تو منوی مودم ؛ در قسمت Management زیر شاخه ای بنام Restore Default هست.
من شک کرده بودم که مودم IP رو عوض کنه ، که اینطور نیست و مودم سیستم رو میشناسه. فقط همونطور که دوستمون گفت رمان Ping مودم خیلی زیاده ، بجای 270 باید حدود 1 باشه !!!
یه سرچ میکنم ببینم از چی میتونه باشه!
مستقیم از مودم میآد و شما با این IP وارد سیستم مودم میشی. واسه امتحان ، میتونی مودم رو از Line جدا کنی و تست کنی.
سيستم الان در دسترسم نيست .... پس خيالم راحت اطلاعات از مودم مياد.... مودم هم 3Com هستشواسه امتحان ، میتونی مودم رو از Line جدا کنی و تست کنی.
Last edited by jamshidjap; 31-08-2010 at 21:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)