تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 931 از 1137 اولاول ... 4318318819219279289299309319329339349359419811031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,301 به 9,310 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

دوستان کسی خبر داره واسه دین و زندگی جدید کتاب تست اومده یا کی میاد؟

داره خودمونی میشه <<DaRk kNiGhT>>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام فار عشقه....
    فيزيك 3 تو سبك فار تقريبا چيزي نيست...
    من خيلي سبز تستشو داشتم بدك نبود....ولي الان مثه اينكه يه كتاب زده فقط براي آموزش...فكر كنم بد نباشه...راستي كنكوريه؟

سلام
    يه سوال شما معلم دارين ؟يعني مدرسه ميري؟
    اگه معلم داري اينقدر دنبال آموزش نباش....بشين تست زياد بزن چون اگه معلم داريو و بخواي يه بارم آموزشه يه كتاب ديگرو بخوني واقعا وقت تلفيه...

.
    راستي يه چيزي اضافه كنم:ياد گرفتن از روي كتاب آموزش خيلي سخته و وقت زيادي ميگيره اگه بخواي همه ي اين درسا رو از رو كتاب آموزشي بخوني به هيچ كاري نميرسي مگه اينكه يه كتاب آموزشي باشه در حد فيزيكه فار....كه نداريم...خود داني ديگه
    دوست عزیز شما که کنکور دادی از رو فار هم خوندی و اینقدر تعریفش میکنی چند درصد فیزیک زدی تو کنکور؟
    از سؤالات مربوط به پیش چند تا درست جواب دادی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان از بین کتاب های زیر برای عربی کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    1.مبتکران ایاد فیلی
    2.خیلی سبز فوت و فن
    3.عربی کامل گاج
    یا اگه هر کتاب دیگه ای میشناسید که بهتر باشه؟ در مورد ادبیات چی پیشنهاد میدید؟
    Last edited by <<DaRk kNiGhT>>; 25-08-2012 at 22:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

1.مبتکران ایاد فیلی
    2.خیلی سبز فوت و فن
    3.عربی کامل گاج
    یا اگه هر کتاب دیگه ای میشناسید که بهتر باشه؟
    عربی عمومی کنکور گاج.
    ببین من عربیم گلابی بود،گلابیه گلابی!
    ولی رفتم کلاس هر جلسه بعدش جزورو خوندم و تست زدم از این واقعا راه افتادم و علاقه مند شدم.
    کتاب خوبیه.
    همه ی تستای سنجش و سراسری تا ۹۱ و داره

5. این کاربر از pouyacapitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دین و زندگی کتاب پیش دانشگاهیش خیلی تغییر داشته و هنوز هم منتشر نشده،اینه که کتاب های چاپ جدید هنوز نیومدن که مطابق کتاب 91-92 باشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

1.مبتکران ایاد فیلی
    2.خیلی سبز فوت و فن
    3.عربی کامل گاج
    یا اگه هر کتاب دیگه ای میشناسید که بهتر باشه؟
    برای تست زدن یا اموزش؟
    برای آموزش من سبز گاج رو معرفی میکنم=>اکیدا از فوت و فن پرهیز کنید چون حجیمه و نکته ها اضافی زیادی داره
    برای تست عربی 4 درس در 4 کتاب کانون=>تستهای آزاد ؛سراسری،سنجش رو داره+رنگی هست و موقع خوندن حس خوبی بهت دست میده
    در مورد ادبیات چی پیشنهاد میدید؟
    کتاب خیلی سبز خوبه/گاج هم خوبه

8. این کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما که کنکور دادی از رو فار هم خوندی و اینقدر تعریفش میکنی چند درصد فیزیک زدی تو کنکور؟
    از سؤالات مربوط به پیش چند تا درست جواب دادی؟
    سلام
    ميترسي از قضيه ي كوزه گر؟؟؟؟

ببين من فيزيك 53 زدم...
    راستش چون بعده كنكور نيومدم صحيح كنم نميدونم از فيزيك پيش چندتا درس زدم..ولي فك كنم بيشتر همون فيزيك پيش رو زدم چون 2 فصله آخره پيش 2 كه گلابيه(اكثرا همه ميذارن واسه آ؛خر چون تست آسونا از اونه) از نظره من هم فصله 3 (نوسان )و 4(موج ها كلا) هم تستاش خيلي خوبه يعني روتينه....(الكتروهم چيز خاصي نداره يه كم حفظيه بعدم يانگه فك كنم)

حالا چطور مگه....
    من رتبم بيشتر به خاطر عمومي داغون شد.....فك كن عربي 20%زدم...

1.مبتکران ایاد فیلی
    2.خیلی سبز فوت و فن
    3.عربی کامل گاج
    یا اگه هر کتاب دیگه ای میشناسید که بهتر باشه؟ در مورد ادبیات چی پیشنهاد میدید؟
    كتاب مبتكرانو من اول دبيرستان كه بودم گرفتم...خوشم نميومد اصلا ..ميدوني يه جاهايي كم گفته بعضي جاها گنگه ولي فك كنم ويرايشش كردن...
    خيلي سبز همونطور كه يكي از بچه گفت نكته ي اضافي زياد داره...اگه بخواي بخوني بايد خودت تشخبص بدي كدام بدرد ميخوره. ولي خيلي سبز جواب تستاش رو خيلي خوب گفته...

براي ادبيات:املا:هامون سبطي(اگه اينو تموم كردي يه وقتي براي تمرين ميتوني سراغ خيلي سبز هم بري)
    قرابت :سبطي
    آرايه الگو هست كه بيشتر تست داره ولي اگه كتاب همايش ادبيات هامون سبطي اون جلديش كه توش ارايه داره رو بگيري خيلي خوب توضيح داده ولي ديگه از تست خبري ني.
    كتاب جامع هم خواستي الگو خوبه

راستي يه چيزي از الان همه ميشينن هي قرابت ميزنن هي قرابت ........باور نزديكاي كنكور ميفهمي آسونترين تستا قرابته از املا و آرايه اصلا و ابدا غافل نشو هر دو تا نياز دارن به زمان زياد براي كسب مهارت مخصوصا آرايه.....اگه توجه نكني به اين مورد درصد ادبيات به زور به 50 ميرسه...

من براي لغت هم جعبه لايتر استفاده ميكردم از اوايل تير تا اخراي اسفند به جز 1 هفته هر روز منظم انجام ميدادم به نظرم واقعا جواب داد(البته اينجوري كه كانون ميگه هيچي فراموشت نميشه نيست)ولي مطمئنا اگر هم يادت بره با يه مرور كوتاه خيلي زود به ذهنت بر ميگرده(زمان مرور رو كم ميكنه)

10. 2 کاربر از lil0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    عذر میخوام سوالم زیاد به دانشگاه مربوط نیست
    برای اول دبیرستان چه کتابای کمکی لازمه؟چه درسایی؟
    برای ریاضی اینجا و چندجا دیگه تحقیق کردم می گفتن خیلی سبز و مبتکران خوبه
    برای همین ریاضی و درسایی که کتاب کمک درسی و کار لازم دارن چی پیشنهاد می کنین ؟
    درسمم ضعیف نیست.معدل بالای 19.90
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه نصیحت بهت میکنم جدی بگیر!
    برای دین و زندگی فقط یه ایات روایات الگو بگیر گاج نگیریا..دیگه نیازی به کتاب تست نیست چون بعد عید که دور دنیا میگیری همه تستای سراسری می زنی و برات تکراری نمی شن.
    من خودم هم جامع الگو و هم ایاتش رو داشتم الکی جامعش کتابو کپی کرده وقتت رو تلف میکنه البته شاید بگی همگامان اینجوری نیست ولی نیازی نیست تو کتاب درسی رو چند بار بخون بعد از روی ایات الگو پیامها و قرابت و اینکه چه سالی از چه مفهومی تو کنکور استفاده شده رو از روش بخون بعد خود این کتاب تست تالیفی سنجش و ازاد و سراسری رو داره بعد عید هم دور دنیا در4ساعت رو که گرفتی هرچی تست سراسری داخل و خارج رو حداقل 2 بار میزنی.
    به خدا همش از دلسوزی اینا رو گفتم تو الان داغی مثل پارسال خودم این اشتباه رو نکن دور خودت رو شلوغ نکن!

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

سلام فار عشقه....
    فيزيك 3 تو سبك فار تقريبا چيزي نيست...
    من خيلي سبز تستشو داشتم بدك نبود....ولي الان مثه اينكه يه كتاب زده فقط براي آموزش...فكر كنم بد نباشه...راستي كنكوريه؟

سلام
    يه سوال شما معلم دارين ؟يعني مدرسه ميري؟
    اگه معلم داري اينقدر دنبال آموزش نباش....بشين تست زياد بزن چون اگه معلم داريو و بخواي يه بارم آموزشه يه كتاب ديگرو بخوني واقعا وقت تلفيه...

ضمنا نميشه 3 الي 4 كتاب بشه.....

جبر و احتمال.:من هم فار داشتم هم خوشخوان ...خيليا ميكن خوشخوان سخته ولي به نظرم تستاي كنكور بيشتر تو سبكه اين كتابه ....فار هم بدك نيست ولي من نظرم رو خوشخوانه(بستگي به سطحه خودتم داره)...آموزشش خيلي مختصر مفيده .(البته يه چيزي بگم.گسسته از نظرم درسيه كه يه معلم خوب داشته باشي واقعا بهتر از اينه كه از رويه يه كتاب آموزشي بخواي ياد بگيري
    خيلي از كتاباي گسسته پره از فرمول هاي واقعا بدرد نخور .....)

هندسه تحليلي:گاج خوبه ولي فرمولاي چرتو پرت زياد داره خودت بايد تشخيص بدي كودومش بدرد بخوره اين توانايي هم وقتي پيدا ميكني كه با سوالاي كنكور آشنا باشي وقتي هم با سوالاي كنكور آشنا ميشي كه تستاي كنكور رو زده باشي.....
    براي آموزشش من كتابي نداشتم
    هندسه پايه:هندسه 1 گاج خوبه ولي بازم قضيه فرمول توش صادقه البته كمتر از تحليلي...هندسه ي پايه دريافتم واقعا خوبه به نظرم من همون دريافت كافيه ....سطحش هم مقه كنكوره)
    حسابان من كتاب نداشتم..
    ديف همهمينطور(براي آموزشش منظورمه ها) ولي براي تست اين 2تا بانك تست انديشه فائق خيلي خوبه... 30سال قلم چي هم بد نيست ولي تست قديمي خيلي داره همون 10 سالش بهتره....

سلام...
    اولا:اگه معلم نداري بايد بخوني....اگرم معلم داري و خوب هم هست فار نيازي نيست(كه بعيد ميدونم معلمي بتونه مطالب فيزيكو مقه اين مفهومي توضيح بده لااقل من كه نداشتم)
    ثانبا:به خاطر اين كتاباش اينقدر حجيم شده كه خوب مطالبو حلاجي كرده....
    ثالثا:اگه بخواي از الان فكر اين باشي كه 1500 صفحه چه جوري بخوني كه هيچي ديگه....كنكور شركت نكن

يه نظرم اينكه ميگن سطحش فلانه درست نيست...
    شما داري واسه كنكور ميخوني ديگه .....سطحه كتابم بايد در همون حد باشه...كه گاج سطحش در همون حده....كتابايي كه سوال تاليفي دارن به درد كسي ميخوره كه ديگه واقعا سوال كنكورا رو فوله...و ديگه تو دو سوت حل ميكنه..(بعيد ميدونم كسي الان همچين توانايي داشته باشه )و گرنه اگه الان بشيني سوال تاليفيه خيلي سبز بزني دوهزار نميارزه

براي قرابت هم ميتوني از چاپ هاي ديگه استافاده كني چون تغيير كتاب درسي ربطي به قرابت نداره...

.
    راستي يه چيزي اضافه كنم:ياد گرفتن از روي كتاب آموزش خيلي سخته و وقت زيادي ميگيره اگه بخواي همه ي اين درسا رو از رو كتاب آموزشي بخوني به هيچ كاري نميرسي مگه اينكه يه كتاب آموزشي باشه در حد فيزيكه فار....كه نداريم...خود داني ديگه

فقط ميتوني بهم بگي كدوم جلدا رو بايد تهيه كنم ...؟ اخه واقعا ميرم تو سايتشون همش فيزيكه ...كتاب ازمون پيش يك رو لازمه بگيرم يا همون تستاي كنكور و ميشه از روي ور دنيا گاج زد ؟
    اتفاقا منم مدرسه دولتي درس ميخونم معلم يه كم گاگول(با عرض معذرت ) ...
    Last edited by constant_boy23; 26-08-2012 at 21:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •